Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Ελληνα, σε λίγο δεν θάχεις τίποτα! Παρά μόνο κάποια πιόνια σαν το Τσίπρα και σαν τον Ιερώνυμο θα σε διαφεντεύουν!

Σε λίγο δεν θα έχεις σπίτι
και Πατρίδα να γυρίσεις….

Νίκος Ανδρεαδάκης
Μέλος Συλλόγου Φίλων των Απανταχού Κρυπτοχριστιανών, Τμήμα Χανίων


.

Ξεπούλησαν οι εθνομηδενιστές την Πατρίδα μας και το μέλλον των παιδιών μας… εσύ γιατί δεν μιλάς;
Εσύ Αστυνομικέ που δεν μιλάς, νομίζεις ότι επειδή παίρνεις ακόμη έναν μισθό και κάποια αναδρομικά που σου πέταξαν, θεωρείς ότι δεν έχεις ευθύνη; Πώς σου επιτρέπει η συνείδηση σου να πετάς χημικά στα παιδιά σου, στους παππούδες Σου, στα αδέρφια σου; Ποιός σου δίνει το δικαίωμα να χλευάζεις αυτούς που υπερασπίζονται την ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ; Σε λίγο δεν θα έχεις ΠΑΤΡΙΔΑ…
Εσύ δημόσιε υπάλληλε γιατί κοιτάς αμέτοχος; Φοβάσαι μην σε στοχοποιήσουν και χάσεις τον μισθό σου;;; Σε λίγο δεν θα έχεις μισθό….
Εσύ στρατιωτικέ που έδωσες όρκο να υπερασπίζεσαι μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματος σου τα όσια και τα ιερά που είσαι; Σε λίγο δεν θα έχεις όσια και ιερά….
Εσύ αγρότη που καλλιεργείς την γή σου, γιατί δεν αντέδρασες; Είχες δουλειά να κάνεις είπες; Μα σε λίγο δεν θα έχεις γή να καλλιεργήσεις….
Εσύ επιχειρηματία που ήσουν όταν σε πουλούσαν; Έκανες μπίζνες και είχες σημαντικά ραντεβού να δεις; Μα σε λίγο δεν θα μπορείς να επιχειρήσεις…..
Εσύ ιερέα γιατί δεν ξεσηκώθηκες, να αγκαλιάσεις το ποίμνιό σου και να βγεις μπροστά; Τι περιμένεις; Σε λίγο το ποίμνιό σου θα αποτελείται από αλλόθρησκους…..
Εσύ χριστιανέ; Δεν μιλάς; Τα χριστιανικά σου καθήκοντα ξεκινούν και τελειώνουν σε μία ευπρεπή παρουσία την Κυριακή στην εκκλησία; Μα δεν γνωρίζεις ότι ο καλός χριστιανός είναι πρώτα καλός πατριώτης; Σε λίγο δεν θα έχεις εκκλησιά να λειτουργηθείς γιατί ΕΣΥ θα την έχεις πουλήσει….
Εσύ που πήγες εκδρομή και δεν αντέδρασες, γύρισες στο σπίτι σου; Σε λίγο δεν θα έχεις σπίτι να γυρίσεις….
Εσύ πολιτικάντη που πρόδωσες θα ξεφύγεις νομίζεις από την δίκαιη οργή του λαού; Ακόμη κι αν ξεφύγεις από τον λαό,δεν θα μπορέσεις να ξεφύγεις από το φοβερό δικαστήριο του ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΡΙΤΗ… Εσύ ψηφοφόρε που τους ψήφισες από ιδιοτέλεια, τώρα τι κάνεις; Κάθεσαι στον καναπέ σου; Σε λίγο δεν θα έχεις δικαίωμα ψήφου…
Εσύ νεαρέ που καθόσουν στην καφετέρια γιατί δεν σηκώθηκες να μπείς στην πορεία, αλλά γελούσες και κορόιδευες; Μα σε λίγο δεν θα μπορείς να γελάσεις……
Εσύ που κάθεσαι αμέτοχος, να θυμάσαι ότι εάν είχες παρουσιαστεί όταν η Πατρίδα σε κάλεσε, ίσως να μην μπορούσαν να προδώσουν… Αναλογίσου την ευθύνη που κουβαλάς στους ώμους σου και την απολογία που θα δώσεις στην ΑΛΗΘΙΝΗ ΖΩΗ και κλάψε πικρά….
Νίκος Ανδρεαδάκης

Μέλος Συλλόγου Φίλων των Απανταχού Κρυπτοχριστιανών
Τμήμα Χανίων

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος31/1/19, 7:54 μ.μ.

    Εσύ ΝΊΚΟ ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ που κατοικείς λίγα μόλις χιλιόμετρα από το προάστιο ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ τι έκανες το 2016 όταν προδιδοταν ΣΥΝΟΔΙΚΑ ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ?? Δεν ήξερες και δεν άκουσες τίποτα τότε?? Μήπως έκανες και εσύ "" υπακοή " στον παππουλη σου για να μη σε πουν ακραίο, φονταμενταλιστη και πλανεμένο??? Και ποια η θέση του συλλόγου σας (ΦΊΛΩΝ απανταχού κρυπτό χριστιανών) για την ψευδοσυνοδο???Και γιατί κρυπτοχριστιανοι παρακαλώ?? Τι δηλώνει ο όρος?? Δεν είμαστε κρυπτοχριστιανοι κκ. ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ σε αυτά τα χρόνια ξέρετε.. Είμαστε αληθινοι ορθόδοξοι χριστιανοί και καυχωμεθα για αυτό.. Ομολογουμε ΙΗΣΟΎ ΧΡΙΣΤΌ και πράττουμε την ιεροκανονικη αποτειχιση κατά το παράδειγμα των Πατέρων μας κάτι που ΔΕΝ ξέρουμε αν πράττετε εσείς προσωπικά κι ο σύλλογος σας ( αν ΝΑΙ, καλό κι ευλογημένο, όμως δεν έχουμε ακούσει κάτι σχετικό).. Γράφετε οτι: Ο καλός χριστιανός πρέπει να είναι πρώτα καλός πατριώτης ... Δεν σας τα είπανε καλά κκ. ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ.. Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ στα απομνημονευματα του λεει: ΥΠΈΡ ΠΙΣΤΕΩΣ και ΠΑΤΡΙΔΟΣ, κι όχι υπερ πατρίδος και πίστεως. Καταλαβατε?? Λετε: "" Δεν θα έχεις εκκλησία για να λειτουργηθεις"" . Μπα σοβαρά??? Γιατί τώρα έχουμε?? Έτσι σας είπανε οι ψευδεπισκοποι της ΚΡΗΤΗΣ?? Για κάποιον οικουμενισμο δεν σας εξήγησαν ποτέ?? Για την κηρυσσομενη ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ που αποδεχτηκαν??? Όχι ε??? Με αυτούς αγκαζέ ανεβήκατε κι εσείς στο συλλαλητήριο του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ να διαμαρτυρηθειτε για τη ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ φιλωντας με συγκίνηση τα χέρια τους?? Με αυτούς τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ της ΠΙΣΤΕΩΣ παρέα ήρθατε να διεκδικήσετε τη δικαίωση της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ?? Δεν σας είπαν ποτέ ότι η ΚΩΝ/ΠΌΛΗ δεν έπεσε από την γεωπολιτική της αδυναμία αλλά από την ΑΜΕΤΑΝΟΗΣΙΑ των κατοίκων της και τα συλλειτουργα με τους ΛΑΤΙΝΟΥΣ?? Όχι ε??? Βέβαια ποιος να σας τα πει?? Ο ΑΠΟΚΟΡΏΝΟΥ και ΧΑΝΊΩΝ που κυνηγαει τον π. ΔΑΜΑΝΆΚΗ??? Σίγουρα όχι...Λοιπόν κκ. ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ.. Ματαιοπονειτε αγαπητέ μου με το κείμενο σας αν νομίζετε ότι ξυνετε συνειδήσεις (αν και είναι όντως καλογραμμένο).. Και ξέρετε γιατί??? Γιατί ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΕΣ... Χαίρετε αγαπητέ κρυπτοχριστιανε, και πιείτε ένα καφεδάκι με τους υπόλοιπους ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ εκεί στο ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ παρέα με τους άλλους ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ που ξέχασαν τις αληθινές προτεραιότητες..ΠΡΩΤΑ Η ΠΙΣΤΗ και μετά η ΠΑΤΡΊΔΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/2/19, 8:33 π.μ.

      Τα ειπε ολα ο προλαλησας Ανωνυμος αδερφος! Με καλυψε πληρως!

      Ελενη,νοικοκυρα

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.