Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Πράγματι έχουν ξεφύγει εντελώς! Κι ασφαλώς ΟΧΙ τόσο οι νεοταξίτες Οικουμενιστές...

Αυτοί θεωρούν ως καθήκον τους την Προδοσία
της Πίστεως(!),  αλλά οι "αντι-Οικουμενιστές"
που ακόμα τους στηρίζουν και τους Μνημονεύουν!

ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ  Η  ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ!!!



ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ: ''ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ'': ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ...! ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ  ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ? 

ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ''ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ'' ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 3 ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ! ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΝ ΑΡΑΓΕ? 

ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙΑΣΜΕΝΟΙ; 

ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ:

Πολλές φορές ακόμα και άνθρωποι διαφορετικών θρησκειών που βρίσκουν μια
παρηγοριά στο άκουσμα των προσευχών, σε μια γλώσσα που δεν γνωρίζουν. Ένα παράξενο κράμα ορθόδοξων αλλά και μουσουλμάνων και πιστών άλλων θρησκειών που η ανάγκη της ελπίδας τους φέρνει κοντά..... 

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ''ΜΕΓΑΛΟΙ'' ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ!! 

ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:

«’Όταν είδα να ανοίγουν παρεκκλήσια στα νησιά για να μπουν οι άνθρωποι, ήταν η αγιότερη πράξη που υπήρξε. Ακόμα και την φυσική εικόνα, το ξύλο, όπου και αν την βρούμε, θα την πάρουμε, θα την καθαρίσουμε και θα την βάλουμε σε ένα καλό σημείο του σπιτιού μας. Έτσι είναι και ο άνθρωπος. Βεβαίως έχει πόνο, κόπο. Όσο και αν μας λοιδόρησαν εμάς τους Έλληνες, δικαίως τώρα στρέφουν όλοι τα μάτια και λένε ότι οι Έλληνες είναι άνθρωποι. Δεν μπορώ να δεχτώ κάποιον που αρνείται την προσφορά σε πρόσφυγες και μετανάστες».

ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΧΤΟΥΝ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ; ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Κ . ΙΓΝΑΤΙΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ! ΔΗΛΑΔΗ ΩΣ ΖΩΑ!!! ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ! 

ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ  ΜΑΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΜΕ ΚΑΤΩΤΑΤΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 180 ΕΥΡΩ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.