Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

Λίγο αργά το διαπίστωσες παπα-Φώτη! Κι όμως, εσείς οι 3 Θεσ/νικείς "αποτειχισμένοι" δηλώσατε ότι θα κάνετε "οικονομία", μέχρι να καταδικαστούν οι Οικουμενιστές από ...Σύνοδο!!!!!!

Pope Francis - Bari - Welcoming the Patriarchs





ΣΧΟΛΙΟ (π. Φώτ. Βεζύνια): Ας παρατηρήσουμε με προσοχή ποιον τελικά προσκυνούν ΟΛΟΙ... δυστυχώς.
Είναι αυτό πορεία προς φωτισμό των αιρετικών παπικών, μετάδοσης της Αληθείας, και επανευαγγελισμό της Δύσης;
Ποιον προσπαθούμε να ξεγελάσουμε;
Και μία πικρή διαπίστωση.
Ανθρωπίνως είναι αδύνατον, αυτοί οι "ταγοί" (εκ των Ορθοδόξων) να συγκροτήσουν Ορθόδοξη Σύνοδο προς καταδίκη της συνόδου του Κολυμπαρίου.
π. Φώτιος Βεζύνιας
Πηγή

   Με την παρουσία του Πάπα Φραγκίσκου, του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου και άλλων χριστιανών προκαθημένων της Μέσης Ανατολής, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο 7 Ιουλίου 2018, στο Μπάρι της Κάτω Ιταλίας, η ημέρα προσευχής για τη Μέση Ανατολή. 
    Ο Πάπας Φραγκίσκος επέλεξε το Μπάρι διότι στην Ιταλία θεωρείται πύλη της Ανατολής, με πολιούχο τον Άγιο Νικόλαο. Και για τον λόγο αυτό, οι θρησκευτικοί ηγέτες ξεκίνησαν το πρόγραμμά τους προσευχόμενοι στην εκκλησία όπου βρίσκονται τα λείψανα του αγίου. Δεκάδες χιλιάδες πιστοί, που έχουν σπεύσει από νωρίς στους δρόμους, επευφημούν τους χριστιανούς ηγέτες. 

   Οι προσευχές έγιναν στα ιταλικά, ελληνικά, αγγλικά, αραβικά, αρμένικα και στην ασσυριακή γλώσσα. Κύρια βάση και ιδέα της πρωτοβουλίας αυτής, είναι ότι οι διαφορές πρέπει να λύνονται με τον διάλογο και όχι με την βία, ιδίως στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, μητέρα όλων των μονοθεϊστικών θρησκειών. Ο Πάπας Φραγκίσκος, ο Οικουμενικός Πατριάρχης και οι εκπρόσωποι της Ορθοδοξίας και των χριστιανών της Μ. Ανατολής... θα προσπαθήσουν, ακριβώς, να βρουν νέους αποτελεσματικούς τρόπους επικοινωνίας και ανταλλαγής χρήσιμων ιδεών και σκέψεων, για την ουσιαστική στήριξη της ειρήνης.



3 σχόλια:

  1. Ηλιοπουλος Δ.8/7/18, 1:52 μ.μ.

    Τα έσχατα χρόνια που ζούμε,πιστεύται π. Φώτιε ότι στο μέλλον θα υπάρξει σύνοδος που θα καταδικάσει την ψευδοσύνοδο του κολυμπάρι;εγώ όχι.Γιατί η παγκοσμιοποίηση,οικουμενισμός και πανθρησκεία τρέχουν,και απο την άλλη μεριά της κοινωνίας,ο πανσεξουαλισμός,οι νόμιμοι γάμοι των ομόφυλων απο την πολιτεία,οι ταυτότητα με τσίπ απο το επόμενο έτος,το τσιπάρισμα των ανθρώπων και η εφαρμογή του σε διαφορες χώρες που εφαρμόζετε,το οποίο να διαρκέσει η εμφύτευση σε όλους τους ανθρώπους παγκοσμίως,να πάρει περίπου 30 χρόνια.Ηλιόπουλος Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/7/18, 9:12 π.μ.

    Τα εσχατα τα οποία ζούμε μπορεί ο Τριαδικός θεός μας,με θεική του παρέμβαση, να τα σταματήσει με ενα γ παγκόσμιο πόλεμο.Θα σταματήσει το τσιπάρισμα των ανθρώπων και θα υπάρξει για λίγο χρονικό διάστημα,η αναλαμπή της Ορθοδοξίας,κυρήσσοντας το ευαγγέλιο σε όλους τους ανθρώπους της γής, σε όλη την οικουμένη,και μετά τα χρόνια του αντίχρριστου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.