Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

ΥΜΝΟΙ του ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΦΡΙΖΗ στον Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο, γιατί ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ το ΕΘΙΜΟ με το ΚΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ!

 Τυχαίο; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ...

ΥΜΝΟΙ του ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΦΡΙΖΗ στον ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ... επειδή ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ το ΕΘΙΜΟ με το ΚΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ! Νέες απίστευτες ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για τον μητροπολίτη ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΑΝΘΙΜΟ.
Πές μου τους φίλους σου να σού πω ποιος είσαι:

Σε βίντεο που ανέβασε την περασμένη Δευτέρα στο κανάλι του στο YouTube, ο πρώην Αρχιραββίνος της Θεσσαλονίκης Μορντοχάϊ Φριζής ΥΜΝΕΙ τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο Κουκουρίδη, για ποιόν λόγο νομίζετε;

Επειδή κατήργησε το Κάψιμο του Ιούδα σε όλον τον Έβρο, με έναν απλούστατο τρόπο:
Απείλησε πως όποια Ενορία τολμήσει να τηρήσει κι εφέτος το Αντισημιτικό Έθιμο, δεν θα στολίσει και δεν θα περιφέρει τον Επιτάφιο με δική του προσωπική εντολή!
Χιλή Αλεξανδρούπολης (2012):


https://youtu.be/dup1doDSctM


https://youtu.be/PO90B6NXyQY
Την περασμένη Κυριακή, ο Άγιος Αλεξανδρουπόλεως φιλοξενήθηκε στο «Αρχονταρίκι» του Δεσπότη Βόλου Ιγνάτιου Γεωργακόπουλου (ΕΤ-1) και όλοι κατάλαβαν το ποιόν του:

  • Κάλεσε την Κυβέρνηση Σαμαρά να φτιάξει αμέσως το Τζαμί της Αθήνας, διότι αυτό επιθυμεί ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός!..
  • Και αποκάλυψε ότι με χρήματα της Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως έχει ο ίδιος φτιάξει έναν ειδικό χώρο για να προσεύχονται οι μουσουλμάνοι του Έβρου!


Θυμίζω δύο μόνο πράγματα για τον εν λόγω Ιεράρχη:
1) Ήταν αναφανδόν κατά της Ανεγέρσεως του Τείχους του Έβρου, διότι θα δυσκολέψει τους αδελφούς μας Λαθρομετανάστες να έρχονται στην Ελλάδα για να φάνε ένα κομμάτι ψωμί.
2) Τον περασμένο Αύγουστο είχε χαρίσει την Τορά (Παλαιά Διαθήκη) στα εβραϊκά σε κάτι Γαλλοεβραίους τουρίστες που επεσκέφθησαν την Αλεξανδρούπολη και τους είχε διαβεβαιώσει πως όλοι εμείς οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί κρύβουμε έναν Εβραίο μέσα μας!..

(σχόλιο "ο Παιδαγωγός": προσέξτε παμπόνηρο "επιχείρημα". Επειδή λέει κάποιες φορές το ποτάμι του Έβρου φουσκώνει και κινδυνεύουν να πνιγούν οι λαθρομετανάστες που έρχονται παράνομα, 
γι αυτό ΝΑ ΜΗΝ χτίσουμε τοίχος-φράχτη στον Έβρο! για να περνάνε με ασφάλεια!
Ο Εποικισμός και η ισλαμοποίηση της Ευρώπης, είναι ψιλά γράμματα για τον κ.Άνθιμο..)


7/8/2012. Καλωσόρισμα του Μητροπολίτου μας στους Γαλλοεβραίους τουρίστες της Αλεξανδρούπολης.
Από τις αρχές Αυγούστου έχουν εγκατασταθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αλεξανδρουπόλεως Γαλλοεβραίοι τουρίστες(...)
 Ο Μητροπολίτης μας τους καλωσόρισε στην πόλη μας, δίνοντάς τους ως δώρο ψηφιακό δίσκο (CD) με ηχογράφηση του πρωτοτύπου της Παλαιάς Διαθήκης στα Εβραϊκά, μία έκδοση της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως την οποία προλόγισε ο Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος.(...)
"Στη σχέση μας με το Θεό, όλοι έχουμε ένα εβραίο μέσα μας, μέχρι σήμερα.
"

Παραλείπει όμως να αναφέρει στους Εβραίους που δωρίζει την Παλαιά Διαθήκη ότι η σωτηρία ήρθε διά του Χριστού, γεγονός που περιέχεται στην Καινή Διαθήκη.  Πηγή
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Άμα δείτε τον 52χρονο Άνθιμο Κουκουρίδη να γίνεται ο επόμενος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, μη ξαφνιαστείτε. Θα είναι άλλη μία απόδειξη του πόσο πανίσχυροι έχουν καταστεί στην εποχή μας οι Εβραίοι…

"ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ", ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ", ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΪΟΥ 2013, Πηγή
φωτογραφία - επιλογές και παρουσίαση βίντεο : Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" 


Στον μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως και στα "κατορθώματα" του, αναφερθήκαμε αρκετές φορές, πχ εδώ 

αλλά και μόλις προχθές:

Βάζοντας όλες τις παραπάνω
φωτογραφίες-αποκαλύψεις μαζί, 
αντιλαμβανόμαστε ότι μόνον τυχαίες δεν μπορούν να θεωρηθούν όλες αυτές οι "παράξενες" επιλογές αυτού του δεσπότη. Πως άραγε να έγινε δεσπότης στην τόσο ευαίσθητη εθνικά Θράκη;Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.