Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Αν δεν είναι αλήθεια, πρέπει άμέσως να το διαψεύσει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Ο Ιερώνυμος προσκυνητής των Εβραίων


  «Μετά από αυτά κανένας δεν πρέπει να εκπλήσσεται που ο Ιερώνυμος υπηρετεί τυφλά τα σχέδια της πανθρησκείας και του οικουμενισμού και σιωπά μπροστά στις αισχρές δραστηριότητες επισκόπων για ιουδαιοποίηση της χώρας».



Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017, ο Ρόναλντ Σ. Λόντερ (της γνωστής εταιρίας Έστερ-Εσθήρ Λόντερ) και πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου WJC βρισκόταν στην Αθήνα, στον χώρο του Ιδρύματος Νιάρχου στην οδό Πειραιώς που παραπειστικά ονομάζεται “Ελληνικός Κόσμος”.
Εκεί έγινε φιέστα “Ημέρας Μνήμης του Ολοκαυτώματος”, όπου ο
Λόντερ υπήρξε κεντρικός ομιλητής. Μεταξύ άλλων ισχυρίστηκε πως το θέμα των Εβραίων αφορά όλους τους Έλληνες, γιατί το 1941 η Ελλάδα έχασε τους παραγωγικότερους πολίτες της!
Φυσικά το πόσο παραγωγικοί υπήρξαν οι Εβραίοι στην Ελλάδα είναι γνωστό, καθώς ακόμα και σήμερα επιδίδονται στο “επάγγελμα” του σαράφη και του ενεχυροδανειστή.
Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του Λόντερ στην προστασία που προσέφεραν στους Εβραίους διάφοροι κληρικοί, και ιδιαίτερα ο τότε Αρχιεπίσκοπος Δαμασκηνός, ο οποίος φρόντισε να δωθούν πλαστές ταυτότητες στους Εβραίους ώστε να εμφανίζονται ως Χριστιανοί. Εκείνο που παρέλειψε να πει ο Λόντερ είναι πως χάρη στην κίνηση αυτή ακόμα περισσότεροι Εβραίοι μπόρεσαν να διεισδύσουν στη δημόσια ζωή ως κρυπτοεβραίοι, αποκρύπτοντας την πραγματική τους ταυτότητα προκειμένου να επιβάλλουν την Εβραϊκή πολιτική.
Κλείνοντας την ομιλία του, είπε κι ένα ανέκδοτο για να κάνει πιο εύθυμο το κλίμα:
“Ο Πρόεδρος του WJC έκλεισε την ομιλία του λέγοντας: «Είμαι αισιόδοξος. Η φιλία μεταξύ του ελληνικού λαού και του εβραϊκού λαού είναι ισχυρή και παλιά. Και εμείς προσβλέπουμε ισχυρότερους ακόμη δεσμούς με την κυβέρνηση και τον λαό της Ελλάδας για τα επόμενα χρόνια».”
Η ιστορία ουδέποτε κατέγραψε “φιλία” μεταξύ Ελλήνων και Εβραίων. Αντίθετα, οι Εβραίοι υπήρξαν συνδυνάστες των Ελλήνων κατά την περίοδο της Τουρκοκρατίας. Στους δε αρχαίους χρόνους είναι γνωστές οι σφαγές στις οποίες επιδόθηκαν οι Εβραίοι εναντίον των Ελλήνων, τόσο στη Γαλιλαία όσο και την Κύπρο, και τις σφαγές αυτές εορτάζουν έως σήμερα σε μία πρωτοφανή ανθελληνική γιορτή μίσους.
Την επόμενη ημέρα ο Λόντερ έδωσε συνέντευξη στην Καθημερινή όπου απαίτησε περισσότερη ιουδαϊκή κατήχηση στην εκπαίδευση και δήλωσε χαρούμενος που το (Ανθ)ελληνικό Υπουργείο Παιδείας υπογράφει συμφωνίες με διάφορα Εβραϊκά κέντρα προκειμένου να επιβάλει την ιουδαιοποίηση της εκπαίδευσης. Και φυσικά δεν έλειψε η αναφορά στην Χρυσή Αυγή και στο πόσο κινδυνεύουν οι “μειονότητες”, δηλαδή οι λαθροέποικοι που εισέρχονται στον Ελλαδικό χώρο με τη φροντίδα Ιουδαίων πρακτόρων στα διάφορα κλιμάκια του κρατικού και κυβερνητικού μηχανισμού.
Μπορεί όλα τα παραπάνω να είναι τυπικά δείγματα Εβραϊκής επιρροής κυβερνήσεων που με προθυμία λαμβάνουν τις εντολές τους, όμως η συγκεκριμένη επίσκεψη του προέδρου του WJC χαρακτηρίστηκε από μία σημαντική λεπτομέρεια: Δεν υπήρξε αναφορά στον τύπο των ονομάτων όσων παραβρέθηκαν, με την εξαίρεση της Δούρου που έσπευσε να φροντίσει για την πολιτική της καριέρα αναφερόμενη στις υποτιθέμενες μεγάλες υπηρεσίες που έχουν προσφέρει οι Εβραίοι στην Ελλάδα.
Επιπλέον, δεν υπήρξε καμία διαρροή φωτογραφιών από την εκδήλωση, κάτι πρωτοφανές καθώς οι Εβραίοι πάντα φροντίζουν να παρουσιάζουν την επιρροή τους στις προσωπικότητες της κοινωνίας.
Ο λόγος έγινε φανερός από τα όσα καταγγέλθηκαν στη συνέχεια, για παρουσία του Ιερώνυμου στη φιέστα όπου αντάλλαξε φιλοφρονήσεις με τον αρχιεβραίο. Προκειμένου να προστατευθεί ο Ιερώνυμος από την αγανάκτηση για την προδοτική στάση του, κανένα από τα αμέτρητα εξειδικευμένα εκκλησιαστικά “ενημερωτικά πόρταλ” δεν αναφέρθηκε στην παρουσία του. Αυτό τη στιγμή που καθημερινά βομβαρδίζουν το κοινό τους με αμέτρητες φωτογραφίες αναίσχυντης προβολής διαφόρων εκκλησιαστικών προσώπων.
Θυμίζουμε πως οι επισκέψεις των Εβραίων του WJC στον Ιερώνυμο κατά το παρελθόν είχαν προξενήσει πολλά αρνητικά σχόλια για τον αναίσχυντο εβραιοπροσκυνημένο ρασοφόρο, οπότε τώρα οι Εβραίοι φροντίζουν να προστατέψουν τον άνθρωπό τους.



Μετά από αυτά κανένας δεν πρέπει να εκπλήσσεται που ο Ιερώνυμος υπηρετεί τυφλά τα σχέδια της πανθρησκείας και του οικουμενισμού και σιωπά μπροστά στις αισχρές δραστηριότητες επισκόπων για ιουδαιοποίηση της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.