Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018

Αφρικανός βασιλιάς βαπτίστηκε Χριστιανός στο Άγιο Όρος (ΦΩΤΟ)


   Συγκινητικές στιγμές και πνευματική ανάταση για όλους όσοι παραβρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο Άγιο Όρος. Στο «περιβόλι της Παναγιάς» έλαβε χώρα μια ιδιαίτερη βάπτιση! Ένας από τους αφρικανούς βασιλιάδες από την Ακτή του Ελεφαντοστού (φυλετικός βασιλιάς Tchiffi Zae Jean Gervais από τους οπλαρχηγούς Krou στην Ακτή του Ελεφαντοστού) εντάχθηκε στην Ορθόδοξη Εκκλησία με το 
όνομα David στις 7 Ιουνίου. Ο βασιλιάς βαφτίστηκε στην Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους από τον ιερομόναχο Διονύσιο. 
    Ο βασιλιάς Tchiffi Zie Jean Gervais υπηρετεί ως Γενικός Γενικός Γραμματέας του Φόρουμ των Βασιλέων, των Πριγκίπν και των Παραδοσιακών ηγετών της Αφρικής, που ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2008 στη Βεγγάζη της Λιβύης και έχει την έδρα του στη Σίρτη της Λιβύης. 
   Είναι επίσης επικεφαλής των Ηνωμένων Βασιλείων της Αφρικής, μιας «μη πολιτικής πλατφόρμας κοινωνικής ανάπτυξης που υποστηρίζει την Προεδρία και την Εθνική Κυβέρνηση, τους θεσμούς και τους λαούς για να υποστηρίξουν τα Εθνικά Σχέδια Ανάπτυξης».

Αφρικανός βασιλιάς βαπτίστηκε Χριστιανός στο Άγιο Όρος

Αφρικανός βασιλιάς βαπτίστηκε Χριστιανός στο Άγιο Όρος

Αφρικανός βασιλιάς βαπτίστηκε Χριστιανός στο Άγιο Όρος

Αφρικανός βασιλιάς βαπτίστηκε Χριστιανός στο Άγιο Όρος

Πηγή

3 σχόλια:

 1. Και αυτός μεν οδεύει προς τον Παράδεισο. Εμείς οι Ορθόδοξοι όμως αν θελήσουμε να σχετισθούμε με τον ιερομόναχο Διονύσιο και τη συνοδεία του κολαζόμαστε καθώς είναι Οικουμενιστές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος12/6/18, 7:42 π.μ.

   Νομίζεις πως όποιος βαπτίζεται χριστιανός πηγαίνει στον παράδεισο? Όχι βέβαια!Και αυτός θα δοκιμασθεί.Και αυτός θα χρειαστεί να αγωνιστεί και στην ορθοδοξία και στην ορθοπραξία.

   Διαγραφή
 2. Ανώνυμος12/6/18, 3:00 μ.μ.

  Όποιος βαπτίζεται Χριστιανός έχει όλες τις προϋποθέσεις για να αγωνιστεί για την σωτηρία της ψυχής του. Όποιος φαντάζεται ότι βαπτίζεται δεν τις έχει. Ο νοών νοείτω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή