Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Σχετικά με τις φήμες για ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ του π.Θεοδώρου Ζήση. ΒΙΝΤΕΟ

Από την Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

ΑΠΑΝΤΗΣΗ μας στην πρόσφατη ΔΙΩΞΗ


Η αλήθεια είναι ότι όταν τα βάζεις με τους δαίμονες, δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Έχουν "σατανικό μυαλό"!
Πληροφορούμαστε λοιπόν από το βίντεο του π.Νικολάου Μανώλη για επικείμενη καθαίρεση του π. Θεοδώρου Ζήση:

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, ''Κάτω τα χέρια από τον π. Θεόδωρο Ζήση''
[ΒΙΝΤΕΟ 2016].mp4ΔΕΝ νομίζουμε να τολμήσουν να καθαιρέσουν τον π.Θεόδωρο Ζήση (στην ομιλία του π. Νικολάου Μανώλη ακούγεται ότι είναι θέμα που θα απασχολήσει την Διαρκή Ιερά Σύνοδο την ερχόμενη Τετάρτη, με αίτημα του Οικουμενικού Πατριαρχείου! Τόσες "αγαπολογίες" με τους αιρετικούς .. δεν τους έμεινε στάλα αγάπη για τους ορθόδοξους εκεί στο Φανάρι;;;).

Αποκλείεται να είναι τόσο ανόητοι.
Οι αντιδράσεις που θα προκαλέσουν με μια καθαίρεση του π. Θεοδώρου Ζήση, θα είναι σημαντικές. Θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν..!
Ακόμη και οι πιο δειλοί, θα ξεσηκωθούν, γνωρίζοντας το θεολογικό του υπόβαθρο και το ήθος του π. Θεοδώρου Ζήση. Λογικά τα διαδίδουν τώρα, για να δείξουν την "μακροθυμία" τους ότι τελικά δεν τον καθαίρεσαν! Είπαμε "σατανικά μυαλά"!


Το πιο πιθανό είναι να "φάνε" πρώτα μερικούς ακόμη χαμηλόβαθμους, όπως επισημάναμε εδώ και καιρό και επιβεβαιωνόμαστε.

Πάντα "χτυπάνε" έναν-έναν. Κάποτε στην Βέροια (π.Ματθαίο Βουλκανέσκου), μετά στην Άνδρο (π. Ευθύμιο Χαραλαμπίδη), μετά στην Θεσσαλονίκη (π.Νικόλαο Μανώλη), τελευταία τον π.Παϊσιο Παπαδόπουλο (Αμύνταιο) και τους Αγιορείτες πατέρες που εκδιώκονται από τα κελιά τους (κάποιοι άλλοι αγιορείτες, Σέρβοι, εκβιάστηκαν και πρόσφατα υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν το Άγιο Όρος, ξεκινώντας τον δύσκολο, μαρτυρικό ανηφορικό δρόμο της εξορίας για τον Κύριο, όπως ακριβώς ένα σωρό άλλοι Άγιοι της εκκλησίας μας πχ Αγιος Ιωάννης Χρυσόστομος). 
Λίγο παλαιότερα τα ίδια έγιναν με την Εσφιγμένου και ακόμη πιο παλιά, με την εισαγωγή του νέου ημερολογίου..
Η ιστορία επαναλαμβάνεται..
ο εχθρός παραμένει ο ίδιος : η αίρεση του Οικουμενισμού, που πάντα αναζητάει προσχήματα.
Τελευταία όμως διαπιστώνουμε ότι κομπάζει αλαζονικά.
Πρέπει κάποιος να έχει πολύ μεγάλη πίστη στο Θεό -και πολύ καλό και κυρίως έντιμο δικηγόρο- για να αντέξει στους εκβιασμούς και στις συκοφαντίες τους.

Σε κάθε περίπτωση δεσμευόμαστε ότι ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ στον π.Θεόδωρο Ζήση, όπως και σε κάθε υπερασπιστή της ορθόδοξης πίστης μας και της αλήθειας.


Και τώρα 
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ:

Δεσμευθήκαμε ότι σήμερα 6/12/2016, θα ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΜΕ στην πρόσφατη δίωξη ενός ακόμη μοναχού, που εκδιώκεται από το μοναστήρι του στην Πρέβεζα, αποκλειστικά λόγω του αντι-οικουμενιστικού του φρονήματος, δείτε σχετικά εδώ.

Επειδή διανύουμε περίοδο Σαρακοστής, και επειδή εκτάκτως προέκυψε το θέμα της φημολογούμενης καθαίρεσης του π.Θεοδώρου Ζήση που είναι ακόμη πιο σοβαρό, ειδικά όταν αφορά ιερέα τέτοιου ύψους και ήθους, αναβάλουμε τις ροζ αποκαλύψεις μας με το άφθονο σοκαριστικό υλικό (με επίσημες περιγραφές, ντοκουμέντα ράσου, σεξ και μασονίας) για μετά τα Χριστούγεννα. Προειδοποιήσαμε ότι η "φαρέτρα" μας είναι γεμάτη.

Αναγκαστικά μεταφερόμαστε στον νέο στίβο μάχης, στην Θεσσαλονίκη και απαντούμε με ένα νέο ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Οι αφίσες με τις εικόνες της Παναγίας, στα σκουπίδια!
"Εύγε" στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης!!!


Γωνία Εγνατία - Μητρ. Γενναδίου 


Γωνία Λαγκαδά - Ελ.Βενιζέλου (Νεάπολη)


Βίντεο:
Η αφίσα με την εικόνα της Παναγίας στα σκουπίδια;;


https://youtu.be/2ia4uaFy4Vs


Ζητούμε Ελευθέρα και Ζώσα Εκκλησία.


Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το περιεχόμενο των επώνυμων άρθρων ενδέχεται να μη συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου.