Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017

Γιατί να μην το υπογράψει; Αφού οι Επίσκοποι τον τιμούν, επειδή "προστατεύει και αγαπά την Εκκλησία"!!! ---Και άρθρο του κ. Λυκούργου Νάνη


Υπέγραψε ο Προκόπης Παυλόπουλος το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου

   Νόμος του κράτους θεωρείται πλέον και επίσημα το νομοσχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ που αφορά στη νομική κατοχύρωση της ταυτότητας του φύλου.
     Όπως έγινε γνωστό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, υπέγραψε την Παρασκευή (13/10/2017) το σχετικό νομοθέτημα.


ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΕΓΚΩΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΛΕΚΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΙΜΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ;


    Κατά τη διάρκεια του Εσπερινού πραγματοποιήθηκε και η υποδοχή του Εξοχοτάτου Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος έτυχε θερμοτάτης υποδοχής από τον οικείο Ποιμενάρχη Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνο, στην είσοδο του Ιερού Ναού. Ο Μητροπολίτης Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του Προέδρου, ενώ τον προέτρεψε να υποστηρίξει τα δίκαια της εκκλησίας διότι Ελληνικό κράτος…(http://www.romfea.gr/epikairotita-xronika)

   Μητροπολίτης Ιγνάτιος προς Παυλόπουλο: «σας ευχαριστούμε πολύ που αγαπάτε και προστατεύετε την αγία μας Εκκλησία».
    Πώς την αγαπάει και πώς την προστατεύει σεβασμιώτατε; Υπογράφοντας το διάταγμα για τη νομιμοποίηση του αισχρού συμφώνου συμβίωσης των ομοφυλόφιλων; Να τον «χαίρεστε» τον κο Προκόπη Παυλόπουλο σεβασμιώτατε!

   Και σεις σεβασμιώτατε Νέας Κρήνης Ιουστίνε να τον «χαίρεστε» που στην προσφώνησή σας (στη Λάρισα) είπατε τα εξής: «Αξιότιμε κ. Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας η παρουσία σας την προηγούμενη ημέρα στη Θράκη και σήμερα στη Θεσσαλία δείχνει ότι ξέρετε να τιμάτε, να σέβεσθε τα ιδανικά και την πίστη αυτού του τόπου. Περιφρουρήστε αυτές τις αρχές, διατηρείστε την Εκκλησία ελευθέρα και ζώσα».

058837d2ea8c5l


Τοῦ κ. Λυκούργου Νάνη:

   Κατά τα άλλα ο εν λόγω κορυφαίος πολιτειακός παράγων ηγείται Ορθοδόξου χριστιανικής χώρας!!! Και εκκλησιάζεται συχνά και επικαλείται το όνομα του Αγίου Τριαδικού Θεού σε διάφορες θρησκευτικές και εθνικές εορτές! Και λογίζεται ως θρησκευόμενος Έλλην! Και μη χειρότερα!
"Πάντες εξέκλιναν άμα ηχρειώθησαν"! Είναι όλοι τους ηθικοί
αυτουργοί της ηθικής εξαχρειώσεως της ελληνικής κοινωνίας και του κύματος των αυτοκτονιών των εφήβων και των νέων που νομοτελειακώς θα ακολουθήσουν από δω και πέρα!  
  "Φοβερόν το εμπεσείν εις χείρας Θεού ζώντος" κύριοι "εθνοπατέρες" και κύριε πρόεδρε της Δημοκρατίας, που δεν αξίζει να ονομάζεσθε Έλληνες!

Υ.Γ. Αποτελεί αφόρητη πρόκληση για το θρησκεύοντα ελληνικό λαό, μετά την πρωτοφανή αυτή Ύβρι, να εισέρχονται οι ένοχοι πολιτικοί παράγοντες ακωλύτως στους ιερούς ναούς της χώρας μας. Όχι μόνο οφείλουν οι κατά τόπους ποιμένες να τους απαγορεύσουν εις το διηνεκές την είσοδο σε αυτούς (εκτός εάν εκδηλώσουν έμπρακτη μετάνοια για το ιδιαζόντως ειδεχθές αυτό πνευματικό τους έγκλημα), όχι μονάχα ο άμβωνας θα πρέπει να αστράψει από τους εξαπολυθησομένους μύδρους και κεραυνούς εναντίον τους, όχι μόνο επιβάλλεται να στιγματισθούν στς συνειδήσεις των ορθοφρονούντων Ελλήνων. 
 Επιβάλλεται και η αποκοπή τους από την εκκλησιαστική κοινωνία. Ναι! Όσο και να κοάζουν οι ψευτοπροοδευτικοί, "πολιτικά ορθοί" βάτραχοι της παρακμιακής πολιτικής και της βρωμερής και ελεεινής και εξωνημένης  δημοσιογραφίας με τις περί "μεσαιωνισμού", "φανατισμού", "σκοταδισμού" και τις όμοιες προς αυτές ψευτοπροοδευτικές φλυαρίες και ανοησίες και όσο και αν κάποιοι "αγαπολόγοι" και "σχεσιολόγοι" εκκλησιαστικοί και θεολογικοί παράγοντες τους μεμφθούν και τους εγκαλέσουν. Αρκετή ανοχή έχουν επειδείξει μέχρι τώρα απέναντι στους προαγωγούς της ανωμαλίας και της διαστροφής και στους νεκροθάφτες των ιδανικών του Έθνους.


 Υ. Γ.
Προ ολίγου ανέγνωσα ότι ο αρχιστράτηγος της ήττας και θεωρητικός του "ηπίου κλίματος" στις σχέσεις Εκκκλησίας και αντίχριστου Κράτους, αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος δήλωσε τα εξής απίστευτα αναφορικώς με την υπογραφή Παυλόπουλου: "Οταν τον ρωτήσαμε αν θα έλεγε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο να μην υπογράψει αυτό το νομοθέτημα, είπε «κοιτάξτε αυτά είναι πια πράγματα που ανάγονται σε άλλη σφαίρα. Είναι θέματα Συντάγματος, είναι θέματα τρόπου διοικήσεως».(Βλέπε http://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/17555-arxiepiskopos-ieronumos-proxeira-pragmata-gia-apoprosanatolismo-tou-laou όπου και κάνει λόγο όχι για ανήκουστο αίσχος και κραυγαλέα διαστροφή και ανωμαλία αλλά γιαρόχειρα πράγματα"...).

Είναι προφανές ότι η παρουσία του ανθρώπου αυτού στη διοίκηση της Ελλαδικής Εκκλησίας επάγεται και σηματοδοτεί πολλά δεινά για Αυτήν. Πρόκειται για σκιά και υποψία ηγέτη.
Ας όψονται αυτοί που τον εξελεξαν για αρχιεπίσκοπο και όσοι τον θεωρούν ως τον "καταλληλότερο" για το ύψιστο αξίωμα που διά τας αμαρτίας μας κατέχει καθώς και όσοι θεωρούν σαν "επέμβαση Θεού" την εκλογή του στο αξίωμα του αρχιεπισκόπου Αθηνών...
Υ.Γ. Ένιοι μητροπολίτες παρασημοφόρησαν στο παρελθόν τον κ.Παυλόπουλο και μάλιστα μετά την από της πλευράς του υπογραφή του περί νομιμοποιήσεως του σοδομισμού νόμο. Τι σκέπτονται, άραγε, να πράξουν τώρα;
Λ.Ν.

1 σχόλιο:

Το περιεχόμενο των επώνυμων άρθρων ενδέχεται να μη συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου.