Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ??!!!!!!

   Είναι πραγματικά απίστευτα τά όσα βιώνουμε από αυτήν τήν κυβέρνηση!!
    Είναι απίστευτο τό μίσος πού επιδεικνύει γιά τήν Πατρίδα καί τό έθνος καί τό ξεπούλημα τού πολιτισμού, της Ιστορίας, της γλώσσας, τής εθνικής κυριαρχίας·  καί όλα αυτά καταπατώντας τήν Συνταγματικά κατοχυρωμένη θέληση τού κυρίαρχου Ελληνικού Λαού, τόν οποίον μέ τερατώδη ψέματα εξαπάτησε καί τού έκλεψε τήν ψήφο.
ΟΜΩΣ τό ΛΥΠΗΡΟΤΕΡΟ καί ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ είναι η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ παθητική στάση καί ΑΦΩΝΙΑ
της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
της ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ κοινότητας
και ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ διδασκάλων,
των ΚΑΛΙΤΕΧΝΩΝ, των ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ αρχών, των ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ αρχών, 
τού ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ,
ΤΩΝ.... των...... των..... τών....       ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ βουλευτών, 
 των ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ!
     Έχουμε γυρίσει στήν εποχή πού «ΟΛΑ ΤΑΣΚΙΑΖΕ Η ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΚΩΝΕ Η ΣΚΛΑΒΙΑ»!

ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!!!
Αρχιμ. Χριστόδουλος Αγγελόγλου

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/6/18, 12:01 μ.μ.

    Έβαλε κι η Εκκλησία το χεράκι της για να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση. Όλοι θυμόμαστε εκείνες τις δηλώσεις του τύπου "οι αριστεροί είναι πιο καλοί χριστιανοί από τους δεξιούς!". Κάτι Συνέδρια του τύπου "Εκκλησία και Αριστερά" και ότι ο άθεος μαρξισμός δεν είναι εχθρός της Εκκλησίας. Κάτι δηλώσεις εκπροσώπων της Εκκλησίας υπέρ του πολυπολιτισμού και της πολυπολιτισμικής κοινωνίας και κατά του "εθνικισμού" κτλ. Όλα αυτά συν τα τερατώδη ψέμματα των σημερινών κυβερνώντων(χθεσινών αντιπολιτευομένων) οδήγησαν τον κόσμο στην αγκαλιά του ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα πολυ φοβάμαι ότι είναι ήδη πολύ αργά. Ήδη υφιστάμεθα τις συνέπειες σε όλους τους τομείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/6/18, 1:06 μ.μ.

    Προς τον πατερα Χριστοδουλο.Το κειμενο σας απταιτε της αληθειας καιτης σημερινης καταντιας με μονη διαφορα ντροπη σε ολους αυτους αλλα και ντροπη και σε σας που τα διδασκεται αλλα δεν αποτειχειζεσται απο την αιρεση του οικομενισμου για επαγγελματικους λογους.ολοι δεν ειμαστε το ιδιο, εσεις με ποιους ειστε?κατακομβη ποσειδωνιας κορινθου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.