Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Τόσο συγκινητικός ο αγώνας των Σωματείων για τα Θρησκευτικά, όσο εκκωφαντική η απουσία τους στον αγώνα κατά του Οικουμενισμού! --Βλέπουν το δένδρο και χάνουν το δάσος!

 Τα 22 Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία των Αθηνών χαιρετίζουν την Ημερίδα της ΠΕΘ, 12-9-2018



    Τα 22 Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία των Αθηνών χαιρετίζουν την Ημερίδα με θέμα «Η Αντισυνταγματικότητα του Προσηλυτισμού στα Νέα Θρησκευτικά και ο Προσηλυτισμός στην Αντισυνταγματικότητα» που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων (ΠΕΘ), υπό την Αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018 στις 18:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης (Μητροπολιτικό Μέγαρο, Βογατσικού 7). Τον χαιρετισμό ανέγνωσε ο κ. Ιωάννης Μπεϊνάς.

1 σχόλιο:

  1. Ερωτήθηκε στο Βόλο ο κ. Ρερακης σε ομιλία που έκανε κατα το παρελθον στους θεολόγους του Βόλου, παρουσία του Δημητριάδος Ιγνατίου, αν η κατάσταση που επικρατεί σήμερα και επιβάλλεται για το μάθημα των θρησκευτικών είναι απόρροια της παναιρεσης του Οικουμενισμού που λυμαινεται την Εκκλησία, αλλά δεν απαντησε η μάλλον έκανε πως δεν κατάλαβε την ερώτηση. Αυτή την ομιλία σαμποταρησε ο ίδιος ο Δεσπότης του Βόλου για αυτό και προσήλθαν μόνο 3-4 Θεολόγοι κι έτσι ο αγωνιστής για το θέμα αυτό, κ.Ρερακης μίλησε σε μια κυριολεκτικα άδεια αίθουσα στο δημαρχείο του Βολου. Βλέπετε οι Θεολόγοι του Βόλου κάνουν τυφλή υπακοή στο Δεσπότη τους αφού το γραφείο της Ένωσης συστεγάζεται με το πνευματικό κέντρο της Μητρόπολης κι εχουν αγαστη συνεργασια έτσι ωστε παλι από το καινούριο πλέον πόστο του ο Δεσπότης θα ισοπεδώσει ο,τι απέμεινε και στο θέμα των θρησκευτικών. Αυτό λοιπόν που επισημαίνετε είναι άκρως αποκαλυπτικό των θέσεων και απόψεων των ενώσεων Θεολόγων και λοιπών ειδικών....για τον Οικουμενισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.