Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Πρώην Πάπας Βενέδικτος: Τα λόμπι των γκέι επηρεάζουν τις αποφάσεις στο Βατικανό

   Για πρώτη φορά στα χρονικά έγινε αντικατάσταση Πάπα, με τον Φραγκίσκο, ένθερμο παγκοσμιοποιητή, να διαδέχεται τον Βαυαρό Βενέδικτο.

Αμέσως μετά την αντικατάσταση, ιδέες της παγκοσμιοποίησης, όπως η ένωση θρησκειών υπό την σιδηρά πυγμή ενός κέντρου εξουσίας, άρχισαν να κατακλύζουν τους απανταχού πιστούς.Ο Βενέδικτος από ένα πρώην μοναστήρι στους κήπους του Βατικανού ξεκίνησε, όπως μεταδίδεται, να κάνει ισχυρές αποκαλύψεις σε σχέση με τα παρασκηνιακά της Παπικής Ψευτοεκκλησίας.
Σύμφωνα με τα απομνημονεύματά του, ένα «γκέι λόμπι» επηρέαζε τις αποφάσεις του Βατικανού. Αυτό αποκαλύπτει δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Corriere della Sera.
Το βιβλίο, με τίτλο «Οι Τελευταίες Συζητήσεις», αναμένεται να εκδοθεί και θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που ένας πρώην πάπας αξιολογεί την θητεία του στην κορυφή της Παπικής Ψευτοεκκλησίας.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρώην ποντίφικας, που παραιτήθηκε το 2013, επικαλούμενος λόγους υγείας, υποστηρίζει ότι ένα «γκέι λόμπι» που αποτελούνταν από τέσσερα ή πέντε άτομα επιδίωκε να ασκήσει επιρροή στο Βατικανό. Ο Βενέδικτος διατείνεται ότι κατόρθωσε να «διαλύσει» αυτή την ομάδα, γεγονός που είναι λίγο δύσκολο να συμβεί.
Την περίοδο της παραίτησης του Βενέδικτου, ιταλικά μέσα ενημέρωσης μετέδιδαν ότι ο πάπας είχε δεχτεί πιέσεις ώστε να εγκαταλείψει τον θώκο του, γεγονός που αποδεικνύει την πρόθεση των παγκοσμιοποιητών να φέρουν στον «θρόνο» τον Φραγκίσκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.