Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Ευχαριστίες!


9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/6/18, 1:22 μ.μ.

    Σας πήρε είδηση φαίνεται τί τομάρια είστε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η έκβαση αυτή ήταν το αποτέλεσμα της σύνταξής σας με το περιεχόμενο του πρόσφατου σχολίου μου που αναρτήσατε σχετικά με την σχέση του π. Κλεομένη με την Χ.Α. (καθώς και άλλο ιστολόγιο που προέβαλε το σχόλιό μου έχαιρε του ίδιου αποκλεισμού από την λίστα ιστολογίων του «Παιδαγωγού») και όπως αποδεικνύεται αποκαλύφθηκε ο ρόλος του συγκεκριμένου ιστολογίου, αναφορικά με το τι και ποιους εξυπηρετούσε όλο αυτό το διάστημα που δραστηριοποιούταν στον ευρύτερο αντιοικουμενιστικό χώρο.

    Ως φαίνεται το να υποστηρίζεις ή όχι τον π. Κλεομένη και τις δράσεις του έχει λάβει δογματικές διαστάσεις πλέον, κατέστη ζήτημα ομολογίας πίστεως σύμφωνα με την λογική του «Παιδαγωγού»....

    Λυπάμαι που κάποιοι επέλεξαν συνειδητά το σκοτάδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/6/18, 9:34 μ.μ.


      Να προσέξετε και τα οράματα του πνευματικού σας πατέρα κυρία Πολίτη !

      http://scripta---manent.blogspot.com/2018/06/blog-post_336.html?m=1

      ΠΡΟΣΟΧΗ!

      Διαγραφή
    2. εχουμε οράματα να ξεβρωμίσουμε απο τους προδότες πολιτικούς ΝΟΜΙΜΑ οπως το 1925 στο Γουδί
      οπως εχουμε οράματα να ξεβρωμίσουμε και απο όλους τους αιρετικούς με τα αναθέματα
      το κατάλαβες τώρα σπεκουλαδόρε συκοφάντη


      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος24/6/18, 5:16 μ.μ.

    Πω πω ήθος! Χριστιανικώτατο! Όταν μπερδεύουμε τον κόσμο και δημιουργούμε σύγχυση τότε καλύτερα να κόβονται οι γέφυρες. Δεν χρειαζόμαστε ανθρώπους που αποπροσανατολιζουν τους ήδη ζαλισμενους αδελφούς. Όποιος ακολουθεί μέχρι τέλους την αλήθεια χωρίς σκοπιμότητες, αυτός θα σωθεί. Δεν χρειαζόμαστε σωτήρες ψευδοπροφήτες, ούτε συναγωνιστές που κτυπουν κάτω από τη μέση. Ας ξεχωρίσει η ηρα από το στάρι επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/6/18, 8:38 π.μ.

      Αὐτό ταιριάζει ἀπόλυτα στόν Σημάτη καί τούς σύν αὐτῷ

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος24/6/18, 5:59 μ.μ.

    Πρέπει να γίνει κατανοητό από τον μέσο πιστό ότι δεν μπορεί να συντάσσεται με άτομα και ομάδες με εμφανή ακροδεξιά και φιλο-χρυσαυγήτικα ιδεώδη μόνο και μόνο επειδή υιοθετούν αντιοικουμενιστικό λόγο. Το καλό αν καλώς δεν γίνεται δεν ειναι καλο. Δεν ισχύει στην Ορθόδοξη Εκκλησια μας το Παπικό ρητο "ο σκοπος αγιάζει τα μέσα".

    Αν ο σκοπός του ιστολογιου Παιδαγωγός είναι να αναδειξει πλανεμένους ανθρωπους οπως ο π. Κλεομένης και ο μοναχός Μωϋσής εκ Πρεβέζης, καθώς και την γραμμή της Χρυσής Αυγής τότε καλώς διαχωρίζει τη θέση της η Πατερικη Παράδοση και δεν θέλει να ταυτίζεται με το εν λογω ιστολογιο.

    Α.Να.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/6/18, 2:11 π.μ.

    Καλύτερα...μακρυά απο Χαυγιτες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/6/18, 9:00 π.μ.

    Υπάρχει κάτι που δεν γνωρίζει ο παιδαγωγός.Ας δει πρώτα την φωτογραφία του π.Κλεομένη στην οργάνωση ΑΠΕΛΛΑ,και ας ζητήσει ένα συγγνώμη από την πατερική παράδοση.Κάντε μια αναζήτηση στο θέμα "Κλεομένης Απελλα" και δείτε και μόνοι σας.2 Ιουλίου 2017.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.