Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Ο πατρ. Βαρθολομαίος στηρίζεται στον αιρετικό Βέκκο!!! (ΒΙΝΤΕΟ).



Τοῦ Πρωτοπρεσβύτερου Νικολάου Μανώλη

Λατινόφρονη διαγωγὴ «Ἀρίστη»
(Ἀπόσπασμα ὁμιλίας ποὺ ἔγινε τὴν 21/2/2008)
«Σᾶς ἔφερα τὴν δήλωση τοῦ Πατριάρχου Βαρθολομαίου, ποὺ ἔκαμε στὴν ἐφημερίδα «Καθημερινή» ἕνα χρόνο πρὶν ἀπὸ σήμερα, ὅταν ἐρωτήθη γιατί ὀνομάζουν οἱ Ὀρθόδοξοι πλέον τὴ Δυτικὴ Ἐκκλησία ὡς «ἀδελφὴ Ἐκκλησία», ὁ Πατριάρχης εἶπε ὅτι ὁ ὅρος «ἀδελφὴ Ἐκκλησία» ἀναβίωσε ἐπὶ Πατριάρχου Ἀθηναγόρα, ἀλλὰ δὲν εἶναι καινούργιος, ὁ Πατριάρχης Ἰωάννης τοῦ 13ου αἰῶνα εἶναι αὐτὸς ὁ ὁποῖος ἔτσι ἀποκαλοῦσε τὸν Πάπα τῆς ἐποχῆς του στὴν ἀλληλογραφία τους.

Μὰ τὸ πνεῦμα τοῦ Πατριάρχου Ἰωάννου τοῦ Βέκκου τὸ δαιμονικό, (σ.σ. ὁ Πατρ. Βαρθολομαῖος ἄραγε τὸ μοιράζεται;) εἶναι αὐτὸ τὸ ὁποῖο κατευθύνει τὰ βήματά μας; Αὐτὸ ἔχουμε σὰν πρότυπο; Ὄχι τὸ πνεῦμα τῶν Ἁγίων; Ἔλεος! Ἔλεος!
  Ποῦ ὁδεύουμε; Ποῦ προχωροῦμε; Καὶ φωνὴ δὲν ἀκοῦμε! Καὶ ὁ λαὸς τοῦ Θεοῦ ἔχει μεγάλη εὐθύνη γιὰ ὅσα συμβαίνουν σήμερα.
 Δὲν ἀλλάζει ὁ ἐχθρός. Ὁ ἐχθρὸς εἶναι ὁ Διάβολος. Ἀπὸ πότε ἀλλάξαμε ἐχθρό; Οἱ Ἅγιοί μας ἀντιστρατεύονταν στὸν αἱρεσιάρχη, στὸν μεγαλύτερο αἱρετικὸ ποὺ ὑπῆρξε ποτέ, τὸν Πάπα, κι ἐμεῖς ἐναγκαλιζόμαστε, φιλιόμαστε, τὸν δεχόμαστε, τοῦ βάζουμε μετάνοια καὶ παρακαλοῦμε νὰ μᾶς ἀκούσει, παρακαλοῦμε νὰ 'ρθεῖ νὰ εὐλογήσει τὸ ποίμνιό μας.
Ὁ Πάπας ἐντὸς Ορθοδόξου Ναοῦ "εὐλογεῖ"...!
 Ἔχει ἀλλάξει ἡ Ἐκκλησία μας, ἀλήθεια σᾶς τὸ λέγω, τὸ βλέπετε στὴν καθημερινότητά μας διαμορφώνεται τὸ κλίμα.
Θὰ ἀκούσουμε σὲ λίγο τὸ Γέροντά μου ἀπὸ τὸ Ἅγιο Ὄρος νὰ μᾶς λέγει ὅτι ἡ Ἕνωση ἔχει γίνει...»!
    
Τὸ  Βίντεο
Πόσο ξεκάθαρα τὰ λέγατε τότε, πάτερ μου!
«Ἐκκλησία ἔχει ἀλλάξει»«Ἡ ἕνωση ἔχει γίνει»!
Τὸ Σύμβολο τῆς Πίστεως, δηλ. ἀποτελεῖ παρελθόν!
Παρόλα αὐτὰ ἐπιμένετε νὰ ἀκολουθεῖτε τοὺς Γέροντες,
ποὺ ἐπι-"κοινωνοῦν" μὲ ἐκείνους ποὺ ἔκαναν τὴν Ἕνωση,
ὅπως λέγει καὶ ὁ Γέροντάς σας! Καὶ ἔχετε κορώνα σας
καὶ καμάρι σας, αὐτὸν ποὺ τὸν ὑποδέχτηκε δυὸ φορές,
Αὐτόν, ποὺ πότε τὸν ἐκθειάζει ἐμμετικά, πότε τὸν ἐπιτιμᾶ!
Δὲν ἀκολουθεῖτε ὅμως τοὺς Ἁγίους ποὺ διδάσκουν:
«Οὔτε μιὰ ὥρα, μὲ ὅσους παραβαίνουν τὰ τῆς Πίστεως»!!!

3 σχόλια:

  1. Ο αγιος Νεκταριος εχει αλλη γνωμη για τον Βεκκο!Η ΤΡΕΛΟΜΑΓΔΑΛΟ θα ειχε δικιο φαινεται!Θα απαντησει ο Σηματης,η Νακου και ο Πανταζης στον αγιο Νεκταριο;Ο π.Ευθυμιος μπορει να μας πει γιατι ο αγιος Νεκταριος υποστηριζει τον Βεκκο;Ηταν και αυτος Οικουμενιστης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νεκταριος Τομπρος14/2/14, 1:52 μ.μ.

    Λοιπον ποιος εχει δικιο ο Αγιος Νεκταριος η ο π.Νικολαος;Ηταν ο Βεκκος αιρετικος;Ποιος μπορει να απαντησει στον αγ.Νεκταριο;MUGA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σύνοδος, τον Ιανουάριο του 1283 τον καταδίκασε τον Βέκκο σας ως αιρετικό και τον εξόρισε στην Προύσα. Νέα Σύνοδος, που συνεκλήθη στο παλάτι των Βλαχερνών το 1285 επανέλαβε την καταδίκη του . Εσείς κύριε ξέρετε συνοδική απόφαση που τον αθωώνει ? ΕΙΣΤΕ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ? Και αρνητές όντες , και αιρούμενοι μόνο τα ευάρεστα σε εσας είστε αιρετικοί ?
    Ο Αγ Νεκτάριος με τα σχόλια του δεν αναιρεί απόφαση ιεράς συνόδου .Αν βεβαίως όντως το έγραψε και δεν είναι πλαστογραφία των τσιρακιών του παπικού Βαρθολομαίου , του αιρεσιάρχη του εχθρου του Θεού . Οχι απλά δεν αγιάζει ένας άνθρωπος αλλά ουτε απλά σώζεται αν δεν αναθεματίζει οσα η ορθοδοξία αναθεματίζει . Αν Ο Αγιος Νεκτάριος δε διάβαζε κανονικά τους αναθεματισμούς του συνοδικού της ορθοδοξίας δεν θα αγίαζε . Και να ξέρεις εσύ που προκαλείς οτι ακόμα και αν είχε άλλη γνώμη στα γραφτά του η ΥΠΑΚΟΉ μετρά στην λειτουργική πράξη .Ο Αγιος Νεκτάριος δεν σταμάτησε να αναθεματίζει ΠΑΠΑ και φυσικά Ο Αγιος Νεκτάριος ΔΕΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΕ ΠΑΠΑ . Είναι ΕΝΑΝΤΙΑ στον ΠΑΠΑ !
    Αλλά είναι τόσο το θράσος των κοπελιών του παπικού Βαρθολομαίου , του αιρεσιάρχη του εχθρου του Θεού που θέλουνε να κάνουνε το άσπρο μαύρο . Και μας παρουσιάζουνε Αντιπαπικούς Αγίους και τον Αγιο Νεκτάριο και τον Αι Μαρκο τον Ευγενικό σαν φιλοπαπικούς ! Παπάκια χάνεται τον κόπο σας ! Λεει αντίθετα στο ευαγγέλιο ο Πάπας και μείς αναθεματίζουμε τον Αντίχριστο τον Παπα και όποιον τον μνημονεύει οπως κανει ο κακορίζικος ο πατριαρχης σας ο νέος Βεκκος ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ βρείτε γραμμένο ακόμα και αν μας φέρετε άγγελο απο τον ουρανό να σας υποστηρίξει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.