Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Απ' εκείνα που ακούμε και δεν τα πιστεύουμε! Και μετά από λίγο τα ...ξεχνάμε!


Η Μνημόνευση του Πάπα Φραγκίσκου στο «Φανάρι»
(30-11-14)


«Πολυχρόνιον ποιήσαι Κύριος ο Θεός, τον ἁγιώτατον και μακαριώτατον Πάπαν Ρώμης κύριον κύριον Φραγκίσκον. Κύριε φύλατε αὐτὸν εἰς πολλά ἔτη, εἰς πολλὰ ἔτη, εἰς πολλὰ ἔτη»

Προσέξτε:  Ἐνω ψάλλουν τὸ πολυχρόνιο τοῦ Πάπα ὁ Πατριάρχης κάνει νόημα νὰ εὐλογήση τὸ ὀρθόδοξο ποίμνιο, στὸν ὀρθόδοξο ναό!!!





Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος12/9/17, 5:06 μ.μ.

    ΞΥΡΙΣΜΑ ΔΙΧΩΣ ΑΦΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ! ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙΟΥ (ΙΟΥΝΙΟΣ 2016 ) ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΣΥΝΟΔΟ ΛΥΣΤΡΙΚΗ ΤΩΝ G10 ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΑΝΕ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΩΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΕΜΕΝΟΥΣ ΜΗ ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΑΘΕΪΑΣ ΚΑΤΑΒΑΡΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ . ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΥΛΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ 15° ΚΑΝΟΝΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΕΙΧΟΣ (ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ) ΜΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΝ-ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ. ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ! (ΠΑΤΗΡ-ΦΩΤΙΟΣ ΤΖΟΥΡΑΣ Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.