Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Δίκαιο αίτημα προς τους αποτειχισμένους ιερείς!




Χαιρετώ όλους τους αδελφούς Χριστιανούς!

Λόγω των τελευταίων γεγονότων στην Πίστη μας, παρακολουθούμε καθημερινά την εκδίωξη των ιερέων από Εκκλησίες και των μοναχών και καλογριών απο μοναστήρια, ακόμη και από το Άγιον Όρος, επειδή σταμάτησαν την μνημόνευση. Κοντά σε αυτούς αρχίζουν σιγά σιγά και λίγοι χριστιανοί να αποτειχίζονται...
Λόγω αυτών των δυσάρεστων γεγονότων και των συνθηκών που δημιουργήθηκαν, θα ήθελα να θέσω μια ερώτηση ή καλύτερα να υποβάλλω μια πρόταση. Επειδή οι αποτειχισμένοι ιερείς ειναι λίγοι, αν μπορούν με κάποιο τρόπο να μοιραστούν σε όλες τις περιοχές τις Ελλάδος για να εξομολογούνται, να εκκλησιάζονται και να κοινωνούν οι πιστοί έστω και μια φορά τον μήνα. Να επιλέγουν έναν Νομό και να πηγαίνουν σε κάποια πόλη όπου θα μαζευόμαστε οι αποτειχισμένοι να εξομολογούμαστε να εκκλησιαζόμαστε και να κοινωνούμε.
Για παράδειγμα στους Νομούς, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Κομοτηνής και όλης της υπόλοιπης Θράκης δεν υπάρχει Ιερέας που έχει κάνει αποτείχιση, με αποτέλεσμα εμείς οι λαικοί να είμαστε αλειτούργητοι.Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά αν είναι δυνατόν έστω και μια φορά τον μήνα να μοιραστούν σε διάφορες πόλεις οι ιερείς μας...Ευχαριστώ για την ανάγνωση...ο Χριστός να μας βοηθήσει και να μας φωτίσει... ταπεινά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Αποτειχισμένοι εκ Δράμας



5 σχόλια:

  1. τις θερμές μου ευχές στους αληθινούς ορθόδοξους χριστιανούς της Δράμας. αν θέλετε την ταπεινή μου γνώμη μην πατάτε καθόλου σε εκκλησίες που μνημονεύουν είτε τον πατριάρχη είτε τον επίσκοπο που μνημονεύει τον πατριάρχη και πηγαίνετε μία Κυριακή το χρόνο στον πάτερ Νικόλαο Μανώλη στην Θεσσαλονίκη. είμαι σίγουρος οτι ο Χριστός θα σας το χρεώσει σαν να πηγαίνατε κάθε Κυριακή εκκλησία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/9/17, 2:37 π.μ.

      Που κάνει Θ.Λ. ο πατήρ Νικόλαος για να πάμε;

      Διαγραφή
    2. Ψαξε στο Ίντερνετ το ιστολόγιο katihisis και θα τον βρεις

      Διαγραφή
  2. Η Ομάδα αυτή έγινε με σκοπό να οργανωθούμε στο κακό που ερχεται Κάθε Ιερέας που σηκωνει την φωνή του διώκεται, έτσι όπως πάει σε λίγο θα βλέπουμε παπικούς μέσα στης εκκλησίες μας και από έξω να τους προστατεύει η αστυνομία.

    Το Βατικανό είναι μια Σατανική εγκληματική οργάνωση που δημιουργήθηκε από τους Ιησουίτες με εκατομμύρια εγκλήματα και σήμερα ελέγχει τα πάντα, Τράπεζες, κυβερνήσεις, μασονικές λέσχες, Ροκφέλερ, ONE, ΔΝΤ, ΟΗΕ τα πάντα ελέγχονται από αυτούς.

    Αυτή θέλουν παγκόσμια κυβέρνηση και παγκόσμια θρησκεία, όλα τα κομματα ελέγχονται από αυτούς, Τώρα ηρθε η σειρά της εκκλησίας μας από παντού διωχνονται οποίοι Ιερωμένοι λένε αλήθειες και μας φωτίζουν Τι να περιμένουμε άλλο?

    Ελάτε να οργανωθούμε πρέπει να μάθει όλος ο χριστιανικός κόσμος τι συμβαίνει στην εκκλησία μας, όχι μόνο επαναστάτες στο facebook από την καρέκλα μας, να βγούμε στον δρόμο, να εκτυπώσουμε φυλλάδια να μοιράσουμε έξω από εκκλησίες των οικουμενιστων να τους ξεσκεπάσουμε και να συμβάλουμε στον αγώνα των Πατέρων με τον δικό μας τρόπο ελάτε να κάνουμε προτάσεις, δώστε ιδέες και λύσεις,

    Σε αυτόν τον αγώνα όλοι μαζί ενωμένοι, δεν υπάρχουν παλιό και νέο ημερολόγιο αλλά, Ορθόδοξοι Χριστιανοί
    https://www.facebook.com/groups/120120491919073/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αποτειχισμενοι ιερείς υπαρχουν στην Κορινθο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.