Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

Συμπαράσταση στους Αγιορείτες Πατέρες! Θλιβερή παραφωνία η έως τώρα σιωπή των "αντι-Οικουμενιστών" της ...Γατζέας!


Ὁμάδα προσκυνητῶν Ἁγίου Ὄρους Ἀττικῆς/Αθηνῶν συμπαραστέκεται στόν ἀγώνα πού δίδουν οἱ Ἁγιορείτες Πατέρες κατά τοῦ Οἰκουμενισμοῦ καί τῆς Πανθρησκείας 


    Οι ομάδες Αθηνών συμπαραστέκονται στον αγώνα που δίδουν οι Αγιορείτες Πατέρες κατά του Οικουμενισμού και της Πανθρησκείας.
   Συγχαίρουμε την επιτυχημένη πρωτοβουλία συγκέντρωσης της ομάδος Αργολίδος εχτές Κυριακή 11/9/16 στο Ναύπλιο μετά του γέροντος Σάββα Λαυριώτη και τους διαμηνύουν ότι είμαστε στο πλευρό τους τόσο στα τοπικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όσο και στον κοινό αγώνα μας για την Ορθόδοξη πίστη των πατέρων του Αγίου Όρους κατά του οικουμενισμού.
   Καλούμε με την σειρά μας όλους τους Ορθόδοξους αδελφούς που έχουν στην καρδιά τους την αγάπη και την πίστη στον Κύριο υμών Ιησού Χριστό, την Παναγία Θεοτόκο και τους Αγίους μας, να σταθούν ως ακλόνητοι βράχοι στην προσπάθεια διαστρέβλωσης των αρχών και των θέσεων της μίας αποστολικής και καθολικής Εκκλησίας, της Εκκλησίας που αγαπήσαμε και δεχτήκαμε την ανιδιοτελή αγάπη της. 
   Νέες προοδευτικές θέσεις που εξυπηρετούν »άλλα»συμφέροντα δεν συνάδουν με το Ορθόδοξο πνεύμα. Ήλθε ο καιρός που όλοι πρέπει να λάβουμε θέση και να υπερασπιστούμε την Πίστη μας στην αγάπη που μας έδειξε δια της σταυρώσεως του ο Θεάνθρωπος Χριστός μας . 
   Να κλείσουμε τα αυτιά σε πλάνες και σειρήνες που με ύπουλο τρόπο θέλουν να μας αποκόψουν την ελεύθερη βούληση, να μας αποκόψουν από την Θεία χάρη του τριαδικού Θεού. 
   Ενημερώστε και ενωθείτε γύρω από τους γεροντάδες μας ,γύρω από τον Ορθόδοξο άξονα της πίστης μας ώστε να καταφέρουμε και πάλι να ξεπεράσουμε τις συμπληγάδες των καιρών μας. 
   Η πίστης η αληθινή αποδεικνύεται δια της ομολογίας μας και των πράξεων μας. 

Η ισχύς εν τη ενώσει

Ομάδα προσκυνητών Αγίου Όρους Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το περιεχόμενο των επώνυμων άρθρων ενδέχεται να μη συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου.