Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Απαράδεκτη διαφήμιση της εκκοσμίκευσης στην Εκκλησία: Ι.Μ. Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως: OΡΧΗΣΤΡΑ ΣΕ ΝΑΟ

neapol9-1.jpg

Σχόλιο του Ιστολογίου Κατάνυξις: Επειδή ο εκκοσμικευτικός κατήφορος, κάποιων Αρχιερέων δεν έχει τέλος, τούτην την τελευταία εβδομάδα θα αναδείξουμε απαράδεκτες, νεοεποχίτικες, εκκοσμικευτικές πρακτικές Ορθοδόξων ποιμένων, Ιερέων και Αρχιερέων, που μπερδεύουν και επιβαρύνουν τις παιδικές ψυχές.

Δεύτερη θλιβερή στάση, η Μητρόπολις Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, που αγωνιά να αποδείξει πως, η εκκοσμίκευση στην Εκκλησία είναι προαπαιτούμενο για την επιβολή της παναιρέσεως, του οικουμενισμού. Όταν όλα εξαγιάζονται και εξαγνίζονται στο όνομα μιας αγάπης, που δεν είναι η αλήθεια της Ορθόδοξης πίστεως, δηλ. ο Χριστός, τότε η αλήθεια των δογμάτων, οι Οικουμενικές Σύνοδοι και οι Άγιοι Πατέρες της Εκκλησίας στέκονται εμπόδιο και "πρέπει" να ξεπεραστούν.

Καλή μετάνοια.

Την Κυριακή 18-12-2016 Στον ιερό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Εύοσμο ο Δεσπότης Νεαπόλεως Σταυρουπόλεως Βαρνάβας κάλεσε χορωδία και μόλις τελείωσε η Θεία λειτουργία μέσα στον ναό άρχισαν να τραγουδούν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Ρώτησα μια κοπέλα από την χορωδία, μέσα στον ναό θα παίξετε μουσική??? και μου είπε… οτι μας πει ο Δεσπότης!! Ορίστε και η φωτογραφία από την χορωδία μέσα στον ναό,από την ιστοσελίδα της ενορίας, katakomvi.gr.

Επίσης υπάρχει βίντεο και φωτογραφίες του Δεσπότη ο οποίος πριν λίγες μέρες στην Δράμα παρέστη σε λειτουργία όπου ο Αμερικής Δημήτριος προσκεκλημένος από τον Παύλο Δεσπότη Δράμας και Σερρών είχαν προσκεκλημένους στον ναό δυο πάστορες όπου τους έδωσαν και αντίδωρο στο τέλος. Αυτό κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και το έδειξε και το 4Ε εκκλησιαστικό κανάλι αλλά κανείς δεν το ανάρτησε ούτε το σχολίασε ποτέ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.