Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018

Το παγκόσμιο «συνάλλαγμα» του Βαρθολομαίου και του Τσίπρα.

   Ο ένας πολεμάει την Εκκλησία, την Μία Αγία Καθολική και Αποστολική Εκκλησία του Ιησού Χριστού.
Ο άλλος πολεμάει την Ελλάδα, την Μία και Μοναδική Μακεδονία των Ελλήνων.
Ο ένας είναι μασονοκίνητος οικουμενιστής.
Ο άλλος είναι άθεος άπατρις οπορτουνιστής.
Οι «κατάλληλοι» δηλαδή άνθρωποι για τις θέσεις που κατέχουν, και οι «κατάλληλοι» άνθρωποι για να «επιλύσουν το ονοματολογικό»! Εχθροί της Αλήθειας του Χριστού, εχθροί της ιστορικής αλήθειας, αμετανόητοι υβριστές ενώπιον Θεού και ανθρώπων, ενώπιον μαρτύρων της Πίστεως και αγωνιστών της Πατρίδος, ρίχνουν την Ελλάδα των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών στον κιμαδοκόφτη της σατανοκίνητης παγκοσμιοποίησης και των οικονομικών συμφερόντων.


Ασυνείδητοι, αχρείοι, φαύλοι, άρπαγες, δειλοί και μικρόψυχοι Εφιάλτες του Έθνους των Ελλήνων και της Πίστης των Ελλήνων, έχουμε την κατάρα να μας συνοδεύετε μέχρι το τέλος της ιστορίας.
Για όσους έχουν βιώσει τα συντρίμμια που έχουν αφήσει πίσω τους αυτοί οι δύο μειοδότες, ο παρακάτω «διάλογος» είναι τραγικός. Είναι ένας «διάλογος» πανομοιότυπος με όλους τους άλλους που ακούμε τα τελευταία χρόνια μεταξύ προσώπων της εξουσίας. Δεν έχει σημασία ποιοι συζητάνε και για ποιο θέμα συζητάνε, η ουσία των διαλόγων (ή και των μονολόγων και δηλώσεων) είναι ΠΑΝΤΑ Η ΙΔΙΑ: 
Οι πλειστηριαστές της Ορθοδοξίας και της Ελλάδος πουλάνε Ιερά και Όσια με το παγκόσμιο ‘συνάλλαγμα’ -και αφήγημα- του τρισκατάρατου και αδηφάγου οικονομισμού: το ‘συνάλλαγμα’ της «ενότητας», της «σταθερότητας», της «ανάπτυξης» και της «καλής συνεργασίας».
Τσίπρας: «Προσπαθούμε να λύσουμε διαφορές που υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια και εμποδίζουνε τις δύο γειτονικές χώρες να έχουνε μία ομαλή συνεργασία και κοινή πορεία. Πιστεύω, ότι η δυνατότητα επίλυσης θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα περιβάλλον σταθερότητας και ανάπτυξης στα Βαλκάνια που το χρειαζόμαστε, αλλά και συνεργασίας, καλής συνεργασίας ανάμεσα σε δύο γειτονικούς λαούς οι οποίοι στην πλειοψηφία τους ασπάζονται και την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη.»
Βαρθλομαίος: «Είναι μέσα στα πλαίσια των κανονικών υποχρεώσεων του Οικουμενικού Πατριαρχείου να προσπαθεί να αίρει τα σχίσματα όπου υπάρχουν και να εργάζεται για την πανορθόδοξο ενότητα και συνεργασία όπως το κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια.»
ΕΛΛΗΝΕΣ, αν θέλετε να δείτε ποτέ άσπρη μέρα, στείλτε τους εδώ και τώρα στα αποχωρητήρια της ιστορίας.
***
Φαίη για το ΑΒΕΡΩΦ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου