Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

katanixi: "Είναι καθαιρετέος ...καταπατά Ι. Κανόνες"! ---- Ναι, αλλά δια της ΕΦΕΥΡΕΣΗΣ των "ευσεβών" κοινωνείτε με όλους τους ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ και μαζί του "νυν και αεί"!

Στην επίσημη Δοξολογία για την εθνική εορτή του Βελγίου ο Μητρ. Βελγίου

Είναι καθαιρετέος καθώς καταπατά όλους τους Ιερούς Κανόνες πού απαγορεύουν τη συμμετοχή Ορθοδόξων ιερωμένων σε θρησκευτικές τελετές αιρετικών. Δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο, καθώς δε σέβεται το Θεό της Πίστης μας. Καλύτερα να δηλώσει ότι είναι Καρδινάλιος και να μας αδειάσει τη γωνιά!

— Σχολιασμός katanixi.gr —

      Στη επίσημη Δοξολογία επί τη επετείω της Εθνικής Εορτής της 21ης Ιουλίου (Εθνική Εορτή του Βελγίου) παρευρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου κ. Αθηναγόρας ως εκπρόσωπος ολοκλήρου της Ορθοδόξου Εκκλησίας εν Βελγίω.

     Η τελετή τελέστηκε στον Ρωμαιοκαθολικό Καθεδρικό Ναό των Βρυξελλών, προεξάρχοντος του Αρχιεπίσκοπο Μαλινών και Βρυξελλών Καρδινάλιος κ. Jozef De Kesel.

     Όπως κάθε χρόνο παρέστη στη Δοξολογία ο Βασιλιάς Φίλιππος, η Βασίλισσα Ματθίλδη, τα 4 τέκνα αυτών, καθώς και ο Πρωθυπουργός Σαρλ Μισέλ, Υπουργοί της Κυβερνήσεως και άλλες προσωπικότητες του πολιτικού, δικαστικού και διπλωματικού χώρου.
      Στη συνέχεια παραδόθηκε Δεξίωση στην αίθουσα τελετών του Υπουργείου Εξωτερικών, όπου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με υψηλούς πολιτικούς και διπλωμάτες.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.