Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018

Βλέπετε το σατανικό σχέδιο: Σιγά-σιγά εθίζουν τους πιστούς, στην επικοινωνία με τους αιρετικούς! --Και για τους "ευσεβείς" Ποιμένες ..."πέρα βρέχει"!!!

Και ο Μητροπολίτης "εξέφρασε τη χαρά του"!


Ι. Μ. Κισάμου:

Επίσκεψη, του νούμερο 1, Καρδινάλιου Koch εις τον Επίσκοπο μας

2

Ιερά Μητρόπολης Κισάμου: Επίσκεψη Καρδινάλιου εις τον Επίσκοπο μας
Την έδρα της Ι. Μητροπόλεως μας και τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Αμφιλόχιο επισκέφθηκε ο Καρδινάλιος κ. Kurt Koch, ο οποίος τις ημέρες αυτές μετέχει των εργασιών του Θεολογικού Διαλόγου (Pro Oriente) μεταξύ Ορθοδόξων και Ρωμαιοκαθολικών,
ως επίσης και ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Τελμησού κ. Ιώβ, ο οποίος μετέχει από πλευράς Ορθοδόξων και του Οικουμενικού Πατριαρχείου, μαζί με άλλα Ορθόδοξα μέλη. Ο διάλογος αυτός φιλοξενείται εις την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Αμφιλόχιος εξέφρασε την χαρά του και καλωσόρισε τους υψηλούς προσκεκλημένους, τους οποίους συνόδευε ο Δρ.Κωνσταντίνος Ζορμπάς, Γεν. Δντής της ΟΑΚ, και ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση αναφορικά με την πορεία του διαλόγου και των διαχριστιανικών σχέσεων. Ο Καρδινάλιος κ. Koch ενδιαφέρθηκε να μάθει δια την ποιμαντική της Ι. Μητροπόλεως μας, τα Ιδρύματα Της και τον τρόπο λειτουργίας της Εκκλησίας της Κρήτης γενικότερα.
Ο Επίσκοπος μας, αφού σημείωσε ότι η Εκκλησία της Κρήτης είναι αναπόσπαστο έδαφος του Οικουμενικού Πατριαρχείου, εις το Οποίο φέρει την κανονική Της αναφορά, υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «σε εποχές παγκόσμιων ανακατατάξεων όπου η Ευρώπη αρνείται τις Χριστιανικές της ρίζες και καταβολές, ο Χριστιανικός κόσμος οφείλει να βρίσκει δρόμους και τρόπους επικοινωνίας και συνάντησης και να χτίζει γέφυρες για την αντιμετώπιση και επίλυση των μείζονων προβλημάτων που ταλανίζουν την ανθρωπότητα όπως: το προσφυγικό, της ανθρώπινης εκμετάλλευσης, της ειρήνης και αλληλεγγύης των λαών, το οικολογικό, κ.α. Να γίνεται δηλ. φως και ελπίδα για τον κόσμο». Ακολούθως οι προσκεκλημένοι ξεναγήθηκαν εις τους χώρους της Ι. Μητροπόλεως μας.
1

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος27/4/18, 8:10 π.μ.

    Και μεις ακόμη τώρα πιστεύουμε πως εργάζονται όλοι αυτοί για την ΑΛΗΘΕΙΑ του Χριστού; Να μας τσουβαλιάσουν όλους μαζί χωρίς την ΑΛΗΘΕΙΑ (την Οδό, τη Ζωή που είναι ο Χριστός) θέλουν να καθυποτάξουν την Ορθοδοξία να την φέρουν στα μέτρα τους. Τίποτε άλλο ΠΡΟΣΟΧΗ και ΠΡΟΣΕΥΧΗ. "ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το περιεχόμενο των επώνυμων άρθρων ενδέχεται να μη συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου.