Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

“Η οικουμενιστική αγάπη έξω βάλλει … την Αλήθεια”



Ιστολόγιο Κατάνυξις: Επειδή είναι "γνωστός διπλωμάτης" ο πρωθυπουργός, και έχει πλέον διαρρεύσει η κόντρα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με το Φανάρι, για την υπόθεση του Συμβουλίου Αποδήμου Ελληνισμού, η κίνησή του αυτή μπορεί να θεωρηθεί μνημείο διπλωματίας.
Έχοντας απέναντι τον "ζηλωτή", προς τα Οικουμενιστικά ανοίγματα, Πατριάρχη Βαρθολομαίο, που πασχίζει να καθιερωθεί ως ο πάπας της Ανατολής, με διακεκριμένη θέση V.I.P. στο "γήπεδο" του Βατικανού, τον πλήττει "εντός έδρας", και του αμφισβητεί την αποκλειστικότητα των συναντήσεων με τον Πάπα.
Στον βάλτο αυτό της Παγκοσμιοποιήσεως και του Οικουμενισμού, όπου τα "βουβάλια" παλεύουν (πρόθυμοι Πρωθυπουργοί, Υπουργοί και Βουλευτές από τη μία και φιλοοικουμενιστές Πατριάρχες, Αρχιερείς και Καθηγητές από την άλλη), την πληρώνουν τα "βατράχια" δηλαδή ο λαός τούτου του έρημου τόπου.
Τα ΜΜΕ που υπηρετούν με αφοσίωση τη Νέα Εποχή, σπεύδουν να χαρακτηρίσουν φασίστες, ρατσιστές και φοβικούς, όσους αγαπούν την πατρίδα. 
Τα μικρά αδερφάκια τους, μέσα προσανατολισμένα στα Εκκλησιαστικά θέματα σπεύδουν, να ΘΑΨΟΥΝ την είδηση που κλυδωνίζει το οικουμενιστικό οικοδόμημα της διοικούσης Εκκλησίας, χαρακτηρίζοντάς με κάθε ευκαιρία, φανατικούς, ζηλωτές, υπερορθοδόξους και σχισματικούς, τους πατέρες που προχωρούν στο έσχατο πατερικό όπλο τη διακοπή της μνημόνευσης του οικείου Επισκόπου.
Με το νου τους ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΟΥΝ, το κύμα της διακοπής μνημόνευσης αιρετικών επισκόπων, που γίνεται τρικυμία και θα γίνει τσουνάμι για να καταπνίξει ως Νέος Κατακλυσμός, τους εχθρούς της Πίστεως. Οι θιασώτες της παναιρέσεως του Οικουμενισμού, σπεύδουν να χαρακτηρίσουν φανατικούς, ζηλωτές, υπερορθοδόξους και σχισματικούς, εκείνους τους Ιερείς, Ιερομονάχους και μοναχούς καθώς και τον πιστό λαό, που, ορθώνει τείχος απέναντι στην αίρεση, εντός της Εκκλησίας, αποτειχιζόμενος.  
Ο Χριστός όμως είναι με την αλήθεια. Η αλήθεια, τα τελευταία εκατό χρόνια, είναι “μαλωμένη” με το Φανάρι. Επειδή οι βιρτουόζοι της à la carte θεολογίας, των μεταπατερικών αγαπολόγων, δογματίζουν με παρρησία πως “Η οικουμενιστική αγάπη έξω βάλλει … την Αλήθεια”. 

Συνάντηση με τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό θα έχει ο Αλέξης Τσίπρας στις 24 Μαρτίου
Ακόμα και τη «βοήθεια» του Θεού ετοιμάζεται να ζητήσει ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου η αξιολόγηση να κλείσει το συντομότερο δυνατό και με διαχειρίσιμο αποτέλεσμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, στις 24 Μαρτίου, μία ημέρα πριν την Σύνοδο Κορυφής της Ρώμης όπου αναμένονται με ενδιαφέρον οι επαφές του πρωθυπουργού στο περιθώριο της Συνόδου, ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντήσει τον Πάπα Φραγκίσκο.
Ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας αναμένεται μάλιστα να δεχτεί και τους ηγέτες και των άλλων κρατών που θα επισκεφτούν τη Ρώμη, ωστόσο στην Αθήνα δεν ξεχνούν τα πολύ «θερμά» λόγια με τα οποία έχει μιλήσει για την Ελλάδα και το πρόσωπο που έδειξε η χώρα μας στους πρόσφυγες, ούτε το ότι είχε συναντήσει στο Βατικανό τον Αλέξη Τσίπρα την περίοδο που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αρχηγός της αντιπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.