Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Όσοι Ορθόδοξοι προσοχή!

Δυστυχῶς, συνεχίζουν κάποιοι ἀποτειχισμένοι νὰ διαδίδουν τὶς κακόδοξες πλάνες τους! Καὶ δυστυχέστατα κάποια ἱστολόγια τὶς ἀναπαράγουν, ὅπως τὰ "Ἐκκλησιαστικὰ Νέα Πτολεμαΐδος" (ἐδῶ)Σήμερα δημοσιεύουν "φρέσκιες" πλανεμένες θέσεις τοῦ μ. Μωϋσῆ, ποὺ βέβαια δὲν εἶναι νέες, ἀλλὰ κακοδοξίες τῶν νεοπαγανιστικῶν κύκλων, ποὺ γράφουν ἀνόητα ὅτι ὁ Μελχισεδέκ εἶναι Ἕλληνας. Ὅσοι Ὀρθόδοξοι προσοχή. 




   Πρὶν ἀπὸ τὸ ἀλλοπρόσαλλο καὶ κακόδοξο ἄρθρο τοῦ μ. Μωϋσῆ, ποὺ βρίθει ἀνιστόριτων θέσεων, δεῖτε τὴν ἀπάντηση μόνο ὡς πρὸς τὸν Μελχισεδέκ, ἀπὸ τὸ ἱστολόγιο impantokratoros:

Ήταν ο Μελχισεδέκ Έλληνας;

    Στους νεογνωστικούς και νεοπαγανιστικούς κύκλους κυκλοφορεί η πληροφορία, ότι ο Μελχισεδέκ ήταν Έλληνας. Το θέμα εξηγεί ο άγιος Ισίδωρος ο Πηλουσιώτης στην επιστολή ξα’ Προς Αμμώνιο. Ας δούμε τι λέει:
    «Ρώτησες, γιατί ο Παύλος είπε “Δόξα δέ καί τιμή καί εἰρήνη παντί τῷ ἐργαζομένῳ τό ἀγαθόν, Ἰουδαίῳ τε πρῶτον καί Ἕλληνι» (Ρωμ. 2.10) και δεν ανέφερε πουθενά τον Χριστιανό. Γνώρισε λοιπόν, ότι ο Παύλος μιλούσε για τους πριν από την ένσαρκη έλευση του Χριστού. Γιατί δεν ζούσε τότε ακόμα στα χρόνια της χάριτος. Και Έλληνες εδώ δεν εννοεί τους ειδωλολάτρες, αλλά τους ευσεβείς, οι οποίοι ζούσαν με τον έμφυτο νόμο, οι οποίοι, χωρίς τις ιουδαϊκές νομοθετικές διατάξεις, εφάρμοζαν όλα όσα απέβλεπαν στην ευσέβεια, όπως ήταν ο Μελχισεδέκ, ο Ιώβ, ο Κορνήλιος». (Επιστολές βιβλίον δ΄, επιστολή ξα΄, Ισιδώρου Πηλουσιώτου Άπαντα, εκδόσεις Γρηγόριος ο Παλαμάς, Θεσσαλονίκη 2000, τόμος 4 σσ. 109-11, μετάφραση Π. Παπαευαγγέλου).
    Αυτό που εξηγεί εδώ πολύ καθαρά ο άγιος Ισίδωρος είναι ότι με την λέξη Έλλην, που στην εποχή του είχε θρησκευτική χροιά, στην περίπτωση της χρήσης της από τον απόστολο Παύλο, δεν πρέπει να νοείται ο ειδωλολάτρης, αλλά ο ευσεβής, που πριν τους χρόνους της Καινής Διαθήκης ζούσε, όχι με βάσει το μωσαϊκό νόμο, αλλά τον έμφυτο νόμο της συνειδήσεως. Αυτός που ζούσε κατά συνείδηση, η οποία δεν μπορούσε να του καταμαρτυρήσει τίποτα, διότι ήταν δίκαιος. Τέτοιος Έλλην ήταν ο Μελχισεδέκ.
   Ας σταματήσουν επιτέλους οι νεοπαγανιστές τις άδικες κατηγορίες κατά των Πατέρων, ότι δήθεν ήταν ανθέλληνες. Όπως φαίνεται από το παραπάνω απόσπασμα, οι Πατέρες έδιναν περισσότερη αξία στους Έλληνες, απ’ όσο οι ίδιοι καταλαβαίνουν. 

____________________________________________________________________________________________________________

Η ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ Α΄  Μωϋσής μοναχός εκ Πρεβέζης

«Γνώσεσθε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώση υμάς» 
                                          Ιωαν. Η΄ 32 
Έχετε ακούσει και διαβάσει σαφώς, ακόμα και μέσα στις ερμηνείες–μεταφράσεις της Κ. Διαθήκης ότι, οι Έλληνες ήταν ειδωλολάτρες και δωδεκαθεϊστές με την έννοια ότι λατρεύανε δώδεκα ανύπαρκτους ανθρώπους, ως Θεούς.
Όλα αυτά τα ψεύδη,
είναι μέσα στο σχέδιο μιας δισχιλιετούς συντονισμένης προσπάθειας παραχάραξης της ιστορίας μας από

τους Ιουδαίους-εβραίους και νυν Σιωνιστές, με σκοπό την απόκρυψη της ιδιαίτερης ευνοίας του Θεού στο λαό μας, στην ανωτερότητα της φυλής μας και της προσφοράς μας στην ανθρωπότητα!! Μας κάνουν μία συνεχή πλύση εγκεφάλου, ώστε να γίνουμε εχθροί του προπομπού της πίστεως μας που είναι η αρετή και η σοφία των αρχαίων Ελλήνων.
Ο μύθος με την έννοια της ψευδής ιστορίας των Ολύμπιων θεών, σοφών κατά Θεόν, είναι επίτευγμα και της Εκκλησίας (Ιερατείου) των πρώτων αιώνων, καθώς ουκ ολίγες φορές το Ιερατείο καθοδηγούνταν από εχθρούς των Ελλήνων.
Έχουν γίνει πολλές πλαστογραφίες από τα λόμπι των Εβραίων που προωθούν τη ψεύτικη γνώση και στη χώρα μας, αφού ως γνωστόν από τα χρόνια των Αποστόλων με δικούς τους ψευτοεπισκόπους και Ιερείς, απέκοψαν, απέκρυψαν, έκαψαν κάθε τι Ελληνικό και ότι υμνούσε από τα λόγια του Κυρίου το αγαπημένο Του έθνος, ως εκλεκτού.
Ήταν κάτι που το είχε προφητέψει ήδη με τους προφήτες της Π. Διαθήκης ο Κύριος.
Θα σας πάρω την Βασιλεία έλεγε ο Κύριος στους Ιουδαίους και θα την δώσω σε ένα έθνος που θα παράγει τους καρπούς της, που εσείς δεν το υπολογίζεται σαν έθνος. Και επίσης αλλού τους είπε, θα σας κάνω να το φθονήσετε αυτό το Έθνος.
Ποτέ ο Ιουδαϊκός λαός δεν ήταν ο εκλεκτός με την έννοια του καλύτερου, αλλά, ο επιλεγμένος προς εκπλήρωση της Θείας Οικονομίας. Ποια ευγνωμοσύνη πρόσφερε ο Ισραήλ στον Θεάνθρωπο που ειδικά γι΄ αυτόν έκανε τόσα θαυμαστά έργα; Ο Θεός θέλησε να σαρκωθεί και να πάθει έως θανάτου και κάποιοι έπρεπε να συντελέσουν στο θάνατό του. Γι΄ αυτό και επέλεξε την δύστροπη αυτή φυλή, καθότι μόνο οι Εβραίοι θα σταυρώνανε τον Θεάνθρωπο και ομορφότερο άνθρωπο πάνω στη γη, μην λαμβάνοντας καθόλου υπόψη, τις αμέτρητες θαυματουργίες και ευεργεσίες Του.
Η ιστορία των Εβραίων ξεκινά από το 2000 π.χ. Ενώ των Ελλήνων δεκάδες χιλιάδες χρόνια πριν.
Ο Θεός αποκαλύφθηκε πρώτα στους Έλληνες και κατά παραχώρηση Του, για τον λόγο που προανέφερα δόθηκε μετέπειτα στους Εβραίους. Όταν ο Αβραάμ, γενάρχης των Εβραίων, μετά από μια νικηφόρα μάχη συνάντησε στο δρόμο του τον Μελχισεδέκ, τον προσκύνησε, του έδωσε το 10% των λαφύρων του. Και λέει ο Απόστολος Παύλος, ότι το κατώτερο ευλογείτε από το ανώτερο.
Κατά μαρτυρία του Αγίου Αθανασίου, αλλά και στην Βικιπαίδεια, αναγράφεται ότι ο Μελχισεδέκ ήταν Έλληνας. Ο Τρεμπέλας στην προς Ρωμαίους 11,30 γράφει: «Διότι και εσείς οι εθνικοί είχατε κληθεί άλλοτε από τον Θεό, προτού κληθεί ο Αβραάμ».
Η Ελληνική φιλοσοφία οδηγούσε το Ελληνικό έθνος προς τον Χριστιανισμό. Το ότι η Ελληνική φιλοσοφία υπήρξε τέτοιος καθοδηγητής το μαρτυρεί ο Κλήμης ο Αλεξανδρινός, όταν αναφέρει: «Η φιλοσοφία ήταν αναγκαία για τους Έλληνες προ της παρουσίας του Κυρίου για να υπάρξει δικαιοσύνη. Και ενώ στους Εβραίους εδόθησαν ορθά από πριν, δηλαδή, η Π. Διαθήκη προ της Καινής, στους Έλληνες όσα σωστά επέτυχαν ήταν επακολούθημα της φιλοσοφίας. Μήπως όμως, και στους Έλληνες δεν είχαν δοθεί πριν ο Κύριος καλέσει και αυτούς (εβραίους); Διότι η φιλοσοφία παιδαγωγούσε και οδηγούσε και το Ελληνικό έθνος, προς τον Χριστό, όπως τους Εβραίους ο Νόμος. Επομένως, η φιλοσοφία προπαρασκευάζει ετοιμάζοντας τον δρόμο όσων πρόκειται να φθάσουν στην τελειοποίηση δια του Χριστού».
Επίσης ο Άγιος Νεκτάριος έγραψε: «Ο Έλληνας με τη βοήθεια της φιλοσοφίας εγνώρισε πρώτα την ύπαρξη του θείου και στη συνέχεια τον εαυτό του και το ποιος ακριβώς είναι». Και αλλού: «Ο Έλλην εκλήθη ίνα εργασθεί και εν τω έργω της αναγεννήσεως (του κόσμου).
Ο Ερμής ο Τρισμέγιστος μίλησε για την Τριαδικότητα του Θεού μετά από αποκάλυψη του ίδιου του Θεού, σύμφωνα με την αναφορά του Πλάτωνα, το έτος 9600 π.χ. Ακολούθησαν δεκάδες Έλληνες φιλόσοφοι προφήτες με αποκορύφωμα τις Σίβυλλες.
Ο Προφήτης Μωυσής λίγα είπε μπροστά στον Ερμή τον Τρισμέγιστο. Ο Θεός δεν αποκάλυψε στους Εβραίους κάτι για την Τριαδικότητά Του από τον φόβο της μη κατανόησης των τριών προσώπων Του. Οι Εβραίοι ως επιρρεπείς στα είδωλα, μάλιστα έκαναν και ανθρωποθυσίες, δεν είχαν την ευφυΐα των Ελλήνων να κατανοήσουν το Τρισυπόστατο του Θεού. Λίγες μέρες έλειψε στο Σινά ο Προφήτης Μωυσής για να πάρει τις δέκα εντολές και ζήτησαν από τον Ααρών να κατασκευάσει ένα μοσχάρι να το προσκυνάνε, ως αντικατάσταση Αυτού που τους πέρασε μέσα από την Ερυθρά Θάλασσα!! Τι να πούμε;
Στις μέρες μας, στην Εκκλησία, την άλλοτε ακραιφνή Ορθόδοξη, υμνείτε ο Ισραήλ και πολεμάτε ο Ελληνισμός!
Οι Ιουδαίοι αφού πλήρωσαν πολλά για να διαψεύσουν την Ανάσταση του Χριστού, και δεν μπόρεσαν, επιχείρησαν από τις πρώτες μέρες της εξάπλωσης του Χριστιανισμού, να διεισδύσουν μέσα σε αυτόν, να παραχαράξουν, και να διχάσουν με τις αιρέσεις και γενικώς να χειραγωγήσουν την Ορθοδοξία κατά πως συνέφερε πάντοτε αυτούς. Την πολέμησαν δηλαδή και εκ των έσω με την διαχρονική και επιμελή διάβρωση.
Η σημερινή συμπεριφορά της Ιεραρχίας, έναντι της αίρεσης του Οικουμενισμού που την έχει αποδεχθεί πλήρως και της απαθούς στάσεως της, έναντι των Εθνικών θεμάτων δείχνει την άλωσή της για άλλη μια φορά από τους διαδόχους αυτών που σταύρωσαν τον Χριστό.
Η Εκκλησία μας λέει, ότι ο πρώτος άνθρωπος, ο Αδάμ δημιουργήθηκε από το Θεό πριν περίπου 7μισυ χιλιάδες χρόνια. Στις μέρες μας αποδείχτηκε επιστημονικά ότι ο άνθρωπος έχει εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια ζωής πάνω στη γη. Αποκρύπτετε η αλήθεια, ώστε να μην μάθουμε ότι η γνώση του Θεού, η σοφία, οι επιστήμες και κάθε είδους πολιτισμού, δόθηκε πρώτα σε εμάς, πολύ πριν το 5.500 π.χ. Καθώς επίσης όπως είπα πριν και η αποκάλυψη του ίδιου του Θεού στους Έλληνες πριν από τους Εβραίους ως πραγματικά εκλεκτού λαού με την έννοια, του πιο ενάρετου, αλλά και άξιου κληροδότη να ανταποκριθεί σε αυτή την κλίση.
Πάνω από τον Σταυρό του Χριστού, ο Πιλάτος έγραψε Ι.Ν.Β.Ι. Σήμερα σε πολλούς ναούς έχει αντικατασταθεί με το «Βασιλιάς της Δόξης». Οι απόγονοι αυτών που είπαν στον Πιλάτο να μη γράψει ότι είναι βασιλιάς τους, τον αρνούνται και σήμερα.
Και μόνη η γνώση της Αρχαίας Ελληνικής γραμματείας είναι αρκετή για να βγάλει ηθικά Ελληνόπουλα. Η Εκκλησία συνεργεί στο έγκλημα των μισελλήνων πολιτικών να παραμένουν τα Ελληνόπουλα εσαεί απαίδευτα χωρίς αξίες, ιδανικά και ηθική με σκοπό την αυτοκαταστροφή τους. Δεν ελέγχουν και δεν αφορίζουν κανένα Αντίχριστο πολιτικό πολλά χρόνια τώρα, για τα άπειρα ψυχοκτόνα νομοσχέδια που κατατίθενται στην Βουλή. Η σιωπή αυτή σημαίνει συγκατάθεση.
Οι Έλληνες προφήτες ήταν σαφώς περισσότεροι και μεγαλύτεροι ως προς την ποσότητα προφητειών, την ακρίβεια γεγονότων και ονομάτων, της ελεύσεως και των παθών του Χριστού. Και όμως καμία αναφορά δεν γίνεται από την κρατούσα Εκκλησία. Αντικαθιστά την λέξη προφήτες με τη διπλωματική φράση, «σπερματικός λόγος», μόνο και μόνο για να μην αποκαλυφθεί ότι το Άγιο Πνεύμα, ο ίδιος ο Θεός μίλησε στους αρχαίους Έλληνες!! Μη τυχόν και υποτιμηθούν οι Εβραίοι προφήτες! Υποκριτές!! Φίδια, όπως τους είπε ο Κύριος.
Υμνείται στα τροπάρια ακόμα και σήμερα ο Ισραήλ, τι φοβερό! Διαβάζει ευχές ο Ιερέας στο θυσιαστήριο, αναφωνώντας: «Ο Θεός, ο Θεός του Ισραήλ»!! Και ο Ισραήλ είναι αυτός που τον σταύρωσε. Σε καθημερινή βάση αναγιγνώσκετε στις ακολουθίες πολλές φορές η λέξη Ισραήλ, ενώ η λέξη Ελλάς ούτε μία φορά τον χρόνο παρακαλώ, δεν σας κάνει εντύπωση; Και ο Ελληνισμός μόνο τους τρεις πρώτες αιώνες των διωγμών προσέφερε ευάρεστη θυσία στο Θεό 10 εκατομμύρια μάρτυρες.
« Άγιος άγιος Κύριος Σαβαώθ », αναφωνούν οι ψάλτες στη Θεία Λειτουργία. Στην Ελληνική, Σαβαώθ μεταφράζεται «Κύρος των δυνάμεων». Ναι αλλά πρέπει να αναμιγνύεται πάντα το Εβραϊκό στοιχείο στην Εκκλησία!! Όπως το Αλληλούια που σημαίνει «αινείτε τον Γιαχβέ».
Οι Σιωνιστές ότι δεν μπορούν να καταργήσουν το διαβρώνουν και το χειραγωγούν.
Η Εκκλησία αποκρύπτει επιμελημένα, την ύπαρξη των οντοτήτων που έστειλε ο Θεός στην γη, για να βοηθήσουν τους ανθρώπους που είχαν χάσει τον προσανατολισμό τους.
Οι «Υιοί του Θεού» που αναφέρονται στο Δευτερονόμιο, κεφ.6,2, στο πρωτότυπο κείμενο των Εβραίων αναγράφονται ως «Ελοχίμ». Δηλαδή πέρα από τους Αγγέλους και τους ανθρώπους, ο Θεός δημιούργησε και κάποιες υπάρξεις με υπερφυσικές δυνάμεις αλλά και ανθρώπινη σάρκα σαν και την δική μας και τους έστειλε στην γη, δίνοντάς τους την εντολή να μην έρθουν σε επιμιξία με τους ανθρώπους. Οι Ελοχίμ με παρακίνηση του διαβόλου παροίκουσαν το Θεό.
Η αλήθεια αυτή διασώθηκε στην Πατρολογία, από κάποιους Αγίους των πρώτων αιώνων, και Εβραίους ιστορικούς, πριν προλάβει η Εκκλησία τον τέταρτο αιώνα συνεργεία και της πολιτικής ηγεσίας να αποκρύψει το γεγονός.
Από αυτό το κατευθυνόμενο Ιερατείο, το οποίο συνεργαζότανε ενίοτε με την κρατική εξουσία, όπως και σήμερα, πάντα εισχωρούσαν οι εχθροί του Χριστού, όπως έγινε και στο Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, δοθείσης ευκαιρίας το 1920 όταν ο Βενιζέλος πρόδιδε τον Ελληνισμό της Μ.Ασίας.
Από αυτή την ένωση λοιπόν, Ελοχίμ και γυναικών των ανθρώπων, γεννήθηκαν οι περίφημοι γίγαντες και κάποιοι απόγονοι εξ αυτών ήσαν οι Ολύμπιοι από τους οποίους και καταγόμαστε εμείς οι Έλληνες.
Γι΄αυτό και το κατευθυνόμενο Ιερατείο της Εκκλησίας, στους πρώτους αιώνες, άλλαξε την ιστορία μας σε μυθοπλασία, ούτως ώστε να μην ανατρέξουμε σε πηγές και μάθουμε την ιδιαίτερη καταγωγή μας. Υπάρχουν και άλλοι λόγοι, ιδιαίτερη μνεία περί αυτού σε ξεχωριστό λόγο μου.
Γιατί όταν γνωρίσεις ότι είσαι Βασιλόπουλο, δεν θα ανεχτείς άλλο, να ζεις ως δούλος σε βάρβαρους. Αλλά θα απαιτήσεις να πάρεις πίσω την κλεμμένη καταγωγή.
Όλες τις αιρέσεις στην Εκκλησία μας τις διοχέτευσαν οι Εβραίοι, οι οποίοι εκτελούσαν και αυτοί εντολές άλλων, πατέρας τους και υποκινητής ο διάβολος.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Εικονομαχία, 8° αιώνας. Οι Εβραίοι αυλικοί δεν έλειψαν σχεδόν ποτέ σε όλο το Βυζάντιο. Αυτοί ανακάλυψαν έναν βοιδοβοσκό, τον Λέων τον Ίσαυρο, μετέπειτα Αυτοκράτορα, και του υποσχέθηκαν πως θα τον αναδείξουν στον θρόνο εάν τους υποσχεθεί ότι θα βγάλει διάταγμα που θα απαγορεύει την προσκύνηση των εικόνων, με το πρόσχημα της ειδωλολατρίας. (Σχετική αναφορά υπάρχει στον Συναξαριστή του Ματθαίου Λαγγή)
Αυτοί ποτίζουν και τα σημερινά Ελληνόπουλα μέσα από τις μασονοκρατούμενες Θεολογικές σχολές με απέχθεια κατά της Ελλάδος, σε σημείο να μην σηκώνουν ούτε την Ελληνική σημαία στο μοναστήρι, ως νυν ηγούμενοι, όπως συνέβαινε στο μοναστήρι που ζούσα πριν με διώξουν, στον Προφήτη Ηλία Πρεβέζης.
Η ιερότερη λέξη των αρχαίων, η λέξη «Δαίμων» έγινε συνώνυμο του διαβόλου. Η λέξη που χρησιμοποιούσανε οι αρχαίοι υμών πρόγονοι φιλόσοφοι, όλοι μονοθεϊστές, προσδιόριζε άλλοτε τον έναν Θεό και άλλοτε είχε την έννοια των Αγγέλων. Με την επικράτηση του Χριστιανισμού το Ιερατείο της Εκκλησίας συνέβαλε τα μέγιστα, να αλλάξει η έννοια, αφού ήθελαν να αφανίσουν ότι Ελληνικό προϋπήρχε.
Γι΄αυτό αδερφοί μου ας τα ξεχωρίσουμε λίγο τα πράγματα εδώ, άλλο Εκκλησία του Χριστού, και άλλο Εκκλησία των Αρχιερέων μασόνων, δηλαδή Ιουδαιοελεγχομενο Ιερατείο, που φυσικά δεν συμπορεύεται με την αλήθεια και το θέλημα του Θεού όπως στις μέρες μας.
Εκκλησία=Χριστός, δηλαδή ΑΛΗΘΕΙΑ.
Η Εκκλησία του Παπικού ημερολογίου, πλήρως υποταγμένη με την μισθοδοσία στο κουμουνιστικό κατεστημένο, κωφεύει σε όλα όσα συντελούν αυτή τη στιγμή στον εξαφανισμό των Ελλήνων. Βγάζει αποφάσεις ότι δεν κατεβαίνει στους δρόμους για την Μακεδονία και όταν βλέπει ότι ο Ελληνικός λαός σύσσωμος αντιστέκεται στα συλλαλητήρια, εκ του ασφαλούς παίρνει και αυτή μέρος, γιατί εκτίθεται! Υποκριτές!! «Τάφοι ασβεστωμένοι», όπως τους αποκάλεσε ο Κύριος.
Η Εκκλησία αυτή μισεί τους παλαιοημερολογίτες και τους θεωρεί όχι απλά σχισματικούς, αλλά και αιρετικούς, ενώ η ίδια έσχισε την Εκκλησία του Χριστού το 1923. Αντιθέτως με παράνομη σύνοδο ανακήρυξε τους αιρετικούς Παπικούς και όλο το συνονθύλευμα των αιρέσεων «Εκκλησίες» στην ψευτοσύνοδο της Κρήτης το 2016. Συνεπώς άλλαξε και το σύμβολο της πίστεως μας, όπου αναγράφεται ότι πιστεύουμε σε μία Εκκλησία. Δηλαδή έχουμε και δογματική εκτροπή.
Αυτή η Οικουμενιστική Εκκλησία, έβαλε όλο το ποίμνιό της, εν αγνοία του στο Παγκόσμιο συμβούλιο Εκκλησιών (Σιωνιστών).
Δηλαδή παρέκβει δεκάδες εντολές του Ευαγγελίου και των Αγίων, ερχόμενη σε κοινωνία, με τους αιρετικούς.
Είναι δυνατόν οι Ορθόδοξοι Έλληνες να μισούν τους Έλληνες και να αγαπούν αντιευαγγελικά τους αιρετικούς αλλοεθνείς; Όπου υπάρχει διαίρεση Ελλήνων, υπάρχει και δάκτυλος Εβραίων.
Είναι δυνατόν αυτοί να είναι Ορθόδοξοι; Επειδή δηλαδή κρατάνε την εξουσία, την διοίκηση, το λατρευτικό τους ταμείο και την Προϊσταμένη αρχή που απαιτεί μόνο τυφλή υπακοή;
Δείτε εδώ: Περί αδιάκριτης υπακοής.
Παρεμπιπτόντως να σας πω, ότι όσες φορές ζήτησα από αυτήν την «Εκκλησία», όσο ανήκα σε αυτήν, να μου δώσουν ευλογία να κηρύξω μετάνοια, μου το αρνήθηκαν και συνεχίζουν να με συκοφαντούν, φοβούμενοι το κήρυγμα της αληθείας!!
Αναρωτιούνται πολλοί πως ο υγιείς χώρος της αποτείχισης από τους αιρετικούς Οικουμενιστές, απέτυχε ως προς την ενότητα και την συνέχιση του αγώνος! Μα είναι απλό.
Με πράκτορες διείσδυσαν και στους αποτειχισμένους και επέφεραν νέες διαιρέσεις. Όπως στο παρελθόν στους παλαιοημερολογίτες που τους έκαναν δεκάδες κομμάτια. Πανάρχαιος ο τρόπος εξόντωσης μας. Ηγούνται και των δύο αντίπαλων παρατάξεων και κάθε υγιείς παράταξης που αντιστέκεται.
Κοντεύει η ώρα που θα καθαρίσει ο Κύριος τον αμπελώνα του από τους ανθέλληνες και αιρετικούς ρασοφόρους, σκλάβους των Σιωνιστών.
Μωυσής μοναχός, εις εκ των αμυνομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.