Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Κοπέλια του Σουλτάνου;

Πρόσκληση Ερντογάν σε Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο να παραστεί στο δείπνο με Τσίπρα


Παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου θα γίνει το σημερινό δείπνο στην Άγκυρα προς τιμήν του Αλέξη Τσίπρα. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανέλαβε την πρωτοβουλία να τον καλέσει με τον ίδιο να ανταποκρίνεται θετικά.

Σε μια κίνηση έκπληξη προχώρησε ο πρόεδρος της Τουρκίας. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προσκάλεσε τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στην Άγκυρα για να βρεθεί στο δείπνο που θα παραθέσει απόψε η τουρκική προεδρία προς τιμήν του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης, φυσικά, ανταποκρίθηκε θετικά και ήδη ο κ. Βαρθολομαίος ταξιδεύει για την Άγκυρα, ώστε να είναι παρών στο δείπνο, στο «παλάτι» του Ερντογάν.
Είναι η πρώτη φορά που, σε παρόμοια επίσκεψη, η Άγκυρα προσκαλεί τον Οικουμενικό Πατριάρχη σε επίσημο δείπνο το οποίο παρατίθεται προς τιμήν Έλληνα πρωθυπουργού.
Στο δείπνο, έχουν προσκληθεί και ο πρώην εκπρόσωπος των μειονοτήτων στο Συμβούλιο της Γενικής Διευθύνσης Βακουφίων Λάκης Βίγκας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιμβρίων Αθηνών Στέλιος Πούλαδος και ο πρόεδρος του Ρωμαίικου Πνευματικού και Πολιτιστικού Συνδέσμου Σμύρνης τον Γιώργο Θεοδωρίδη.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος5/2/19, 10:29 μ.μ.

    Ο "" πνευματικός "" της Ν. Τάξης και τα δύο πνευματικοπαιδια του.. Στην ιεραρχία του ΣΙΩΝΙΣΜΟΎ ο ΑΡΧΟΝΤΩΝΗΣ είναι πολύ ψηλά.. Πρώτη φορά στο επίσημο δείπνο των δύο κυβερνητων παρευρισκεται ο "πατριάρχης" "... Τυχαίο?? Δε νομίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.