Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Η τελευταία δικαιολογία των πάσης φύσεως αντι-Οικουμενιστών, παπαΜανώληδων κ.λπ.: Περίμεναν να μιλήσει ο π. Εφραίμ από την Αμερική, ασεβούντες σε τόσους Αγίους που έχουν μιλήσει! Δεν τους φτάνουν οι Άγιοι! Το Παπικό αλάθητο, λοιπόν, στον Αμερικής Εφραίμ!


Ιλιγγιά ο νούς μπροστά στις μεθοδεύσεις!

 Επικυρώνουν αυτοί τώρα την σύνοδο της Κρήτης 
και περιμένουν να έρθει μία άλλη σύνοδος να την ανατρέψει; 

   Δημιουργούν τις προϋποθέσεις της παγιώσεως της ψευδοσυνόδου και τάχα μου πετάνε το μπαλάκι σέ μία άλλη σύνοδο που θα ξηλώσει την παρούσα; Αμελούν το καθήκον του παρόντος και ευελπιστούν εις το μέλλον; 
   Σιωπούν ενόχως αυτοι και αναθέτουν στους επερχομένους να μιλήσουν; 
   Ευωχούνται αυτοί σήμερον ευδαιμονούντες και υποθηκεύουν το μέλλον της εκκλησίας; 
   Τρώνε αυτοί σήμερον καννιβαλικώς τις σάρκες της εκκλησίας και περιμένουν την σύνεση από τους επιγόνους; Δημιουργούν αυτοί σήμερον μώλωπες στό σώμα της εκκλησίας και περιμένουν τους μείρακες της αύριον να τους θεραπεύσουν; Και αυτοί από πού θα παραλάβουν την πίστη ανόθευτο, σέ τίνων τά πόδια θα μαθητεύσουν; 
   Κλέβουν αυτοί σήμερα ως ληστές και αρχαιοκάπηλοι όλο τον αποθηκευμένο πλούτο και λένε μέ τόσο κυνικό τρόπο ελάτε να μας πιάσετε άν μπορείτε! Και δέν ντρέπονται να τά λένε αυτά αυτοί οι θεολόγοι της φτήνιας που εξευτέλισαν το αξίωμα του επισκόπου! 
    Τον λόγο απο εδώ και πέρα θά έχει η συνείδηση της εκκλησίας και όποιος μεμονωμένος επίσκοπος διασώζει την τιμή του αξιώματός του! 
Λωρίτου Ελένη 



Η Σύνοδος της Κρατικής Εκκλησίας της Ελλάδος, είναι πλέον και επίσημα μια αιρετική Σύνοδος. 

Όποιος Επίσκοπος μνημονεύει τη Σύνοδο αυτή, κοινωνεί και αυτός με την αίρεση του οικουμενισμού

   Μετά και τη σημερινή εξέλιξη, η Κρατική Εκκλησία της Ελλάδος αποδέχθηκε πλήρως και επίσημα (αφού δεν την απέρριψε ρητά και κατηγορηματικά ) την Αιρετική Κολυμπάρια Σύνοδο. 
    Η Σύνοδος της Κρατικής Εκκλησίας της Ελλάδος, είναι πλέον και επίσημα μια αιρετική Σύνοδος και όποιος Επίσκοπος μνημονεύει τη Σύνοδο αυτή, κοινωνεί και αυτός με την αίρεση του οικουμενισμού και η αιρετική κοινωνία αυτή μεταφέρεται από τους Επισκόπους στους απλούς Κληρικούς και από τους απλούς Κληρικούς μεταφέρεται στους μοναχούς και τους απλούς λαϊκούς.
    Ο καθένας πρέπει να προφυλάξει την ψυχή του, όσο καλύτερα μπορεί, από την ΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΙΣΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ.
   Είναι Αμετανόητοι άνθρωποι! Η Παναίρεση θερίζει, αναγνωρίστηκε επίσημα, και οι Ποιμένες και Επίσκοποι υπηρετούν τους αιρετικούς Πατριάρχες, δίνοντας χρόνο στην αίρεση για την περαιτέρω επέκταση και εδραίωσή της!
   Ευχαριστώ το blog ακτίνες που φιλοξένησε τόσο καιρό τα σχόλιά μου και μου επέτρεψε να αναπτύξω τις απόψεις μου.
  Αυτή είναι η τελευταία ανάρτηση από εμένα. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ !!!
Με εκτίμηση,
Κυριάκος Βαρβέρης
(τα 2 τελευταία σχόλια είδαμε εδώ)


Η απόφαση της Ομάδς Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός":


η φωτογραφία από εδώ


Δεν είμαστε προφήτες. 
 Τόσο καιρό ΒΛΕΠΑΜΕ τους υποτιθέμενους 5-6 αντιοικουμενιστές δεσποτάδες, να παριστάνουν τους κοιμισμένους που τάχα δεν πήραν χαμπάρι ότι έγινε η ψευδοΣύνοδο στην Κρήτη.
Που συνέχιζαν να συνκοινωνούν με πρωτοκλασσάτα στελέχη της ψευδοσυνόδου.
  Στείλαμε επιστολές, στείλαμε άφθονα εμαιλ, ΣΙΩΠΗ.

  Τόσο καιρό ΒΛΕΠΑΜΕ ένα σωρό άλλους καμαρωτούς αντιοικουμενιστές να αναζητάνε απεγνωσμένα δικαιολογίες:
-την μια περιμένουμε τους ακαδημαϊκούς να τοποθετηθούν, να ενημερώσουν τον λαό, και μετά θα προχωρήσουμε,
-την άλλη περιμένουν την Ιερά σύνοδο (Οκτώβριο) και τον Πειραιώς που θα επέμβει δυναμικά σαν λιοντάρι,
-την άλλη περιμένουμε την νέα συνεδρίαση (Νοέμβριο) (γιατί τον Οκτώβριο όλοι έκαναν τις "κότες" και δεν συζητήθηκε).
-Η τελευταία δικαιολογία ήταν ότι περιμένουμε τον Εφραίμ από την Αμερική, αν δεν δώσει αυτός το οκ δεν κάνουμε τίποτε! Καμαρώστε Ορθόδοξη ευθύνη! Το Παπικό αλάθητο στον Εφραίμ της Αμερικής.

    Ο δειλός πάντα θα βρίσκει μια δικαιολογία για να κουρνιάσει και να κρύψει τον φόβο του. 
    Όπως έχουμε τονίσει, το ανδρείο φρόνημα δεν χάθηκε μόνον από τον Ελληνικό λαό αλλά και από τους ανθρώπους της εκκλησίας.


   Μετά τις επίσημες σημερινές (24/11/2016) αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου, ΔΕΝ έχουμε να περιμένουμε τίποτε από κανέναν επίσκοπο. ΟΛΟΙ τους αποδείχθηκαν ανάξιοι της αποστολής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.