Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Οι ψευδοποιμένες έχουν αφήσει τον Λαό στο σκοτάδι, ώστε να γράφει ο "Τύπος", για όσους υπερασπίζονται την Ορθοδοξία

«ΜΠΟΥΡΛΟΥΤΟ» ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ:

Παπάδες κατά του Πατριάρχη! 

Προπαγανδίζουν κατά της Συνόδου της Ορθοδόξου Εκκλησίας! Θέλουν το "σκοτάδι"



Μπουρλότο στην προγραμματισμένη Αγία και Μεγάλη Σύνοδο της Ορθοδόξου Εκκλησίας, επιχειρούν να βάλουν ακραίοι εκκλησιαστικοί κύκλοι, οι οποίοι, με σκοταδιστικά επιχειρήματα, προσπαθούν να διχάσουν κλήρο και λαό, αμφισβητώντας τη σύνθεση, αλλά και τη θεματολογία της Συνόδου.

Σε φυλλάδια που διένειμαν στον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Πατρών, αναγράφεται πως η εν λόγω Σύνοδος είναι «επικίνδυνη και προβληματική».
Θεωρούν πως επιχειρείται προσπάθεια θεσμικής νομιμοποιήσεως του Οικουμενισμού, καθώς και εκκλησιαστικοποιήσεως των αιρέσεων !
Γίνεται κατά μέτωπο επίθεση στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και ειδικότερα στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και ζητούν από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος, να απόσχει από τη Μεγάλη Σύνοδο.
Προειδοποιούν δε πως αν επιβληθεί τεχνητή πλειοψηφία στη Μεγάλη Σύνοδο, «θα την καταδείξει ληστρική και δεν θα γίνει αποδεκτή στη συνείδηση του ορθοδόξου πληρώματος»!
Να σημειωθεί, πως αυτές οι θέσεις δεν απηχούν τις απόψεις της Μητρόπολης Πατρών, ούτε του Μητροπολίτη Χρυσόστομου. Παρά ταύτα, έχει εξακριβωθεί ότι, στην τοπική Εκκλησία, μια μικρή ομάδα κληρικών, με αφορμή τη Μεγάλη Σύνοδο, έχει ξεκινήσει «αντάρτικο» σπέρνοντας το διχασμό. Στην ουσία πρόκειται για μια ομάδα φονταμενταλιστών, που καλλιεργεί τον σκοταδισμό στους κόλπους της Εκκλησίας.
Σε κάθε περίπτωση , αυτοί, οι λίγοι ακραίοι, πρέπει να αγνοηθούν και να απομονωθούν ώστε να ακυρωθούν στην πράξη τα διχαστικά τους σχέδια.


mnhmosn

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.