Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Δεν θα κάνουμε την χάρη των Νεοταξιτών να δημοσιεύσουμε την ΦΩΤΟ!

Μᾶς ἐστάλη


Βλάσφημο τρέιλερ νέας σειράς του ANT1 χλευάζει και ευτελίζει την άσπορο και άσπιλο σύλληψη του Κυρίου!!

Στο εξοργιστικό και βλάσφημο αυτό τρέιλερ στο οποίο πρωταγωνιστούν δύο υποτιθέμενοι καρδινάλιοι και ο υποτιθέμενος πάπας γελοιοποιείται και αμφισβητείται ευθέως η άσπορος και άσπιλος σύλληψη του Κυρίου εκ της αειπαρθένου Μαρίας προκειμένου να διαφημιστεί η νέα τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Παρθένα Ζωή», η οποία αποτελεί την προσαρμογή στα ελληνικά δεδομένα μιας χαζοσαπουνόπερας εκ Βενεζουέλας ονόματι «Χουάνα η Παρθένα». Σύμφωνα με το αισχρό και άθλιο σενάριο της σειράς μια σκληρά εργαζόμενη και βαθιά θρησκευόμενη παπική που φυλάει την παρθενία της μέχρι τον γάμο της καθίσταται μυστηριωδώς έγκυος ύστερα από μια συνηθισμένη γυναικολογική εξέταση κατά την οποία κατά λάθος γονιμοποιείται τεχνητά.
Οι υπεύθυνοι παραγωγής είναι οι Jennie Snyder Urman (η οποία είναι και η δημιουργός και εμπνευστής της σειράς) & Ben Silverman. Όλως τυχαίως και οι δύο ανήκουν στον περιούσιο λαό….
Νομίζουν ότι τώρα που κατήργησαν τον περί βλασφημίας νόμο μπορούν να δρουν ανενόχλητοι οι παντός είδους αντίχριστες δυνάμεις. Aδελφοί μου ας τους κατακλύσουμε με τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας στο  210 6886100 για να μάθουν ότι δεν μπορούν απρόσκοπτα να βλασφημούν την Υπεραγία Θεοτόκο, την προστάτιδα και άγρυπνο φρουρό της πατρίδας μας και πάντων των χριστιανών το καταφύγιον!

Χρύσα Πολίτη

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/9/17, 9:00 π.μ.

    Διαβάζοντας την εν λόγω είδηση, σκέφτηκα ότι σαν να μας προετοιμάζουν για τον ερχομό του Αντιχρίστου για τον οποίο λέγεται ότι θα γεννηθεί από πόρνη, κατ επίφαση παρθένα ... όπως η Χουάνα η Παρθένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/9/17, 7:03 π.μ.

    Πάρτε όσα πιο πολλά τηλέφωνα μπορείτε. Ενημερώστε κάθε γνωστό και φίλο. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Σε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.