Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΟΡΓΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΕΩΝ

 - π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ

1 σχόλιο:

 1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ13/2/18, 9:22 μ.μ.


  ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΗΔΗ. Η EKΠΛΗΞΗ ΚΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟΤΟΜΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΑΙΣΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.

  ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΝΟΙ, ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ ΔΗΘΕΝ Ο ΘΕΟΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΑΚΟΗ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΗΜΑ. ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

  ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥΣ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟ ΚΟΣΜΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΘΥΜΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΘΕΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.

  ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Ν.22 –ΒΑΔΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ- ΜΟΝΑΧΟΣ Β.Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ
  http://www.triklopodia.gr/%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%b7%ce%bd%cf%85%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%bd-22-%ce%b2%ce%b1%ce%b4%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%bc%ce%b1%ce%b6%ce%b9-%ce%bc%ce%bf%cf%85/


  Η ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ:
  Ourania Minimata – Ουράνια Μηνύματα από Μοναχούς και Λόγια από ...
  www.ouraniaminimata.gr/

  ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Ν. 20 – ΔΙΨΩ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΑΣ – ΜΟΝΑΧΟΣ Β.Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ. Είπε ο Κύριος: Θα νομίσετε, ότι φθάσατε στο τέλος. Δεν θα αντέχετε άλλο και θα πείτε, ότι ούτε ανάσα πλέον δεν μπορείτε να πάρετε. Εγώ όμως, θα είμαι δίπλα σας και θα σας δώσω τόση Ανάσα από τη δική Μου, ώστε τα πνευμόνια σας δεν ...

  ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΤΣΙ;!

  ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΙ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΠΛΑΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΨΥΧΕΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.

  ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ.

  ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΑπάντησηΔιαγραφή

Το περιεχόμενο των επώνυμων άρθρων ενδέχεται να μη συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου.