Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Εισβολή αγνώστων σε εκκλησία της Αθήνας




2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/9/18, 10:09 π.μ.

    Αυτοί οι γνωστοί-άγνωστοι στην αριστεροί Κυβέρνηση,εάν είναι μάγκες πραγματικοί άς πάνε σε στοές Μουσουλμάνων που δοξολογούν τον Μωάμεθ,να δούμε την μαγκιά τους;
    Έρε γέλια που θα κάνουμε,θα γελάσει και το παρδαλό κστσίκι,όταν θα τους κυνηγάνε με τις χατσάρες να τους σφάξουν επειδή προσβάλανε τον Μωάμεθ? Η.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/9/18, 2:35 μ.μ.

    Και τωρα θα βγει ο ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ (γιατι στον ναο του εγινε το συμβαν) και θα το παιζει "" διωκομενος " και " μαρτυρας " και " κρατων τις ορθοδοξες θερμοπυλες των εξαρχειων " ,και " ομολογητης" και " ορθοδοξοπραττων " και και και και !!!!! Και απο κατω τα δεσποιναρια και οι ακολουθοι του , θα κλαινε για την "διωξη " του " παππουλη" τους απο τους κακους αθεους αριστερους και θα θαυμαζουν το "αγωνιστικο του φρονημα " που τους κραταει ενωμενους εν τη πιστει ..Και στις συνευρεσεις τους στις εκδοσεις "ΥΠΑΚΟΗ " ( τυχαιο το ονομα??? δεν νομιζω ) θα αγορευει-ρητορευει ως συνηθως για την ενοτητα της εκκλησιας , και θα αποκαλει τους αποτειχισθεντες ως φεροντες ψ υ χ ι κ α ν ο σ η μ α τ α ( αναζητηστε το στο youtube στην αναρτηση :" ποιος μπορει να κρινει τον ορθοδοξο ιερεα" ).Αυτος ειναι αδελφοι , ο "λογιος" και " ψευτοδιαβασμενος " εφημεριος της κρατουσης αρχιεπισκοπης αθηνων...Διωκτης ορθοδοξων κανονικος...Σαν τον πατριαρχη του ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.