Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

Το ...αδιανόητο συνεχίζεται! Ο κακόδοξος Σύρου αντί να καταδικάζει τον αιρετικό, συμπορεύεται μαζί του ως ...Αντίχριστος! --Γιατί μην πείτε ότι έτσι θα έκανε ο Χριστός· θα συμπορευόταν δηλ. με τους Φαρισαίους και Σαδδουκαίους Αρχιερείς για...φιλανθρωπική δράση!

Ο ΣΥΡΟΥ ΔΩΡΟΘΕΟΣ και ο
ΠΑΠΙΚΟΣ «ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ» ΠΕΤΡΟΣ
ΣΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ

sirou_periodia5.jpg

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ κ. ΔΩΡΟΘΕΟΣ Β'

και Ο Ρ/ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ

κ. ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ


ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ και ο Σεβ. Επίσκοπος των Ρ/Καθολικών Σύρου κ. Πέτρος Στεφάνου, όπως κάθε χρόνο, επεσκέφθησαν σήμερα το πρωί τα τρία Ιδρύματα Προστασίας Γήρατος στην Ερμούπολη, το Γηροκομείο των Αδελφών του Ελέους της Ρ.Καθολικής Εκκλησίας, όπου τους υπεδέχθη η Ηγουμένη, Αδελφή Άννα Δούναβη...

το Γηροκομείο της Φιλοπτώχου Εταιρείας του Αγίου Παντελεήμονος, όπου
τους υπεδέχθη ο Πρόεδρος, Ιατρός κ. Ευάγγελος Κεραμιώτης, και τον Οίκο Ευγηρίας της Ιεράς Μητροπόλεως στην Ιερά Μονή Αγὶου Ιωάννου Ταλάντων, όπου τους υπεδέχθη ο Διευθυντής κ. Αλέξ. Μανδηλαράς, και διένειμαν γλυκίσματα και αναμνηστικές ευλογίες τους τροφίμους τους, προς τους οποίους και ευχήθηκαν για το νέο έτος, ενώ συνεχάρησαν τους υπευθύνους και τους εργαζομένους σ’ αυτά, καθώς και το Βαρδάκειο και Πρώιο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, όπου τους υπεδέχθη, εκ μέρους της Διοικητού ο Διευθυντής κ. Τρίτζαλης, προς τους νοσηλευομένους του οποίου διένειμαν, ωσαύτως, γλυκίσματα και ευλογίες, ευχόμενοι ταχεία ανάρρωση, και συνεχάρησαν το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό.
Μετά το πέρας του οδοιπορικού αυτού της αγάπης, οι δύο Επίσκοποι σε κοινή τους δήλωση τόνισαν ιδιαίτερα την αγάπη και τη μέριμνα τους, που πρέπει να επιδεικνύουν όλοι, ιδιαίτερα αυτές τις μέρες προς τους γέροντες, τους ασθενείς και τα μοναχικά άτομα, συνεχάρησαν τους Υπευθὺνους και όλους όσοι εργάζονται στους θύλακες αυτούς της κοινωνικής μέριμνας και ευποιῒας της Ερμούπολης, για την τάξη και την καθαριότητα, που επικρατεί παντού, τόνισαν ότι η κοινή αυτή πορεία καταδεικνύει και την ειρηνική συνύπαρξη των δύο θρησκευτικών κοινοτήτων στη Σύρο, που εκφράζεται με παρόμοιες εκδηλώσεις αγάπης προς τους εμπερίστατους συνανθρώπους μας, την οποία ο λαός επιδοκιμάζει και για την οποία επιχαίρει, και ευχαρίστησαν τους εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, που τους συνόδευσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της περιοδείας τους.
sirou_periodia1sirou_periodia2sirou_periodia3sirou_periodia4sirou_periodia6sirou_periodia7sirou_periodia8sirou_periodia9sirou_periodia10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το περιεχόμενο των επώνυμων άρθρων ενδέχεται να μη συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου.