Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Περιμένουμε την αντίδραση του π. Γκοτσόπουλου: Ισχύει το "κοινωνών ακοινωνήτω";


"Φαίη": 

Που το πάει ο Πατρών; Αρχιερατικό συλλείτουργο προεξάρχοντος του Αλκαλοχωρίου Ανδρέα, ο οποίος είχε συλλειτουργήσει με τον σχισματικό Ολβίας. Μνημονεύτηκε ο Βαρθολομαίος στην Πάτρα




Την Κυριακή 29.9.2019 εορτάσθηκε η 55η επέτειος της επανακομιδής της Τιμίας Κάρας του Πρωτοκλητου Αποστόλου Ανδρέου στην Πάτρα και ετελέσθη Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέου, προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Αρκαλοχωρίου, Καστελίου και Βιάννου Ανδρέου. Συλλειτούργησαν οι Μητροπολίτες: Μάνης Χρυσόστομος, Κανάγκας, Υπέρτιμος και Έξαρχος Ισημερινής Αφρικής Θεοδόσιος (Πατρ. Αλεξανδρείας), Πατρών Χρυσόστομος, καθώς και οι Επίσκοποι Κερνίτσης Χρύσανθος και Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης Πρόδρόμος (Πατρ. Αλεξανδρείας).
Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας μνημονεύτηκαν οι Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίος και Αλεξανδρείας Θεόδωρος Β΄.
Υπενθυμίζεται ότι ο σχισματικός Ολβίας Επιφάνιος έχει έως τώρα συλλειτουργήσει με τους Λαγκαδά Ιωάννη, Αρκαλοχωρίου Ανδρέα και Δημητριάδος Ιγνάτιο (πιθανώς και με κάποιον άλλον που μου διαφεύγει, εκτός από τους Φαναριώτες). Οι εν λόγω Μητροπολίτες συλλειτουργώντας με τον σχισματικό έχουν παραβιάσει Κανόνες της Εκκλησίας και υπόκεινται σε αυστηρότατες ποινές τις οποίες, καθότι φαίνεται, μόνο ένας Προφήτης Ηλίας δύναται να επιβάλει με την τροχισμένη μαχαίρα του, διότι οι Μητροπολίτες της εν Ελλάδι Εκκλησίας δείχνουν αποφασισμένοι να πνίξουν την πρωτοφανή και βλάσφημη αντικανονικότητα (έφτιαξαν «εκκλησία» μαϊμού απ ‘το ΤΙΠΟΤΑ βρε!!!) μέσα στα λιβάνια και στα συλλείτουργα.



Ο Αρκαλοχωρίου Ανδρέας τάχθηκε υπέρ των σχισματικών από τις αρχές του έτους. Στις 14 Σεπτεμβρίου ο Αρκαλοχωρίου συλλειτούργησε με τον σχισματικό Ολβίας Επιφάνιο. Στις 29 Σεπτεμβρίου ο Αρκαλοχωρίου προεξήρχε στο Αρχιερατικό συλλείτουργο στην Πάτρα που αναφέρεται εδώ, και στις 12 Οκτωβρίου, κατά την διάρκεια της σκανδαλώδους εκτάκτου ΙΣΙ για το Ουκρανικό, μάθαμε ότι ο Μητροπολίτης Πατρών ήθελε από την αρχή να μνημονεύσει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος τον σχισματικό ψευτομητροπολίτη Επιφάνιο.
Αξίζει να σημειωθεί και η παρουσία των Αλεξανδρινών Ιεραρχών σε συλλείτουργα στην Ελλάδα, δεδομένου ότι ακούγεται πως η επόμενη Εκκλησία που δέχεται πιέσεις και θα δεχθεί τους σχισματικούς είναι το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας. Είχαμε τον Αξώμης Δανιήλ και τον Ζάμπιας Ιωάννη, οι οποίοι βρέθηκαν 2 φορές σε αρχιερατικά συλλείτουργα στην Ζάκυνθο όπου μνημονεύθηκε ο σχισματικός Επιφάνιος. Είχαμε και τον Επίσκοπο Μοζαμβίκης Χρυσόστομο, ο οποίος συλλειτούργησε σε αρχιερατικό συλλείτουργο με σχισματικό στην Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά. [ΕΔΩ]
Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι, λέει ο λαός και κάπως έτσι θα μας «φορέσουν» σιγά σιγά τους σχισματικούς: «ανώδυνα, ανεπαίσχυντα και ειρηνικά»!
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.