Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017

Ο επικίνδυνα ...αστείος!!!

Ο Οικουμενισμός, η ΔΕΗ και ο Δεσπότης  

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ  & ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Ποιοι ξεπουλούν την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, σε ποιους αντιστέκεται ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ;


Ποιοι ξεπουλούν την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, σε ποιους αντιστέκεται ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ;

katanixis.gr: (ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ)

«Αν χρειαστεί να παραιτηθώ για να σωθεί η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, θα το κάνω»
Στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου, ο Μητροπολίτης, ο οποίος ήταν παρών και μίλησε στο μεγάλο συλλαλητήριο της Τετάρτης!
Μεταξύ άλλων, είπε: «Η εκκλησία είναι κοντά στον τίμιο αγώνα του λαού της. Ευλογεί τον αγώνα σας, τα άρματα σας, τις φωνές σας και εύχομαι να μην είναι τόσο κουφοί αυτοί που διοικούν την Εκκλησία, να μην ακούσουν την οργή του λαού. Εύχομαι αυτοί που διοικούν την Εκκλησία και παίζουν στις πλάτες μας μπιλιάρδο και
δεν θα το επιτρέψουμε, να μην άκαρδοι και ασυγκίνητοι.
Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ είναι πηγή ζωής και είμαστε όλοι ενωμένοι και θα δώσουμε αγώνα, φτάσαμε μέχρι πεζοδρομίου, θα τους ειδοποιούμε να μην τολμήσουν, δεν είναι καθόλου ειλικρινής. ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ  φάνηκε ευγενής, πλην σαφέστατα μας είπε ότι έχει δρομολογηθεί η συμφωνία, αλλά κι εμείς σαφέστατα του λέμε ότι αν μπορούν να ΜΕ ΚΑΘΑΙΡΈΣΟΥΝ, τότε μόνο θα το πετύχουν κι ούτε και τότε.
 
Εμένα ακόμα κι αν μου στοιχίσει τη θέση μου, αν χρειαστεί να ΔΙΚΑΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΘΩ από τη θέση μου, για ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, για να σωθώ, θα το κάνω.»

(ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ)

Γόρτυνος: «Αν χρειαστεί να παραιτηθώ για να σωθεί η ΔΕΗ, θα το κάνω»


Στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά της πώλησης των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ Μεγαλόπολης, ο Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως Ιερεμίας, ο οποίος ήταν παρών και μίλησε στο μεγάλο συλλαλητήριο της Τετάρτης!

Μεταξύ άλλων, είπε: «Η εκκλησία είναι κοντά στον τίμιο αγώνα του λαού της. Ευλογεί τον αγώνα σας, τα άρματα σας, τις φωνές σας και εύχομαι να μην είναι τόσο κουφοί αυτοί που μας κυβερνούν να μην ακούσουν την οργή του λαού. Εύχομαι αυτοί που μας κυβερνάνε και παίζουν στις πλάτες μας μπιλιάρδο και δεν θα το επιτρέψουμε, να μην άκαρδοι και ασυγκίνητοι.

Η ΔΕΗ είναι πηγή ζωής και είμαστε όλοι ενωμένοι και θα δώσουμε αγώνα, φτάσαμε μέχρι πεζοδρομίου, θα τους ειδοποιούμε να μην τολμήσουν, δεν είναι καθόλου ειλικρινής. ο Υπουργός φάνηκε ευγενής, πλην σαφέστατα μας είπε ότι έχει δρομολογηθεί η συμφωνία, αλλά κι εμείς σαφέστατα του λέμε ότι αν μπορούν να πάρουν ελικόπτερα να εγκαταστήσουν από ψηλά, τότε μόνο θα το πετύχουν κι ούτε και τότε.

Εμένα ακόμα κι αν μου στοιχίσει τη θέση μου, αν χρειαστεί να παραιτηθώ από τη θέση μου, για να σωθώ, θα το κάνω.»

1 σχόλιο:

  1. ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ Κ.ΙΕΡΕΜΙΑ ! ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ . ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟ 40 ΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ? ΟΤΙ ΑΝ ΕΓΩ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΦΕΡΑ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΦΕΡΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ . ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ (ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ); ΑΝ ΝΑΙ ΨΑΞΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΙ ΕΙΠΕΣ . ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ . ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΘΕΝ ΚΑΜΙΑ 5 ΜΗΤΡΟΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ . ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΦΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ! (ΠΑΤΗΡ - ΦΩΤΙΟΣ ΤΖΟΥΡΑΣ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.