Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Με αφορμή το σχολιασμό των ομιλιών π. Θεοδώρου και Σεραφείμ Ζήση

        
Περί «ευσεβών» Επισκόπων


Μᾶς ἐστάλη ἀπὸ Δ.Π.
Παρακολουθήσαμε με μεγάλο ενδιαφέρον τον διάλογο που δημιουργήθηκε με αφορμή την  ανοιχτή επιστολή προς τους π. Θεόδωρο και Σεραφείμ Ζήση (ἐδῶ), καθώς και τα σχόλια που ακολούθησαν, ιδίως του π. Σεραφείμ. Σε αυτά μιλάει ο π. Σεραφείμ για την ύπαρξη ακόμα «ευσεβών» Επισκόπων σύμφωνα με τον άγιο Θεόδωρο τον Στουδίτη και αναφέρει ότι ετοιμάζει μία μελέτη προς διευκρίνηση των λόγων των δικών του και του πατέρα του.
Επειδή θέλουμε να συνεισφέρουμε στην απομάκρυνση κάθε παρεξηγήσεως παραθέτουμε φωτογραφικό υλικό, το οποίο αποδεικνύει –κατά το λαϊκό «μία φωτογραφία χίλιες λέξεις»– ότι ανάλογα με τα λόγια των δύο πατέρων στο βίντεο περί μνημόνευσης αιρετικού Επισκόπου, οι υποτιθέμενοι «ευσεβείς» Επίσκοποι κάθε άλλο παρά ευσεβείς είναι, μιας και συλλειτουργούν απροκάλυπτα με φανερούς Οικουμενιστές. Αντιθέτως κρατούν τον θρόνο τους με νύχια και με δόντια εις βάρος της πίστης μας και της ανάγκης του λαού του Θεού.
Οι φωτογραφίες είναι όλες από το 2017 μέχρι σήμερα, μετά δηλ. το Κολυμπάρι. Μερικές έχουν και τα διευκρινιστικά σχόλια επειδή κάποιοι Αρχιερείς είναι άγνωστοι ή επειδή είναι χτυπητή περίπτωση Οικουμενιστών. Άλλες είναι χωρίς σχόλια μιας και μιλούν από μόνες τους.
Παράκλησι· ο π. Σεραφείμ να τις λάβει υπόψη στην μελέτη του, γιατί δεν μπορεί να τις αγνοήσει, ούτε να θεωρεί ότι εμείς δεν τις ξέρουμε. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν ακόμα πάμπολλες τέτοιες αποδείξεις.




Ο Ναυπάκτου κ. Ιερόθεος την Κυριακή 13 Νοεμβρίου σε Αρχιερατικό Συλλείτουργο στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Παρασκευής της Επιβατινής στο Ιάσιο, στο οποίο συλλειτούργησαν οι: Μολδαβίας κ. Θεοφάνης, ο Σεβ. Μητροπολίτης της Μητροπόλεως του Πατριαρχείου Ρουμανίας στην Γερμανία κ. Σεραφείμ, και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Λουγκουζάνου κ. Παΐσιος.

     Ο Ναυπάκτου με τον Ισπανίας/Πορτογαλίας Πολύκαρπο του Οικουμενικού Πατριαρχείου τον Ιούλιο του 2017

    Ο Οικουμενιστής Ισπανίας/Πορτογαλίας Πολύκαρπος ευλογεί το ποίμνιο του Ναυπάκτου!

    Ο Κυθήρων Σεραφείμ με τον Αιτωλίας Κοσμά και τον Καλαμαριάς Ιουστίνο

    Ο Αιτωλίας Κοσμάς με τον Ιωαννίνων Μάξιμο τον Ιανουάριο του 2018

   Ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου με τον Σιδηροκάστρου Μακάριο, τον Ανδίδων Χριστοφόρο και τον Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης Ανδρέα

    Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Ακριτοχωρίου, προεξάρχοντος του Σύρου Δωροθέου Β΄ με Σιδηροκάστρου Μακαρίου, Μαρωνείας Παντελεήμονος, Θερμών Δημητρίου, Θεουπόλεως κ. Παντελεήμονος και Τανάγρας κ. Πολυκάρπου, Επισκόπων από τις Εκκλησίες Ουκρανίας, Λευκορωσίας, Ρουμανίας και Βουλγαρίας το 2017


   12 Νοεμβρίου 2017· ο Νέας Σμύρνης Συμεών συγχορο-στατούντων των Μητροπολιτών Κηφισίας Κυρίλλου, Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς Ιουστίνου, Τανάγρας Πολυκάρπου Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων Χρυσοστόμου

  Γιὰ τὸ τέλος φυλάξαμε τον Ουκρανίας Ονούφριο, που συλλειτούργησε το 2017 στη Μόσχα με όλους τους αιρετικούς Οικουμενιστές επισκόπους και πατριάρχες.


    Δεν πιστεύουμε να τα αρνηθούν οι σεβαστοί Πατέρες. Αν αγαπούν, όπως λένε και θέλουμε να πιστεύουμε, την αλήθεια ας την πουν ξεκάθαρα επιτέλους.
Δ.Π.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος31/3/18, 3:06 μ.μ.

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΙΕΡΕΑΣ-ΜΟΝΑΧΟΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΟΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΣ!ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΝ Π.ΘΕΟΔΩΡΟ ΖΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ..!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑ ΚΑΝΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στον Δ.Π. που αποδεικνύει -ακόμα και για τους τυφλούς- ότι το κύριο κήρυγμα των κατ΄όνομα αντι-οικουμενιστών κληρικών/επισκόπων είναι η διγλωσσία και η διπλωματία κι όχι η αγιοπατερική διδασκαλία της Ορθοδοξίας.
    Ι.Ρίζος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/3/18, 6:19 μ.μ.

    Δυστυχως ειναι απαραδεκτη η σταση ων Πατερων αυτων! Ειναι αποτειχισμενοι; Ποιον κοροιδευουν. Εχουν ορθοδοξη συνειδηση; Λυπαμαι γιατι στην αρχη τους εδωσα εμπιστοσυνη.

    Ευχομαι να καταλαβουν το τραγικο τους λαθυος γιατι σκανδαλιζουν τους πιστους που τους πιστεψαν στην αρχη. Το ιδιο ισχυει και για τον Π. Νικολαο Μανωλη.

    Κανουν μεγαλη ζημια και τους εχει βγει φοβερη υπερηφανεια και χαριεντισμοι με τους οπαδους των προδοτων της Πιστεως. Φιλοι της Δοξας εγιναν και του ευατου τους. Και το παιζουν και δασκαλοι μεγαλοι και δεν σηκωνουν κουβεντα απο τους ταπεινους ομολογητες, με ρασσο η χωρις.

    Ενας αμαρτωλος ειμαι και προσευχομαι στον Κυριο και την Παναγια μας να τους ξαναφερει στον δρομο τον σωστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.