Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Τί άλλο περιμένετε;



λοι ἐσεῖς οἱ «εὐσεβεῖς» Ἐπίσκοποι, ἱερεῖς, μοναχοὶ καὶ μοναχές, τί ἄλλο περιμένετε γιὰ νὰ φύγετε μακριὰ  «ὡς ἀπὸ λύκου», καὶ «ὡς ἀπὸ ὄφεος» καὶ θηριώδους καὶ δηλητηριώδους δράκοντος, ἀπὸ αὐτὸ τὸ τέρας ποὺ ἀποκαλεῖται Οἰκουμενισμός, καὶ ἐκφράζεται ἀπὸ τὸν παναιρετικὸ πατριάρχη Βαρθολομαῖο καὶ τοὺς ὑποτακτικούς του;
Δὲν συλλογίζεσθε τὴν εὐθύνη σας; Δὲν συλλογίζεσθε ὅτι μὲ τὴν ἐπὶ δεκαετίες σιωπὴ καὶ ἀνοχή σας, τοῦ δώσατε τὴν δυνατότητα νὰ ἐπιβάλει τὰ σχέδια τῶν σκοτεινῶν δυνάμεων καὶ τοῦ ἄρχοντος τοῦ σκότους;  Ἂν τὰ τελευταῖα χρόνια εἴχατε ἀπομακρυνθεῖ, θὰ περισώζατε τὴν κατάσταση, θὰ ἀποτρέπατε (ἢ θὰ καθυστερούσατε ἔστω) κάποιες ἀπὸ τὶς διαλυτικὲς τῆς Ὀρθόδοξης Ἐκκλησίας ἐνέργειές του. Θὰ ἀποτρέπατε τουλάχιστον τὴν πραγματοποίηση τῆς κακόδοξης καὶ ληστρικῆς Κολυμπάριας Συνόδου.
Δὲν τὸ πράξατε ὅμως.
Καὶ σφυγμομετρώντας τὴν ἀδιαφορία σας γιὰ τὴν Ἐκκλησία τοῦ Κυρίου, βλέποντας ὅτι δὲν ἔχετε διάθεση νὰ «πάθετε» γιὰ τὴν τήρηση τῶν θείων Ἐντολῶν καὶ τὴν ἀγάπη Του, οἱ Οἰκουμενιστὲς προχώρησαν ἀκόμα περισσότερο.
Ἕως πότε λοιπὸν θὰ βλέπετε τὴν διάλυση τῆς Ἐκκλησίας (κατ’ ἄνθρωπον, γιατὶ «πύλαι ἅδου οὐ κατισχύσουσιν αὐτῆς») καὶ θὰ συμπορεύεσθε μὲ ὅσους τὴν πραγματοποιοῦν καὶ τὴν ἀνέχονται;

Μήπως "ἄχρι καιροῦ" δευτέρας Παρουσίας;  

11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/1/19, 9:58 μ.μ.

    Ετσι ακριβως ..Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ελεγε: " οποιος συνεχεια δικαιολογειται εχει γεροντα του τον δαιμονα "" ..Συνεπως , και κοινο ποτηριο να δουνε , αυτοι παλι θα την βρουν τη δικαιολογια που θα τους βολεψει ..Ειναι σιγουρο αυτο ..Οσο κοινωνανε μαζι τους , τοσο θα μολυνονται και θα εισχωρει μεσα τους το δαιμονιο του οικουμενισμου ..Αγαπητη ΠΠ.τζαμπα φωναζεις ..Ματαιοπονεις ..Την τεραστια ευθυνη την εχουν οι "" πνευματικοι "" τους ..Ειναι κανονικοι "" ΠΑΠΕΣ""" στις ενοριες . Τους κυβερνανε ΑΠΟΛΥΤΩΣ τα μυαλα ..Τραγικες στιγμες ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικόλαος Παυλίδης6/1/19, 10:17 μ.μ.

      Έχει απαντήσει ο Επίσκοπός μας στις θέσεις του π.Ευθυμίου Τρικαμηνά,αλλά ο ιστολόγος τραγουδάει αδιάφορα.Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει ο Βαρθολομαίος και ο Ποροσένκο.Στην εκκλησία μας δεν διδάσκουν καμία αίρεση για να διακόψουμε κοινωνία,αλλά ούτε και παπικοί υπάρχουν στην Θεία Λειτουργία.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/1/19, 10:41 μ.μ.

      Κύριε Νικ. Παυλίδη πως λέτε ότι ο επισκοπός σας δεν κηρύσσει αίρεση όταν έχει υπογράψει την αναγνώριση των αιρέσεων ως Εκκλησιών στο Κολυμπάρι; Κηρύττει κάποιος αίρεση όχι μόνο με τα λόγια αλλά και με την υπογραφή του σε κείμενα αιρετικά.

      Α.Να.

      Διαγραφή
    3. Δηλαδή εσύ φίλε κοιτάς μόνο το τομάρι σου ? Δεν σκέφτεσαι ότι αν δεν αντιδράσεις τα παιδιά και τα εγγόνια σου θα "κοινωνούν" με όστια και θα μνημονεύουν τον καταραμένο και αναθεματισμένο Πάπα ή κάποιο Ουνίτη ?

      Δες άνθρωπέ μου λίγο μακρύτερα από τη μύτη σου. Οι άνθρωποι αυτοί μεθοδικά σου διαστρέφουν το Ορθόδοξο φρόνιμα και την Πίστη. Δεν το βλέπεις ?

      Δηλαδή αν δεν υπήρχαν φωτογραφίες, θα μας έβγαζες όλους ψυχοπαθείς ?

      Διαγραφή
    4. Κ. Παυλίδη, ο Φλωρίνης μνημόνευσε τον Επιφάνιο ως κανονικό. Στα Επτάνησα, και εκεί τον μνημόνευσαν. Το Κολυμπάρι στην Ι. Σύνοδο έχει γίνει αποδεκτό. Στην Ι. Μητρόπολη Αθηνών ο Ιερώνυμος λέει το Χριστός ανέστη με μονοφυσίτες, συμπροσευχήθηκε με τον Πάπα στην Λέσβο και στις Θ. Λειτουργίες της Μητροπόλεως παρίστανται παπικοί και προτεστάντες. Ο Μεσσηνίας, ο Σύρου και ο Βολου είναι σημαντικά μέλη της Ι. Συνόδου παρόλες τις αιρετικές τους θέσεις και τις συνεχείς συμπροσευχές τους. Ο δε Πειραιώς δεν χάνει ευκαιρία να συλλειτουργήσει μαζί τους αφού πρώτα τους "αναίρεσε". Η μεταπατερική σχολή του Βόλου λειτουργεί χωρίς κανένα εμπόδιο,παρόλο που σε ημερίδες διαφόρων μητροπόλεων έχει καταδικαστεί. Μάλιστα κληρικοί των μητροπόλεων αυτών και της Μητροπόλεως Πειραιώς την επισκέπτονται συχνά. Ο Περγάμου έρχεται όποτε θέλει στην Αθήνα και αλλού στην Ελλάδα και προίσταται σε λειτουργίες διαφόρων ναών. Η Εκκλησία της Ελλάδος είναι ακόμα μέλος του Π.Σ.Ε. άρα και ο Πειραιώς. Και ότι αναφέρω είναι ένα πετραδάκι στο οικουμενιστικό ψηφιδωτό που φτιάχθηκε με μεγάλη τέχνη και στο οποίο ανήκει και ο Πειραιώς. Μήπως ζείτε σε άλλη χώρα ή σε άλλη διάσταση;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος7/1/19, 1:33 μ.μ.

      Κκ.ΠΑΥΛΙΔΗ , ο επισκοπος σας ειναι ο ΠΕΙΡΑΙΩΣ ?? Και ο πνευματικος σας ποιος ?? Ποιος ειναι αυτος ο "" φωστηρας" που σας ενημερωσε οτι στην εκκλησια δεν κηρυσσεται αιρεση ?? Ξεκινηστε απο τωρα το επομενο ψηφιδωτο -δωρο στο ΦΑΝΑΡΙ.Που ξερεις ?? Μπορει να χηρεψει καμια αρχιεπισκοπη ξαφνικα ( ΑΜΕΡΙΚΗ , ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ κλπ) οποτε να χρειαστει κανεναν μεγγαααλο αντιαιρετικο -αντιοικουμενιστη σαν τον ""λεοντα"" σας ..Αιντε καλες δουλειες !!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6/1/19, 11:38 μ.μ.

    Με ελάχιστους κληρικους ορθοδοξους και μοναχούς έμεινε η Ελλάδα μας .Ας το πάρουμε απόφαση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/1/19, 11:51 μ.μ.

    Ένας παπάς μου είπε :καθολικό και χριστιανό δεν τους παντρεύει για βάπτιση λέει ότι θα τον χρίσει μόνο τον παπικό . Αυτός δεν είναι οικουμενιστες;άρα δέχετε το βάπτισμα των παπικών .μας κοροϊδεύουν όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/1/19, 8:47 π.μ.

      Αργά το κατάλαβες κι εσύ άνθρωπέ μου...εδώ μας κοροϊδεύουν οι φερόμενοι ως αντι-οικουμενιστές στους άλλους κόλλησες;

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος7/1/19, 4:49 π.μ.

    Η ένωση είναι το κοινό ποτήριο,ειναι η κόκκινη γραμμή;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/1/19, 8:23 π.μ.

    Οι αποφάσεις της ψευτοσυνοδου Κρητης έχουν γίνει πράξη και οι (ευσεβείς) ισχυρίζονται ότι δεν υφίσταται μας προτρέπουν να πάμε στην εκκλησία που λειτουργούν!!!!! ΟΥΔΕΠΟΤΕ έτσι δεν είναι χριστιανοί Ορθόδοξοι .επαναλαμβάνω ορθόδοξοι ..καλύτερα στο σπίτι μας ας καθήσουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.