Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Καλά, αυτός ο άνθρωπος έχει κουκούτσι ορθόδοξη σκέψη; Από την μιά ΟΜΟΛΟΓΕΙ την Συνοδική προδοσία στο Μπαλαμάντ, από την άλλη συναινεί στην κοινωνία με τον αμετανόητο αιρετικό Πατριάρχη, και τέλος παραινεί τον ηγέτη της παναιρέσεως Βαρθολομαίο, να καταδικάσει τον κακόδοξο ...εαυτό του; Σκέτη παράνοια!



ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΤΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Εκφράζουμε την πιο ειλικρινή μας χαρά για την ποιμαντική επίσκεψη του Παναγιότατου στην Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας καθώς και για την πάνδημη ενθουσιώδη υποδοχή που του επιφυλάχθηκε με επικεφαλής τα παιδάκια.

Δυστυχώς, όμως, χωρίς ορθόδοξη ομολογία πίστεως αγκαλιάσατε -και μάλιστα με λειτουργικό ασπασμό- τον αιρεσιάρχη Πάπα Φραγκίσκο κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Φανάρι, για την Θρονική Εορτή του Οικουμενικού Πατριαρχείου. 

Ετσι επικυρώθηκε, στο ύψιστο επίπεδο, η προδοτική για την Ορθοδοξία συμφωνία του Μπαλαμάντ που κήρυξε την κακοδοξία της “διηρημένης Εκκλησίας” και η οποία αναγνωρίζει αποστολική διαδοχή και έγκυρα μυστήρια στους Παπικούς.

Ως ευ παρέστηστε στην Ελλάδα, Παναγιότατε! 

Σας παρακαλούμε θερμά και υικά να καταδικάσετε συνοδικά -με τη διαδικασία του κατεπείγοντος- την  κακοδοξία της “διηρημένης Εκκλησίας” και να μην παραβαίνετε αδίστακτα τους Ιερούς Κανόνες που απαγορεύουν τις συμπροσευχές με αιρετικούς και αλλόθρησκους, όχι μόνον επειδή κατασκανδαλίζετε το λαό του Θεού, αλλά και επειδή βάζετε σε έσχατο κίνδυνο το ίδιο το Οικουμενικό Πατριαρχείο, επειδή ο Θεός θα αποστρέψει το πρόσωπό Του αφ’ υμών, αφού παραβιάζετε τόσο απροκάλυπτα το Αγιο θέλημά Του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.