Σάββατο 17 Αυγούστου 2019

Η βλασφημία-κοροϊδία σχισματικών και Οικουμενιστών συνεχίζεται!


            (*) Ἐδῶ

Ο σχισματικός Ολβίας Επιφάνιος,
λειτουργός στη Μητρόπολη Λαγκαδά το 15αύγουστο. 

Συλλειτούργησε με κληρικούς της Ι. Μητροπόλεως!



από την ιστοσελίδα των Ουκρανών σχισματικών

ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΙΛΙΚΙΑ ΑΥΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ. ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝΑ.

Με την ευλογία του Μακ. Μητροπολίτου Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ. Επιφανίου και του οικείου Ποιμενάρχου, Σεβ. Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννου,

όμιλος κληρικών και λαϊκών προσκυνητών από την Αυτοκέφαλο Εκκλησία της Ουκρανίας -κυρίως από την πόλη Ρίβνε- που πραγματοποιούν εδώ και αρκετές ημέρες προσκυνηματικό ταξίδι στην Ελλάδα, συμμετείχαν χθες, 15 Αυγούστου 2019, στην πανηγυρική Αρχιερατική θεία Λειτουργία στον Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Λαγκαδά, με ιερουργούντα τον Θεοφ. Επίσκοπο Ολβίας κ. Επιφάνιο, τον πρώτο Έλληνα Επίσκοπο της Αυτοκεφάλου Εκκλησίας της Ουκρανίας, που εξελέγη και χειροτονήθηκε πριν από λίγο καιρό στο Κίεβο. Μαζί με τον Επίσκοπο και τους κληρικούς της Εκκλησίας της Ουκρανίας συλλειτούργησαν και κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά.
Πρόκειται για τους ίδιους Ουκρανούς προσκυνητές που πρόσφατα είχαν συλλειτουργήσει με τον Καθηγούμενο Αλέξιο και μέλη της Αδελφότητός του, στην Ιερά Μονή Ξενοφώντος Αγίου Όρους,
κατά την εορτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος, την 9η Αυγούστου 2019 (27 Ιουλίου με το Ιουλιανό Ημερολόγιο).
Οι ύμνοι της θείας Λειτουργίας εψάλησαν τόσο στα ελληνικά όσο και στα ουκρανικά, ως ένα ορατό σημείο της ευχαριστιακής κοινωνίας και πνευματικής ενότητας ανάμεσα στις δύο Εκκλησίες και τους δύο λαούς, Έλληνες και Ουκρανούς Ορθοδόξους Χριστιανούς.
Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Θεοφ. Επίσκοπος Ολβίας κ. Επιφάνιος συνεχάρη όλους επί τη μεγάλη Εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και ευχαρίστησε θερμά τους Ουκρανούς προσκυνητές για τη συλλειτουργία και την συμπροσευχή.







από την ιστοσελίδα των Ουκρανών σχισματικών
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.