Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Όλο και πυκνώνουν τα γεγονότα εξουνιτισμού-εξοικουμενισμού" που διαπράττονται από τους "Ορθόδοξους" Ποιμένες! --Αλλά οι αντι-Οικουμενιστές, συνεχίζουν να "νίπτουν τας χείρας των", αρνούμενοι να απομακρυνθούν από τους ελάχιστους Ηγέτες του Οικουμενισμού, τινάζοντας στον αέρα ή έστω επιβραδύνοντας για δεκαετίες το ανόσιο έργο τους!

Μᾶς ἐστάλη ἀπὸ τὴν Ἰρλανδία ἡ παρακάτω πληροφορία, ποὺ δείχνει ὅτι συνεχῶς οἱ Οἰκουμενιστὲς προχωροῦν στὸ ἀνόσιο ἔργο τῆς ἀλλοιώσεως τῶν συνειδήσεων τῶν πιστῶν, σὲ ὅλα τὰ μήκη καὶ πλάτη τοῦ πλανήτη.
Τὸ ἐκκλησιαστικὸ συμβούλιο τῆς συγκεκριμένης Ἑλληνικῆς Ὀρθόδοξης Ἐκκλησίας τοῦ "Εὐαγγελισμοῦ τῆς Θεοτόκου", ἔστειλε Πρόσκληση στοὺς Ἐνορῖτες της, νὰ παραστοῦν στὴν Θ. Λειτουργία τῆς 17 Ἰανουαρίου στὴν ὁποία θὰ παραστεῖ καὶ  «ἡ Αὐτοῦ Σεβασμιότης» ὁ παπικός Ἀρχιεπίσκοπος Τσαρλς Μπράουν»!
Δυστυχῶς, ὅπως μαθαίνουμε, οἱ ἐκεῖ ἀκατήχητοι πιστοί (ἢ μᾶλλον οἱ δολίως κατηχούμενοι καὶ εἰσαγόμενοι στὸν Οἰκουμενισμὸ πιστοί) ἀνταποκρίνονται. Ὑπάρχουν, ὅμως, καὶ οἱ ἐλάχιστοι πλέον, ἀντιδρῶντες, ὅπως ὁ Νίκος-Perseas Persiadis, οἱ ὁποῖοι ἀντιστέκονται καὶ μάλιστα ἀπαντοῦν ἐγγράφως μὲ εἰρωνικές-σαρκαστικὲς ἀπαντήσεις, ὅπως ἐκείνη ποὺ στὰ ἑλληνικὰ θὰ μεταφράζονταν:
«Άντε και σε Παπότερα, και στον ίδιο τον Φραγκίσκο και στη συνέχεια και στον αντίχριστο!»!!!

Ἡ Πρόσκληση:

Επίσκεψη του Πρέσβη του Πάπα και κοπή βασιλόπιτας
/Visit of the Apostolic Nuncio and cut of the parish New Year cake

Αγαπητοί ενορίτες και φίλοι
Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016 θα έχουμε την τιμή να παραβρεθεί στη Θεία Λειτουργία μας ο Αποστολικός Πρεσβευτής του Πάπα στην Ιρλανδία, η Αυτού Σεβασμιότης, Αρχιεπίσκοπος Τσαρλς Μπράουν, καθώς και διπλωμάτες από την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρωσία, τη Σερβία, τη Ρουμανία και τη Γεωργία.  Μετά τη Θεία Λειτουργία θα ακολουθήσει δεξίωση στον κοινοτικό μας χώρο όπου θα γίνει και η κοπή της βασιλόπιτας της ενορίας μας. Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε όλους κοντά μας.

Με εκτίμηση και θερμές ευχές για το νέο έτος,

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο

Καὶ κάποιες πληροφορίες-διαπιστώσεις τοῦ Perseas Persiadis γιὰ τὴν ἀλλοτρίωση καὶ ἐξουνιτισμό-ἐξοικουμενισμὸ τῶν Ὀρθοδόξων τοῦ ἐξωτερικοῦ:

«…Ένας από τους λόγους επίσης – πέρα από την άγνοια περί της διδασκαλίας και των κανόνων της εκκλησίας μας – για τον οποίο δεν έχουν πρόβλημα οι Έλληνες εκεί στο να εισέρχονται παπικοί, προτεστάντες κλπ., ιερωμένοι και βαθμοφόροι στον Ορθόδοξο ναό, είναι και το ότι οι περισσότεροι – αν όχι όλοι – είναι παντρεμένοι και νυμφευμένοι με καθολικό ή προτεστάντη σύντροφο. Ο οποίος σύντροφος μετά από τόσα χρόνια εγγάμου βίου με Ορθόδοξο σύζυγο δεν μετεστράφη στην Ορθοδοξία, αλλά παραμένει στην αίρεση, χωρίς ο Ορθόδοξος σύζυγος να έχει κανένα πρόβλημα. Έτσι τους διδάσκει η Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μ.Βρεττανίας που υπάγονται, έτσι πράττουν. Τους στεφανώνει με αιρετικούς χωρίς πρόβλημα, ζούν και πορεύονται με την αίρεση στο κρεββάτι τους, στο σπίτι τους, στην ανατροφή των παιδιών τους...τώρα το να έρθει ένας αιρετικός στην ενορία τους, τους μάρανε;
Για να αποκηρύξουν την αίρεση, τον παπισμό, τον προτεσταντισμό, τον οικουμενισμό θα πρέπει να αποκηρύξουν τον γάμο τους, και την ίδια τη ζωή τους. Σε αρκετά ζευγάρια ο αιρετικός σύντροφος βοήθησε τον ορθόδοξο στο ξεκίνημα της έγγαμης ζωής τους οικονομικά, με παροχή του σπιτιού κλπ. Άρα καταλαβαίνεις ποιος έχει το πάνω χερι!
Επομένως όποιος και να τους μιλήσει για Ορθοδοξία, για κανόνες, για αίρεση κλπ., θα τον ακούσουν και μετά θα κουνήσουν το κεφάλι και θα πουν ότι αυτά δεν ισχύουν πλέον, είμεθα ανεκτικοί, ανοιχτοί σε όλους, όλοι είναι Χριστιανοί κλπ.

Η μοίρα τους, ΔΥΣΤΥΧΩΣ εκτός θαύματος, είναι προδιαγεγραμμένη!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.