Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016

Οργανωμένες επιθέσεις κατά του Χριστιανισμού από πράκτορες του Σιωνισμού


Σε μία Ελλάδα όπου η συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού είναι Χριστιανικού Δόγματος… οι πράκτορες και μισθοφόροι ξένων συμφερόντων δεν σταματούν να βεβηλώνουν και να τρομοκρατούν τους Χριστιανούς, ώστε να απομακρυνθούν σιγά-σιγά από τη θρησκεία τους. 
Ομοίως δέχονται συνεχώς επιθέσεις, όσοι φέρουν Ελληνική Σημαία, από τους ίδιους «αντιφασίστες», που κυματίζουν περήφανα τη σημαία των Ισραηλινών δολοφόνων.
  Για παλιότερο χτύπημα στη Συναγωγή των Χανίων που πραγματοποίησαν ξένοι υπάλληλοι του ΝΑΤΟ, ενώ τα ΜΜΕ προσπάθησαν να ενοχοποιήσουν τους Έλληνες… μπορείτε να
διαβάσετε σχετικό άρθρο από τον Γ. Δελαστίκ στο «ΕΘΝΟΣ «:
Σοβαρότατες πολιτικές διαστάσεις με εξαιρετικά ύποπτες και σκοτεινές πτυχές έχει πάρει πλέον η υπόθεση του διπλού εμπρησμού της εβραϊκής συναγωγής στα Χανιά, στις 5 και στις 17 Ιανουαρίου, με την αποκάλυψη των δραστών της επαίσχυντης πράξης. 
Εχει προκληθεί πολιτικός και διπλωματικός σάλος καθώς έγινε γνωστό ότι οι δράστες είναι… δύο Αμερικανοί από τη «διευκόλυνση» (δηλαδή τη βάση) των ΗΠΑ στη Σούδα, δύο Βρετανοί από τη βάση του ΝΑΤΟ εκεί και ένας Ελληνας, ο οποίος έχει σχέση με την τροφοδοσία της νατοϊκής βάσης! 
Οπως αποδεικνύεται από τις λήψεις καμερών επιτήρησης καταστημάτων που βρίσκονται στον ίδιο δρόμο με τη συναγωγή, δράστης του πρώτου εμπρησμού ήταν ο ένας από τους δύο Αμερικανούς με συνεργούς τούς υπόλοιπους τέσσερις, ενώ δράστης του δεύτερου εμπρησμού ήταν ο μεγαλύτερος σε ηλικία από τους δύο Βρετανούς (33 ετών, ενώ ο δεύτερος είναι 23) με τους υπόλοιπους να φυλάνε τσίλιες!
Οι δύο Αμερικανοί φυγαδεύτηκαν αμέσως στο εσωτερικό της βάσης τους και ενδεχομένως να έχουν ήδη μεταφερθεί εκτός Ελλάδας, ενώ κλιμάκιο της αμερικανικής πρεσβείας έσπευσε αμέσως στα Χανιά για να κουκουλώσει την υπόθεση και να υποβαθμίσει όσο το δυνατόν περισσότερο την αναφορά στους Αμερικανούς δράστες από τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης.
Οι Αμερικανοί απαιτούν για τον σκοπό αυτόν τη συνεργασία της ελληνικής αστυνομίας, στην οποία άλλωστε οι υπεύθυνοι της αμερικανικής βάσης αρνήθηκαν να δώσουν τα ονόματα των δραστών. Εννοείται ότι η τοπική ΕΛ.ΑΣ. έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά και το θέμα χειρίζεται απευθείας το υπουργείο Δημόσιας Τάξης λόγω του εκρηκτικού πολιτικού χαρακτήρα του θέματος.
  Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τους δύο Βρετανούς. Οι αρχικές πληροφορίες τούς φέρουν ως εκπαιδευτές της ειδικής μονάδας Ναυτικής Αποτροπής του ΝΑΤΟ, αλλά τα τελευταία 24ωρα καταβάλλεται προσπάθεια να παρουσιαστούν ως… εργαζόμενοι σε μπαρ (!) ώστε να υποβαθμιστούν όσο το δυνατόν περισσότερο οι επικίνδυνες για το Λονδίνο πολιτικές διατάσεις του θέματος και φυσικά οι δικαιολογημένες αντίστοιχες υποψίες.
  Το πιο διασκεδαστικό είναι ότι στην αναγνώριση των δραστών έπαιξε καθοριστικό ρόλο, όπως μεταδίδεται από τα Χανιά, το κλιμάκιο της… ισραηλινής μυστικής υπηρεσίας Μοσάντ που βρίσκεται μόνιμα στην Κρήτη, το οποίο «εισέβαλε» στα γραφεία της ΕΛΑΣ στα Χανιά και απαίτησε από τους Ελληνες αστυνομικούς να μαζέψουν το οπτικό υλικό από όλες τις κάμερες των καταστημάτων, βάσει του οποίου όντως αποκαλύφθηκαν οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί δράστες, μαζί με τον Ελληνα «τσιλιαδόρο» συνεργάτη τους. Προφανώς τώρα οι Ισραηλινοί πράκτορες θα τραβούν τα μαλλιά τους!
  Η αποκάλυψη της ταυτότητας των δραστών κατεξευτέλισε παράλληλα το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, το οποίο έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση προς τους Αμερικανούς πολίτες προειδοποιώντας τους για τον αντισημιτισμό των… Ελλήνων! 
Τι έχει άραγε η Ουάσιγκτον να πει τώρα που όλοι γνωρίζουν ότι δύο Αμερικανοί και όχι Ελληνες πολίτες συμμετείχαν στους εμπρησμούς, με τον έναν μάλιστα εξ αυτών να είναι και ο εμπρηστής την πρώτη φορά;
Παρόμοιο διασυρμό υπέστη και η αμερικανική εφημερίδα «Γουόλ Στριτ Τζέρναλ», η οποία την Πέμπτη δημοσίευσε ημισέλιδο κατάπτυστο άρθρο με τίτλο «Η ντροπή της σύγχρονης Ελλάδας», για να καταγγείλει τον υποτιθέμενο αντισημιτισμό των Ελλήνων. «Η Ελλάδα υποφέρει από έλλειψη ηθικής, θρησκευτικής και κοινωνικής ηγεσίας, που να καταγγέλλει την αισχύνη του αντισημιτισμού» έγραφε λάβρη η αμερικανική εφημερίδα, επαινώντας παράλληλα την «αξιοθαύμαστη εξαίρεση του πρώην συντηρητικού πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη»!
  Ακρως ενδιαφέρον είναι ότι η αμερικανική εφημερίδα ορίζει ως δήθεν αντισημιτισμό… «τη συνηθισμένη τώρα σύγκριση του Ισραήλ με τους ναζί στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης»! 
Αποδεικνύεται έτσι ότι όλος αυτός ο θόρυβος αποσκοπεί συν τοις άλλοις στο να πιέσει τα ελληνικά ΜΜΕ να σιωπούν μπροστά στα εγκλήματα που διαπράττουν τα αιμοσταγή στρατεύματα του Ισραήλ σε βάρος αμάχων Παλαιστινίων. Μάταιος ο κόπος των Αμερικανών. Δεν θα το καταφέρουν.

ΥΠΟΨΙΕΣ
Προβοκάτσια ξένων υπηρεσιών;
Η ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ των δραστών εγείρει ένα κρίσιμο πολιτικό ερώτημα: οι Βρετανοί και οι Αμερικανοί από τις βάσεις πυρπόλησαν δύο φορές τη συναγωγή λόγω προσωπικής πολιτικής εμπάθειας εναντίον των Εβραίων ή έδρασαν κατόπιν εντολών μυστικών υπηρεσιών των χωρών τους; 
Εχουμε να κάνουμε δηλαδή με τυχαίες πράξεις αντισημιτικού κρετινισμού τεσσάρων ανεγκέφαλων Αμερικανών και Βρετανών ή με πολιτική προβοκάτσια ξένων πρακτόρων με στόχο τη δυσφήμηση της Ελλάδας στον εβραϊκό κόσμο που κατέχει κορυφαίες θέσεις στο παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα, σε μια φάση που η χώρα μας βρίσκεται σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση και επομένως έχει ανάγκη τις ξένες τράπεζες;
Το «EURO2DAY» δημοσίευσε την έκθεση για την βία κατά θρησκευτικών χώρων στην Ελλάδα:


Σε μια πρωτότυπη -για τα ελληνικά δεδομένα- κίνηση, αλλά απολύτως αναγκαία προκειμένου να υπάρξουν αξιόπιστα στοίχεια για τα περιστατικά βίαιων ενεργειών σε χώρους θρησκευτικού ενδιαφέροντος στην χώρα μας προχώρησε το υπουργείο Παιδείας και η αρμόδια Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων.
  Με την πρωτοβουλία του υπουργείου Παιδείας για την δημοσιοποίηση των σχετικών στοιχείων της έρευνας καλύπτεται ένα πολύ σημαντικό κενό και τίθενται οι βάσεις για τη δημιουργία μιας βάσης δεδομένων και ενός παρατηρητηρίου που θα είναι σε θέση να καταγράφει σχετικά περιστατικά και να διατηρεί συγκεντρωμένα αξιόπιστα στατιστικά στοιχεία για περιστατικά βίας σε βάρος ευκτήριων οίκων και χώρων θρησκευτικού ενδιαφέροντος.
Διαβάστε αναλυτικά την έκθεση
  Η έκθεση για τα περιστατικά κατά χώρων θρησκευτικού ενδιαφέροντος επιχειρεί, για πρώτη φορά, να συγκεντρώσει με τρόπο συγκροτημένο και σε συνεργασία με τις θρησκευτικές κοινότητες, περιστατικά προσβολής των θρησκευτικών χώρων, αποτυπώνοντας τη γενικότερη κατάσταση σε εθνικό επίπεδο, ώστε να χρησιμεύσει ως ένα αξιόπιστο εργαλείο για την εξαγωγή συμπερασμάτων ως προς την πραγματική έκταση των εν λόγω φαινομένων. 
Παρ’ ότι δεν αποτελεί αντικείμενο της Έκθεσης η ανάλυση των αιτιών, η αξιόπιστη και μεθοδική καταγραφή του προβλήματος είναι αναμφίβολα βασική και αναγκαία προϋπόθεση για την περαιτέρω αναζήτηση αυτών.
  Προκειμένου να γίνει εφικτή η καταγραφή και η επεξεργασία των στοιχείων απαιτήθηκε να δημιουργηθεί εκ του μηδενός ένα δίκτυο καταγραφής στο οποίο συμμετέχουν οι περισσότερες θρησκευτικές κοινότητες της χώρας μας καθώς και υπηρεσίες άλλων Υπουργείων.
  Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των περιστατικών αφορά χώρους λατρείας της χριστιανικής πίστης.
  Αναλυτικότερα, για το έτος 2015 έγιναν γνωστά 147 περιστατικά σε βάρος διαφόρων χώρων θρησκευτικού ενδιαφέροντος, κατανεμόμενα ανά θρήσκευμα ως εξής:

  • 138 αφορούν στο Χριστιανισμό και συγκεκριμένα 137 στην Ορθόδοξη Εκκλησία και ένα στην ρωμαιοκαθολική,
  • 4 στον Ιουδαϊσμό,
  • 5 στο Μουσουλμανισμό

«Η δημοσιοποίηση αυτών των δεδομένων ώστε η κοινή γνώμη να μπορεί ελεύθερα να μορφώσει και εκείνη άποψη, αποτελεί μια πολιτική απόφαση που συνδέεται όχι μόνο με τη διάχυση της γνώσης αλλά κυρίως με την επιλογή εκδημοκρατισμού της διαδικασίας λήψης αποφάσεων. 
Στην συγκεκριμένη περίπτωση κατά την οποία δημοσιοποιούνται στοιχεία που αφορούν πράξεις οι οποίες στρέφονται κατά του Ιερού, η πολιτική απόφαση κοινοποίησής τους συνδέεται, εκτός από τον εκδημοκρατισμό της διαδικασίας λήψης αποφάσεων, τόσο με την ανάγκη ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης όσο και με την ανάγκη η δημόσια διοίκηση να αποκτήσει την αναγκαία τεχνογνωσία και κουλτούρα σύνταξης τέτοιου είδους εκθέσεων» αναφέρει ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης στον πρόλογο της έκθεσης.
  «… αρνούμενοι συστηματικά να δούμε την πραγματικότητα καταλήγουμε και πάλι στο ίδιο αποτέλεσμα: στην υποκατάστασή της από ένα όνειρο, μια φαντασία, έναν ανεμόμυλο.
  Έτσι διαμορφώνονται και σ’ αυτό το πεδίο δύο σχολές σκέψης. Η μία ζωγραφίζει την Ελλάδα ως μια χώρα στην οποία συμβαίνουν συστηματικοί βανδαλισμοί εις βάρος των θρησκευτικών χώρων των μειονοτήτων, αγνοώντας οτιδήποτε αφορά την Ορθόδοξη Εκκλησία, ενώ η άλλη την αναπαριστά ως μια χώρα στην οποία δεν συμβαίνει τίποτα κακό – και όταν συμβαίνει κάτι εις βάρος των θρησκευτικών μειονοτήτων, τότε αυτό οφείλεται σε κάποιον που δεν ανήκει στην έλλογη εθνική κοινότητα» σημειώνει με νόημα ο γενικός γραμματέας Θρησκευμάτων Γιώργος Καλαντζής στο εισαγωγικό σημείωμα της έκθεσης.
Στατιστικά στοιχεία
  Με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία, επί του συνόλου των Ιερών Μητροπόλεων της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Ελλάδα, οι υφιστάμενοι ενοριακοί και μοναστηριακοί Ιεροί Ναοί, μόνον, ανέρχονται σε 9.792, μη συνυπολογιζομένων των παρεκκλησίων, εξωκκλησίων, προσκυνηματικών, ιδιόκτητων και κοιμητηριακών ναών και των λοιπών χώρων θρησκευτικού ενδιαφέροντος.
  Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων και της αρμόδιας Γενικής Γραμματείας Θρησκευμάτων οι υφιστάμενοι και νομίμως αδειοδοτημένοι ευκτήριοι οίκοι (ε.ο.) μη χριστιανικών θρησκευτικών κοινοτήτων ανέρχονται σήμερα στους 20 και ανήκουν σε θρησκευτικές κοινότητες των Βουδιστών 7, των Ινδουϊστών 3, του Ισλάμ 4, και των Μπαχάι 6, ενώ οι υφιστάμενοι και νομίμως αδειοδοτημένοι ευκτήριοι οίκοι χριστιανικών κοινοτήτων – ομολογιών ανέρχονται σε περίπου 300 και περιλαμβάνουν την Αγγλικανική Εκκλησία, την Αιθιοπική Ορθόδοξη Εκκλησία, την Αιγυπτιακή Κοπτορθόδοξη Εκκλησία, την Εκκλησία των Ορθοδόξων Αρμενίων, την Ευαγγελική Εκκλησία των εν Ελλάδι Γερμανόγλωσσων, την Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία, την Χριστιανική Ασσυριακή Εκκλησία, την Αρμενική Ευαγγελική Εκκλησία, την Ελευθέρα Αποστολική Εκκλησία Πεντηκοστής, την Αποστολική Εκκλησία Πεντηκοστής, την Εκκλησία του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών (Μορμόνοι), τους Αντβεντιστές, τους Χριστιανούς Μάρτυρες του Ιεχωβά και άλλες θρησκευτικές ομάδες με μικρότερο αριθμό πιστών.
  Η ρωμαιοκαθολική Εκκλησία στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία, διαθέτει περισσότερους από 129 Ιερούς Ναούς και Ιερές Μονές.
  Κατά το έτος 2015 υποβλήθηκαν δεκατέσσερις αιτήσεις άδειας ίδρυσης και λειτουργίας ευκτήριου οίκου ή ναού, από τις οποίες επτά έγιναν αποδεκτές και επτά δεν διεκπεραιώθηκαν εντός του 2015 λόγω κατάθεσης ελλιπών δικαιολογητικών.
antizitro
Πηγή: https://pmgrigorios.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.