Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Τι λέει ένας νέος άνθρωπος για την Αποτείχιση!

ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ: ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ

ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ
ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ
«ΙΝΑ ΩΣΙΝ ΕΝ»
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 
Ή
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ
ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ




ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΩΣΗ


«Ἵνα ὦσιν ἕν» 

Αδελφοί μου σε αυτά τα έσχατα χρόνια που βαδίζουμε πρέπει όλοι οι χριστιανοί ορθόδοξοι να ενωθούμε και να αγωνιστούμε για τα εξης:

   1) Να δώσουμε αγώνα να κάνουμε διαμαρτυρίες να μαζέψουμε υπογραφές για να φύγει η Εκκλησία της Ελλάδος από το Παγκόσμιο Συμβούλιο εκκλησιών(αιρέσεων) ( διότι και μόνο με τη συμμετοχή στο π.σ.ε οι ιεράρχες αποδέχονται ότι δεν είναι μία η Εκκλησία η Ορθοδοξία αλλά ότι είναι μέρος της αληθινής Εκκλησίας και ενωμένη με 350 αιρέσεις που τις ονομάζει ΑΔΕΛΦΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ... ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Π.Σ.Ε. ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ... ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ)
    2) Να δώσουμε αγώνα να κάνουμε διαμαρτυρίες να μαζέψουμε υπογραφές για να διαλυθούν οι Σύνοδοι του παλαιού ημερολογίου και να μείνουν όλοι στη μη μνημόνευση (διότι η δημιουργία συνόδων ξεπερνά την γραμμή που όρισαν οι άγιοι πατέρες που είναι η μη μνημόνευση του αιρετικού επισκόπου , οι σύνοδοι έγιναν για λόγους εξουσίας και προάγουν την διαίρεση)
     3) Να βάλουμε σκοπό να πάμε όλοι μαζί ΠΙΣΩ ενωμένοι εκεί που ήμασταν πρίν το 1924 όπου ήμασταν όλοι μαζί σε μία σύνοδο χωρίς άλλες συνόδους και χωρίς το παγκόσμιο συμβούλιο εκκλησιών
     4) Να δώσουμε αγώνα για να συγκεντρωθούμε όλοι μαζί ενωμένοι πλέον στο Σύνταγμα και άλλες μεγάλες περιοχές σε όλη την Ελλάδα για να γονατίσουμε και να ζητήσουμε το έλεος του Θεού για την αποστασία μας , τα πάθη μας , τις αμαρτίες μας και τη διχόνοια μας ( για να κάνουμε πράξη έτσι ότι είδαμε στην Νινευή)
     Πέρα λοιπόν από το προσωπικό μας αγώνα ενάντια στα πάθη μας και τις αμαρτίες μας ο αγώνας για την πίστη και την ενότητα όπως περιγράφω παραπάνω είναι όσα πρέπει να κάνουμε. Ακόμα και αν κανείς δεν μας ακούσει επειδή είμαστε στα έσχατα χρόνια εμείς πρέπει να λέμε την αλήθεια για αυτά που πρέπει να κάνουμε. 
     Αυτός είναι ο δρόμος προς το Ινα Ωσιν Εν...Ο ΔΡΟΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ. Ποιός όμως το πιστεύει;
Kωνσταντίνος Δημητρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.