Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017

Η Ασφάλεια αναζητεί τον μητροπολίτη Πειραιώς!

Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ Μ.Μ.Ε. ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΕ - 
 Οι Αστυνομικοί αν και αναζήτησαν τους καταγγέλλοντες δεν τους εντόπισαν. Ο αρμόδιο Εισαγγελέας που ενημερώθηκε, ζήτησε οι καταγγέλλοντες να εντοπιστούν.


Διαψεύδει τοσο η Ι.Μ. Πειραιώς όσο και η ΕΛ.ΑΣ, «πληροφορίες» που δημοσιοποιήθηκαν και ανέφεραν ότι η Ασφάλεια Πειραιά αναζητά τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Συμφωνα με το ρεπορτάζ του nantiareport.gr, με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ – και επιβεβαίωση απο την Ι.Μ. Πειραιώς –  καμία Αστυνομική Υπηρεσία (ούτε το Τμήμα Ασφάλειας Πειραιά) δεν αναζητά στο πλαίσιο του αυτοφώρου το Μητροπολίτη Πειραιώς, και ως εκ τούτου καμία σύλληψη δεν επίκειται.
Άλλωστε δεν υφίσταται αυτόφωρο αδίκημα μετά από 60 και πλέον ώρες. Ενώ είναι άλλη η διαδικασία που ακολουθείται ύστερα απο υποβολή καταγγελίας -αναφοράς όπως φάινεται πως έγινε στην προκειμένη περίπτωση και άλλη η διαδικασία με την υποβολή μηνυτήριας αναφοράς- έγκλησης, κάτι το οποίο δεν έχει γίνει.
Νωρίς το απόγευμα (05/01) είχε αναπαραχεί και δημοσιοποιηθεί η μεταφορά πληροφορίας σύμφωνα με την οποία, φερόταν, «η Ασφάλεια Πειραιά, να αναζητά το Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ στο πλαίσιο του αυτοφώρου για παράβαση του Νόμου 927-79 περί κολασμού πράξεων ή ενεργειών που αποσκοπούν σε φυλετικές διακρίσεις», έπειτα από τις δηλώσεις του Μητροπολίτη σε τηλεοπτική εκπομπή (03/02) για τις «έμφυλες ταυτότητες».
Μετά από αυτές τις δηλώσεις του Ιεράρχη, οργανώσεις, μεταξύ αυτών το «Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι» και εκπρόσωπος του «Αthens Gay Pride», απέστειλαν email  – καταγγελία στο τμήμα Δίωξης Ρατσιστικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής.
Οι Αστυνομικοί αν και αναζήτησαν τους καταγγέλλοντες για να καταθέσουν και να υποβάλλουν  μήνυση για τις αναφορές τους στο email, δεν εντοπίσθηκαν. Με την προβλεπόμενη διαδικασία, οι Αστυνομικοί ενημέρωσαν τον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο οποίος ζήτησε οι καταγγέλλοντες να εντοπιστούν, να ληφθούν οι σχετικές καταθέσεις και όταν ολοκληρωθεί η δικογραφία να διαβιβαστεί αρμοδίως.


 ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ;  Ω καιροί:

.

Η Ασφάλεια αναζητεί τον μητροπολίτη Πειραιώς, Σεραφείμ, γιατί εξέφρασε αρνητική άποψη για τους γκέι! (βίντεο)Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αναζητείται από την Ασφάλεια στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ, για παράβαση του Νόμου 927-79, περί κολασμού πράξεων ή ενεργειών που αποσκοπούν σε φυλετικές διακρίσεις.
 
Την μήνυση φέρεται να υπέβαλαν το Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι, αλλά και ο εκπρόσωπος του Athens Pride, μετά τη μετάδοση της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω», της Κατερίνας Καινούριου, το πρωί της Παρασκευής έχοντας καλεσμένο τον Μητροπολίτη Πειραιά.
 
Όταν αναφέρθηκε στους ομοφυλόφιλους ξεκίνησε η ένταση και ανέβηκαν κατακόρυφα οι τόνοι της συζήτησης.
 
«Για την Εκκλησία αυτές οι συμπεριφορές αποτελούν θανάσιμες καταστάσεις. Είναι μια συμπεριφορά αντιανθρώπινη! Η ομοφυλοφιλία είναι μια τραγωδία! Μια σεξουαλική τραγωδία! Είναι ψυχοπαθολογική εκτροπή», είπε χαρακτηριστικά ο μητροπολίτης.
 
Η παρουσιάστρια ακούγοντας τις δηλώσεις του Μητροπολίτη πήρε θέση: «Τι λέτε τώρα; Πώς μπορείτε να λέτε κάτι τέτοιο; Μα συγκρίνετε την ομοφυλοφιλία με την παιδεραστία και την κτηνοβασία;». Όταν η δημοσιογράφος της εκπομπής Ανθή Βούλγαρη ανέφερε πως υπάρχουν ομοφυλόφιλοι ιερείς ο Μητροπολίτης έγινε έξαλλος: «Είστε συκοφάντρια! Αν τους ξέρετε να τους καταγγείλετε! Είναι εγκληματίες!». Στη συνέχεια πέταξε τα μικρόφωνα και αποχώρησε.
 
Δείτε το βίντεο με το στιγμιότυπο της εκπομπής:
pronews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το περιεχόμενο των επώνυμων άρθρων ενδέχεται να μη συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου.