Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Αν δεν μετανοήσουμε για την κοινωνία-ανοχή που δείχνουμε στους Οικουμενιστές, θά έρθουν και χειρότερα!


3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/10/18, 12:20 μ.μ.

    Ευτυχώς που υπάρχει η ΠΠ. να μας θυμίζει τα αυτονόητα. Η παγίδα με το σχίσμα της Ουκρανίας είναι μεγάλη. Θα φτάσουμε στο σημείο να στηρίζουμε τον Κύριλλο που όπως ο Βαρθολομαίος είναι αρχιοικουμενιστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/10/18, 1:02 μ.μ.

    Για πείτε μας τώρα πρωτοπρεσβύτερε, πατέρα Θεόδωρε Ζήση και Νικόλαε Μανώλη, εσείς πόυ αρνείσθε την διδασκαλία των Αγίων μας Πατέρων ως προς την κοινωνία με εκείνους που κοινωνούν με αιρετικούς, η Ελλάδα ποιόν από τους δθο θα μνημονεύει; Κι αν μνημονεύει τον Βαρθολομαίο, δεν θα πάψει να μνημονεύει η Μόσχα την Ελλάδα; Κι αν μνημονεύουν οι Νέες Χώρες της Ελλάδος, η Κρήτη, τον ένα και οι Παλαιές χώρες της Ελλάδος τόν .αλλον, τι γίνεται; Μπάχαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/10/18, 3:37 μ.μ.

    Σκοτωνονται οι ΔΑΙΜΟΝΕΣ μεταξυ τους .Ηταν αναποφευκτο .Εκτος εκκλησιας της ΑΛΗΘΕΙΑΣ , εντος ψευδους και παναιρεσεως , ιδου τα αποτελεσματα τους ..Προσωπικως με αφηνει παντελως αδιαφορο .Απλα το παρακολουθω ..Ας γινουν χιλια κομματια .Ας παρακαλανε τους σιωνιστες πολιτικους για την φιλοκτημοσυνη τους.Ας ερπουν στις αυλες της ν.ταξης.Αλλωστε ειναι συνηθισμενοι.Ας πανε στον πατερα τους τον ΠΑΠΑ να τους λυσει τις διαφορες.Ας συνεχιζουν να προδιδουν τον ΧΡΙΣΤΟ , κι ας ειναι μακρια μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.