Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2016

«Ο Τάφος είναι ζωντανός» --ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΕΣΙΓΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ


moropoulou inside

«Κάτω από την μαρμάρινη πλάκα της αναστήλωσης του 1810, βρήκαμε άλλη πλάκα με χαραγμένο σταυρό, κι όταν πιο κάτω απομακρύναμε πληρωτικό υλικό, αποκαλύφτηκε η κλίνη του Βράχου όπου λέγεται ότι εναποτέθηκε το σώμα του Ιησού, περιγράφει η καθηγήτρια Τόνια Μοροπούλου, σε εκπομπή της ΕΡΤ, υπενθυμίζοντας τη «συγκλονιστική στιγμή» που άνοιξε ο τάφος για πρώτη φορά από το 1550.
«Ο Τάφος είναι ζωντανός», τόνισε η κ.Μοροπούλου, μιλώντας για «χώρο που ενώνει όλον το κόσμο από Χριστιανούς και Μουσουλμάνους μέχρι άπιστους».
Για την «μεγάλη πρωτοβουλία του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Ιερουσαλήμ» με τη συνδρομή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, η κ. Μοροπούλου, τόνισε ότι οι Βρυξέλλες, απευθύνουν πρόσκληση ώστε «να αξιοποιηθεί η ελληνική καινοτομία στη διαχείριση της πολιτιστικής κληρονομιάς».

Δείτε το βίντεο:
Πηγή Η ΘΕΟΤΗΣ ΜΕ ΕΝΑ " ἙΥΓΛΩΤΟ ΝΕΥΜΑ" ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ


ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΕΣΙΓΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! 

2 ΒΙΝΤΕΟ Το υπερφυές γεγονός που συνέβη κατά την διάρκεια της  κατά πάντα ιερόσυλης πράξης να παραβιάσουν τον Πανάγιο Τάφο περιγράφει η Τόνια Μοροπούλου, καθηγήτρια του ΕΜΠ επικεφαλής των επιστημόνων που κλήθηκαν να "μελετήσουν" τον Τάφο του Κυρίου μας...


Η κα Μοροπούλου δεν ανήκει στο χώρο της Εκκλησίας, εξ ού και όπως θα ακούσετε στο πρώτο βίντεο πλήρως εναρμονισμένη με το National Geographic λέει ότι βρήκαν "την κλίνη του βράχου που θεωρείται ότι εναπετέθη το σώμα του Χριστού"!!!
Ανήκει στην γενιά του Πολυτεχνείου και είναι τοποθετημένη στην πλευρά εκείνων που στέκονται με επιφυλακτικότητα απέναντι στα πνευματικά και υπερκόσμια...

Ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση, η καθηγήτρια δεν μπορεί να μην δηλώσει μπροστά στην κάμερα και σε ζωντανή σύνδεση με το κεντρικό δελτίο της κρατικής τηλεόρασης ότι ο Τάφος του Χριστού στα Ιεροσόλυμα είναι ζωντανός. 

Σημείωσε δε με νόημα ότι συνέβη ένα θαυμαστό γεγονός κατά τη διάρκεια της μετακίνησης της μαρμάρινης πλάκας από τον Πανάγιο Τάφο, όπου από κάτω βρέθηκε ο βράχος με την κλίνη στην οποία είχε τοποθετηθεί το σώμα του Χριστού... 

Σε εκείνο το χρονικό σημείο ήταν, όπου τα ειδικά μηχανήματα που είχαν τοποθετηθεί στο ιερό κουβούκλιο…βραχυκύκλωσαν! 

Υπήρξε πρόβλημα σε όλες τις ηλεκτρομαγνητικές μεθόδους καταγραφής! 

Τα ευρήματα, όπως είπε η κα Μοροπούλου, είναι συγκλονιστικά!

Η Τόνια Μοροπούλου ένοιωσε το απαλό νεύμα της Θεότητας μέσα στην σιγή των υπερσυγχρόνων οργάνων. Στο δεύτερο βίντεο θα την ακούσετενα λέει πως δεν υπάρχει εξήγηση για την σιγή των οργάνων...

Οστόσο η βεβήλωση του Παναγίου Τάφου συνεχίζεται.

Τοποθέτησαν θυρίδα για να βλέπει το"κοινό" τον ταφικό λίθο, λές και πρόκειται για αρχαιολογικό εύρημα στο μουσείο της Ακρόπολης!!!


Επίσης στο δεύτερο βίντεο ακούγεται ο εκφωνητής ως Ηis master  (National Geographic) voice να λέει το εξής απίθανο και βλάσφημο ότι: "Σύμφωνα με την θρησκευτική παράδοση(;) ο βράχος αποτελεί μεγαλύτερο ταφικό μνημείο όπου έχουν αποτεθεί και άλλοι νεκροί"!!!

Δηλαδή ο αυτόπτης Ευαγγελιστής  Ιωάννης στο ευαγγέλιο του λέει ανακρίβειες και το National Geographic ξέρει καλύτερα πως έγιναν τα πράγματα;
Ο Ευαγγελιστής Ιωάννης ο ηγαπημένος μαθητής του Κυρίου μας είναι σαφέστατος:

"ἦν δὲ ἐν τῷ τόπῳ ὅπου ἐσταυρώθη κῆπος, καὶ ἐν τῷ κήπῳ μνημεῖον καινόν, ἐν ᾧ οὐδέπω οὐδεὶς ἐτέθη• ἐκεῖ οὖν διὰ τὴν παρασκευὴν τῶν ᾿Ιουδαίων, ὅτι ἐγγὺς ἦν τὸ μνημεῖον, ἔθηκαν τὸν ᾿Ιησοῦν." 

Κατά Ιωάννην Ευαγγέλιον ιθ' 41-42

Όταν λέει "μνημεῖον καινόν, ἐν ᾧ οὐδέπω οὐδεὶς ἐτέθη" σημαίνει σε απλά Ελληνικά "μνημείο καινούργιο στο οποίο, κανείς (νεκρός) δεν είχε ποτέ τοποθετηθεί"!!!

Μένουν εκστατικοί από το θαυμαστό "νεύμα"της Θεότητος αλλά η παραποίηση, παραποίηση!
 Και ο Πατριάρχης Θεόφιλος να καμαρώνει ότι "τα αδύνατα έγιναν δυνατά
"...

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΦΥΟΥΣ ΣΙΓΗΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΝΙΑ ΜΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ "ΠΑΡΟΞΥΤΟΝΑ" ΤΟΥ NATIONAL GEOGRAPHIC 

Θα το πούμε και πάλι:

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ...  Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων

       για τον Πανάγιο Τάφο   (ΒΙΝΤΕΟ)


Για τις εργασίες που πραγματοποιούνται στον Πανάγιο Τάφο μίλησε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλος Γ” στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό των Σερρών, ΤΗΛΕ – Επιλογές.
»Πράγματι είναι ένα μεγάλο και ιστορικό γεγονός, διότι την αναστήλωση ανέλαβε το Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αθηνών υπό την καθοδήγηση και πρωτοβουλία της Καθηγήτριας κ. Τόνιας Μοροπούλου, και ο τρόπος με τον οποίο γίνονται σήμερα οι εργασίες είναι πρωτότυπος» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων.
»Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι με τις εργασίες αυτές αποκαθίσταται το Ιερό Κουβούκλιο, το οποίο περιλαμβάνει και προστατεύει το εναπομείναν μέρος του σπηλαίου» συμπλήρωσε ο Μακαριώτατος.

Σε άλλο σημείο ο κ. Θεόφιλος τόνισε: »Στην β” φάση, όταν έχουν πλέον προχωρήσει οι εργασίες και έχουν καθαρίσει τον βράχο και έχουν αποκαταστήσει αρκετά μέρη του Ιερού Κουβουκλίου, έρχονται αντιμέτωποι με αυτό τον βράχο τον ίδιο. Προσπαθούν πάλι να εφαρμόσουν τα όργανα τα οποία ξαφνικά δεν μπορούν να λειτουργήσουν, διότι απεδείχθει ότι από τον βράχο προήρχετο μαγνητική ενέργεια.»
Κλείνοντας ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων υπογράμμισε: »Εκείνο το οποίο συγκλόνισε τους πάντες όταν προσπάθησαν να κάνουν μία εφαρμογή με τα ίδια μηχανήματα επί του Τάφου του Χριστού, εκεί πλέον καταστράφηκαν όλα τα όργανα, τα οποία πρέπει να φέρουμε πάλι πίσω στην Αθήνα».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το περιεχόμενο των επώνυμων άρθρων ενδέχεται να μη συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου.