Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Απίστευτο!



Μᾶς ἐστάλη ἀπὸ Δ.Π.

    Ενώ στην Ελλάδα οι αντι-Οικουμενιστές ασχολούνται ακόμα με “οικονομίες” και “κόκκινες γραμμές”, οι δε υπόλοιποι ποιμένες αδιαφορούν παντελώς για την επέκταση/επικράτηση της αίρεσης, μαθαίνουμε ότι στην Γερμανία η “νέα εκκλησία” προχωράει –με τις ευλογίες των “ορθοδόξων” ταγών– ακάθεκτη.
Στο παπικό μοναστήρι Arnstein στο Limburg, οι παπικοί μοναχοί αποχωρούν λόγω οικονομικών δυσκολιών! Και ποιος παίρνει τη θέση τους; Μήπως Ουνίτες; Ναι, αλλά όχι οι Ουνίτες που ξέρατε! Την θέση τους θα πάρουν... ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΜΟΝΑΧΕΣ, οι οποίες θα νοικιάσουν(!!!) το μοναστήρι και θα το ονομάσουν "Διονυσίου Τρικκης και Σταγών". Η νέα Ουνία, ο Οικουμενισμός στην πράξη, δηλ. η νέα «εκκλησία» φανερώνεται!
Το ακόμα πιο τρομακτικο είναι ότι ο ναός του μοναστηριού δεν θα ανήκει στο ενοικιαστηριο αλλά θα παραμείνει ΠΑΠΙΚΟΣ. Οι μοναχές θα ασχολούνται με την προσευχή, θα προωθούν τα οικουμενιστικά ιδεώδη και μάλιστα θα ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ την τράπεζα και τους επισκέπτες μετά από κάθε ΠΑΠΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. Μήπως μάλιστα λειτουργούνται κιόλας εκεί;
Ερώτηση: Που είναι οι ευσεβεις ταγοι να αντιδράσουν; Ποιος επίσκοπος θα αντιδράσει αγιοπατερικα και όχι με κειμενο του γραφείου του; Δυστυχώς κανείς. Τώρα είναι όλοι απασχολημένοι με την Ουκρανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.