Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Από τους πολιτικούς που δηλώνουν Ορθόδοξοι και ορκίζονται στο Ευαγγέλιο, υπάρχει ένας, ΕΝΑΣ, που δεν είναι Οικουμενιστής;; (βίντεο)


Ένας διάλογος και το μήνυμα του Προκόπη Παυλόπουλου στον πατριάρχη Βαρθολομαίο

Ο πατριάρχης Βαρθολομαίος συστήνει την συνοδεία του στον Παυλόπουλο.
Παυλόπουλος: «Γνωριζόμαστε με όλους, ιδίως με τον άγιο Περγάμου έχουμε παλαιούς, πολύ παλαιούς δεσμούς».
Περγάμου: «Εγώ δεν θα σας ενοχλήσω …»
Παυλόπουλος: «Είστε πάντα ευπρόσδεκτος και το ξέρετε.»
Βαρθολομαίος: «Είστε αμφότεροι άνθρωποι του πνεύματος και των γραμμάτων, γι’ αυτό ταιριάζετε».

Παυλόπουλος: «Παναγιώτατε με ιδιαίτερη χαρά σας υποδέχομαι εκ νέου στην Προεδρία της Δημοκρατίας και θέλω για μιαν ακόμη φορά να σας διαβεβαιώσω για την πλήρη συμπαράσταση της Πολιτείας στο έργο το οποίο επιτελείτε. Αυτό το κορυφαίο έργο, το έργο του Πατριαρχείου για την υπεράσπιση των αρχών και των αξιών της Ορθοδοξίας, διεθνώς, σε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Και υπενθυμίζω ότι αυτές οι αρχές και οι αξίες, ιδίως εκείνες που αφορούν τον ανθρωπισμό, την αλληλεγγύη, την ειρήνη, την δικαιοσύνη έχουν τεράστια αξία στους ταραγμένους καιρούς μας. Επίσης θέλω να σας πω πόσο εκτιμούμε την όλη αυτή πρωτοβουλία που έχετε αναλάβει, πρωτοποριακή, για την προστασία του περιβάλλοντος».



1 σχόλιο:

  1. Οι πολιτικοί που δηλώνουν άθεοι είναι ξεκάθαροι ξέρουμε και μας ομολογούν με ποιους έχουμε να κάνουμε.Με τους ομολογούντες όμως ορθόδοξοι είμαστε σίγουροι ότι είναι όντος ορθόδοξοι η αρπαγές ψήφων ορθοδόξων;Οι πράξεις τους ομολογούν αν είναι η όχι και όχι τα ορθοδόξοφανες λόγια τους.Θα τολμήσω να ομολογήσω κάτι εκ καρδίας χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν.Δεν υπάρχει δεξιά δεν υπάρχει αριστερά .Υπάρχουν μόνο των ορθοδόξων Ελλήνων τα κόκαλα τα Ιερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.