Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Νέα επίθεση σε κληρικό! ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ; Φανάρι, κ. Βαρθολομαίος!

epithesi klirikou
Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr

Τραγικές εικόνες κάνουν τον γύρω του διαδικτύου εν μέσω Μεγάλης Τεσσαρακοστής, με την εκκλησιαστική κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία
Την Τρίτη 10 Απριλίου ο Αρχιεπίσκοπος Βίνιτσας κ. Βαρσανούφιος της Εκκλησίας της Ουκρανίας του Πατριαρχείου Μόσχας, τέλεσε Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Παναγίας στο χωριό Μαχνίβκα στη Βίνιτσα.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο κ. Βαρσανούφιος πραγματοποίησε επίσκεψη σε Ναούς της περιοχής, ώστε να βρεθεί κοντά στους πιστούς και να τους ευλογήσει.

Μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Βαρσανούφιος επισκέφθηκε ναό της Μητροπόλεως στο χωριό Γκιουρίτσι, όπου εκεί με πρωτοβουλία του εφημερίου ο Ναός παραμένει κλειστός.
Κατά την παραμονή του ο Αρχιεπίσκοπος Βαρσανούφιος είχε σύντομη συνομιλία με τους πιστούς, παρουσία όμως κληρικών και πιστών της Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ουκρανίας.
Στη συνέχεια ο κ. Βαρσανούφιος με πιστούς πραγματοποιήσε μια σύντομη προσευχή έξω από τον Ναό, που είχε ως αποτέλεσμα κληρικός της Ουκρανικής Εκκλησίας να φωνάζει "ντροπή".
Η άμεση επέμβαση των πιστών και της αστυνομίας της Επαρχίας Βίνιτσας απεσώβησαν τα χειρότερα, αφού ο εν λόγω κληρικός επιτέθηκε στον κ. Βαρσανούφιο με σκοπό να τον χτυπήσει.


Δείτε το σχετικό βίντεο με το γεγονός:




barsanoufios 1

barsanoufios 1

barsanoufios 1

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.