Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Για την εγκυρότητα των μυστηρίων

      πειδὴ κάποιοι κακοπροαίρετοι σχολιαστὲς μᾶς στέλνουν κατὰ καιροὺς κακόβουλα σχόλια γιὰ διάφορα πρόσωπα, ἀλλὰ καὶ γενικότερα γιὰ τὴ στάση τῶν ἀποτειχισμένων, ἀναρτοῦμε βίντεο ποὺ μᾶς ἐστάλη καὶ ἀποτελεῖ πρὸς τοὺς παραπάνω μιὰ ἀπάντηση.


Στιγμιότυπο ἀπὸ τὸ βίντεο ἀποτειχίσεως τοῦ π. Φωτίου Τζούρα.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/11/18, 1:12 π.μ.

    Ο διαβολος ΔΕΝ ησυχαζει ποτε ..Εχουν πιασει οι κακοηθεστατοι οικονομιστες , ακυρομυστηριοκηρυττοντες , και σχισματικοι ΓΟΧ ψευδοθρησκοληπτοι βολεμενοι , αυτον τον ταπεινο και αγωνιστη , απλο , και κυριως ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ ιερεα του ΘΕΟΥ , καταλογιζοντας συκοφαντικα , ο,τι τους κατεβασει το ΑΡΡΩΣΤΟ μυαλο τους , το γεματο κομπλεξ , ανασφαλειες και κυριως μοχθηρια και ψευτικη γνωση με το ενδυμα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ για να παρασυρουν κοσμακη στην ΤΡΕΛΛΑ τους..Ο π.ΦΩΤΙΟΣ αγωνιζεται κοντρα σε θυελλες , και ανεμους και στεκεται ΟΡΘΙΟΣ με τη βοηθεια του ΘΕΟΥ , απεναντι στον αιρετικο ψευδεπισκοπο του (ΜΑΚΑΡΙΟ ΣΙΔΗΡΟΚ) , και πολεμα να ζησει ΑΜΙΣΘΟΣ τα 2 παιδακια του μεριμνωντας για τα καθημερινα με μονο του συμμαχο το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ που λατρευει ..Και σαν μην του εφταναν αυτα, εχει και τους ΔΗΘΕΝ αποτειχισμενους οικονομιστες θεσσαλονικεις που διοχετευουν -ενιοτε- ραδιοαρβυλες δεξια κι αριστερα , μεσα απο τα κομπλεξικα πνευματικοπαιδια τους, και σαφως μεσα απο την ασφαλεια του ΜΙΣΘΟΥ τους που εισπραττουν απο τον οικουμενισμο και την κρατουσα εκκλησια αυτου ..Αλλα επισης κι απο λαικους, που προσκειται σε κληρικους που κηρυττουν ΑΚΥΡΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ και επικαλουνται ΑΣΤΟΧΩΣ τους ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ και μαλιστα κατα το δοκουν .Εμπλεξε με ψευτοστοχαστες και καθαρους αμπελοφιλοσοφους που σαν προτυπο τους εχουν τον ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ και τα ΝΕΦΕΛΙΜ του ...Λυσσαξανε να στοχευουν , με ανακριβειες και φημες στο αναστημα ενος ΑΠΛΟΤΑΤΟΥ ανθρωπου που κανει το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ .ΜΑ το αυτονοητο ....Ησυχαστε ω παρανοικοι επιτελους ...Πραξτε την ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΙΕΡΟΚΑΝΟΝΙΚΑ , και αργοτερα μια ΣΥΝΟΔΟΣ , ΘΑ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ περι των μυστηριων των οικουμενιστων ..Επιτελους , μην αλλαζετε τις προτεραιοτητες με νοσηροτητα και ανεξηγητη επιμονη ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΑΥΤΟ ..Δεν το καταλαβαινετε πια ???? Εφοσον δεν εκκλησιαζομαστε στις εκκλησιες τους ΔΕΝ μας ΝΟΙΑΖΟΥΝ για τα μυστηρια τους !!!! Ειναι τοσο απλο !!!! Εγκυρα ή οχι μας ειναι ΑΦΙΑΦΟΡΟ !!!!! Τι δεν καταλαβαινετε???? ΠΕΦΙΜΩΣΟ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/11/18, 6:46 π.μ.

    Είμαστε μαζί σου π. Φωτιε! Μην πτοεισαι από τα βέλη των πονηρών. Συνέχισε τον αγώνα σου και Κύριος πολεμήσει υπέρ σου. Καλή σαρακοστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/11/18, 10:54 π.μ.

    Η μόνη Αγιοπατερικη οδός: ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ. Ακούστε το νέο βιντεο- ομιλία του π. Ευθυμίου Τρικαμηνα την Κυριακή στις Σταγιατες Πηλίου που θα αναρτηθεί άμεσα. Ο π.Φωτιος, ο π.Σπυριδων, ο π. Μόδεστος κι ο υποτακτικός του, ο π. Ειρηναίος κι άλλοι μοναχοί βρίσκονται στο πλευρό του π. Ευθυμίου. Συνεχίστε τον αγώνα σας αδελφοί και μην σας μπερδεύουν με τις πλάνες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/11/18, 11:06 π.μ.

    Μεγάλη χαρά μας δίνεται π. Φώτιε. Να σε δυναμώνει ο Θεός πάντοτε και να σε χαριτώνει στον δύσβατο και μαρτυρικό δρόμο που βαδίζεις μαζί με τα παιδιά σου.
    Την ευχή σου πάτερ!

    Α.Να.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάτερ Φώτιε ευλογείτε!
    Οι αγώνες σας αποτελούν για όλους μας στήριγμα, διδαχή και φωτισμό, ενώ για τους δαίμονες και τα όργανα τους αιτία λυσσαλέου μίσος.
    Όμως: "Μακάριοι έστε, όταν ονειδίσωσιν υμάς καί διώξωσιν καί ειπωσιν πάν πονηρόν ρήμα καθ’ υμών ψευδόμενοι ένεκεν εμού. Χαίρετε καί άγαλλιάσθε, ότι ό μισθός υμών πολύς εν τοις ούρανοίς"
    Την ευχή σας να έχουμε..
    Ιω.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/11/18, 7:20 μ.μ.

    Πραγματικά άξιος.
    Συνεχίστε έτσι πατέρα Φώτιε! ημαστε μαζι σας και πανω απο ολα ο Θεος ειναι μαζι σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.