Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Αντιστεκόμαστε στην θρησκευτική υποδούλωση των παιδιών μας…


thriskeytikiYpodoulosi 

Αγαπητοί γονείς, αντισταθείτε στην θρησκευτική υποδούλωση των παιδιών σας στην αντίχριστη νέα τάξη πράγματων, υποβάλλοντας στα σχολεία των παιδιών σας αιτήσεις για απαλλαγή από το νέο μάθημα των θρησκευτικών, το οποίο δεν είναι μάθημα ορθόδοξο, αλλά κατηχητικό στη δια-θρησκειακή και παν-θρησκειακή πνευματικότητα (δηλ. Στην απόκτηση όχι μόνο γνώσεων για τις άλλες θρησκείες, αλλά και θρησκευτικών εμπειριών των ορθοδόξων παιδιών από τις άλλες θρησκείες), και επομένως κατηχητικό στην πράσινη παγκόσμια θρησκεία του σατανά.
-
Μπορείτε να κατεβάσετε το σχέδιο της αίτησης απαλλαγής, καθώς και τη μελέτη του καθηγητή Κυριάκου Κυριαζόπουλου που περιλαμβάνει τη νομική επιχειρηματολογία για την απαλλαγή και η οποία πρέπει να συνοδεύσει την αίτηση απαλλαγής

Σχέδιο αίτησης απαλλαγής
σε μορφή PDF »
σε μορφή WORD »

Μελέτη που περιλαμβάνει
την Νομική επιχειρηματολογία (PDF) »

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος17/9/17, 2:10 π.μ.

    Απορώ ως μητέρα γιατί προτείνετε ΠΑΝΤΑ την απαλλαγή και όχι τον αγώνα?????
    Γιατί προτείνετε την φυγή από την πάλη?????
    Πώς θα μάθουμε στα παιδιά μας να αγωνίζονται σε όλα τα επίπεδα της ζωής τους αν εμείς πρώτοι τους διδάσκουμε την φυγοπονία, τον εφησυχασμό και το "άσε να μιλήσει κάποιος άλλος"!!! Έλεος πια με αυτά τα πρότυπα αρρωστημένης "ευζωϊας" και φυγοπονίας των νεο-ελλήνων!!!! Αντισταθείτε όσο μπορείτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.