Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Κυριακή Ορθοδοξίας χωρίς λέξη για τους σύγχρονους εχθρούς της· τους Βαρθολομαίους, Ζηζιούληδες, Σαββάτους και Σία!!!!

   
  Εἴδαμε καὶ σήμερα στην Γιορτὴ τῆς Ὀρθοδοξίας, πλημμυρισμένα τὰ θρησκευτικὰ ἱστολόγια μὲ χιλιάδες φωτογραφίες τῶν χρυσοστόλιστων Δεσποτάδων, ἀλλὰ πουθένα ζωντανὸ τὸν ...θρίαμβο τῆς Ὀρθοδοξίας! Αὐτὸς ἦταν θαμμένος κάτω ἀπὸ τὶς χλιδάτες στολὲς τῶν ἱερωμένων καὶ τοὺς θριαμβικοὺς λαρυγγισμοὺς τους γιὰ τοὺς ἀγῶνες τῶν Πατέρων ποὺ αὐτοὶ προδίδουν!
    Την Κυριακή της Ορθοδοξίας, λοιπόν,  οι Μητροπολίτες καὶ οἱ ὑποτακτικοί τους ἱερωμένοι, ευθυγραμμισμένοι αυστηρά προς τις αποφάσεις της Ληστρικής Συνόδου της Κρήτης και τα Εντάλματα του Φαναρίου, δεν έβγαλαν μιλιά για την Παναίρεση του Οικουμενισμού! Γι' αυτούς δεν υπάρχει τέτοια αίρεση, δεν υπάρχει αιρετικός Πατριάρχης, η αίρεση είναι φανταστική, υλικό γιὰ νὰ γράφουν μερικοὶ ἐξ αὐτῶν (ὅπως ὁ Ναυπάκτου) περισπούδαστα κηρύγματα καὶ θεολογικὰ κείμενα!!!

Ἐνδεικτικά:

Στὴν Λάρισα: Στην πανηγυρική θεία λειτουργία ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος, ο οποίος ευχήθηκε χρόνια πολλά κι ευλογημένα, χριστιανικά και ορθόδοξα στο χριστεπώνυμο πλήρωμα,... (ἐδῶ).

Στὴν Κύπρο: Ιστορική Κληρικολαϊκή Συνέλευση της Εκκλησίας της Κύπρου.
Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 40 χρόνων Αρχιερατείας της του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. Χρυσοστόμου.
Παρόντες ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος Β΄, και ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ. Ιωάννης, ο οποίος εξήρε την προσωπικότητα του Αρχιεπισκόπου Κύπρου, ενώ έκανε έκκληση για λύση του Κυπριακού... (ἐδῶ). Γιὰ τὸν Οἰκουμενισμὸ φυσικά ...τσιμουδιά! 

Στὴν Ἀρναία:  Με βυζαντινή μεγαλοπρέπεια και με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε στην Ιερά Μητροπόλη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου η Κυριακή της Ορθοδοξίας η Κυριακή της Ορθοδοξίας και τα ονομαστήρια Ιερισσού Θεοκλήτου. Στο λόγο του ο ο οικείος Ιεράρχης, αναέπτυξε το θέμα ότι Άγιος σημαίνει μιμητής Χριστού: του Αγίου η σκέψη γίνεται χριστοσκέψη, του Αγίου η συνείδηση πλάθεται σε χριστοσυνείδηση"… κ.λπ.  (ἐδῶ). Ὅμως ἡ χριστοσυνείδηση τοῦ κ. Θεοκλήτου (ὅπως καὶ τῶν ἄλλων Δεσποτάδων) δὲν τοῦ ἐπέτρεψε νὰ ὑπερασπιστεῖ τὴν πίστη που καταποντίζεται ἀπὸ τὴν Παναίρεση τοῦ Οἰκουμενισμοῦ!

Στὴν Ναύπακτο: Στὴν ὀμιλία του ὁ μητροπολίτης Ναυπάκτου ἀνέφερε πως, τό τί εἶναι Ὀρθοδοξία τό δείχνουν οἱ ἀποφάσεις τῶν Οἰκουμενικῶν Συνόδων… Εὐχήθηκε νά γνωρίσουμε τό βάθος τῆς Ὀρθοδοξίας, πού εἶναι ἡ μετάνοια καί ἡ ταπείνωση καί τό ὕψος της πού εἶναι τό Φῶς τῆς Ἀναστάσεως καί ἡ βιαία πνοή τῆς Πεντηκοστῆς. (ἐδῶ). Γιὰ τοὺς αἱρετικοὺς ποὺ λυμαίνονται τὴν Ἐκκλησία καὶ ἀπείλησαν τὴν ζωή του στὴν Κολυμπάριο Σύνοδο …τσιμουδιά! Μᾶλλον δὲν μίλησε ἀπὸ …ἀνεξικακία γιὰ τοὺς διῶκτες του!
   
Στὴν Βέροια: Λαμπρά εορτάστηκε η Κυριακή της Ορθοδοξίας στην Βέροια με την παρουσία του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμωνος… (ἐδῶ).
  
Στὴν Τήνο:  Ο Μητροπολίτης Μάνης Χρυσόστομος, αποφεύγοντας τους Μανιάτες, βρέθηκε στην Τήνο, ὅπου με την Κανονική Άδεια και Ευλογία του Μητροπολίτου Τήνου, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία ο Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ' στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας Τήνου. Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον Θείον Λόγον αναφερθείς στην θεολογική αξία των ιερών εικόνων ... και προσκύνησε την Εικόνα της Παναγίας με περισσή ευλάβεια(ἐδῶ).

Καλαμπάκα: Κυριακή της Ορθοδοξίας σήμερα και αυτήν την ημέρα επέλεξε να άγει τα σεπτά του Ονομαστήρια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων Θεόκλητος.
Κι ἐδῶ λέξη φυσικὰ γιὰ Οἰκουμενισμό! (ἐδῶ).

Κερκύρα: Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό της Υ.Θ. Σπηλαιωτίσσης ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Σαλώνων κ. Αντωνίου. Στο κήρυγμά του ο Θεοφιλέστατος επεσήμανε ότι η Ορθοδοξία δεν είναι μια ιδεολογία. Ο Ορθόδοξος Χριστιανός πρεσβεύει την ορθή πίστη, την παραδεδομένη από τον ίδιο τον Ιησού Χριστό και τους Αγίους Αποστόλους Του. Τώρα, πῶς «πρεσβεύει την ορθή πίστη» κάποιος συμβιβαζόμενος μὲ τὴν Παναίρεση, μόνο οἱ σύγχρονοι Δεσποτάδες, πνευματικοὶ καὶ πιστοὶ μποροῦν νὰ μᾶς τὸ ἐξηγήσουν! (ἐδῶ).

Κιλκίς: Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε ο θρίαμβος της Ορθοδοξίας, Ιερουργούντος του Μητροπολίτη Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ παρουσία στρατιωτικών, δημοτικών αρχών καθώς και πλήθους πιστών. Ο Σεβασμιώτατος κ. Εμμανουήλ στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στη θεολογική σημασία των εικόνων. (ἐδῶ). 


Ἀθήνα: Καὶ τέλος στὴν Ἀθήνα:


   Σε κλίμα λαμπρότητας εορτάστηκε η Κυριακή της Ορθοδοξίας. Στη Λειτουργία παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Μετά το τέλος της λιτάνευσης των Ιερών Εικόνων, ο Μακαριώτατος επέδωσε τα διάσημα και το δίπλωμα της Ανωτάτης Τιμητικής Διακρίσεως του Μεγαλόσταυρου του Αποστόλου Παύλου της Εκκλησίας της Ελλάδος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ἐδῶ ΟΧΙ μόνο δὲν ἀκούστηκε λέξη γιὰ τὸν Οἰκουμενισμό, ἀλλὰ τιμήθηκε καὶ ἕνας ἐκ τῶν ἀνθρώπων τῆς Ν. Τάξης, ὁ Προκόπης Παυλόπουλος, ὁ ὁποῖος ὑπέγραψε τόσα νομοθετήματα ἀντίθετα στὸ Εὐαγγέλιο!

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/2/18, 9:16 μ.μ.

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 1924!!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ!ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/2/18, 10:10 μ.μ.

    ΑΝΑΘΕΜΑ-ΑΝΑΘΕΜΑ-ΑΝΑΘΕΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο "πολιτισμενος καθωσπρεπισμος"επικρατησε του μαρτυρικου πνευματος υπερασπισης του χριστου και της πιστης που παρεδωσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ; ΑΝ ΟΧΙ ´´ ουδεν εποιησαν ´´

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.